10-06-2007, 22:11
Sabah misafirleri şehir dışına yolcu ettikten sonra dünkü gümüşlerin tadı ile duramadım yine bir tur atayım dedim,
Saat 07:00 civarı beylerbeyi’ne askeriye’nin yanındaki camiye bitişik parka indim,
Bir saat gümüş aradım , nafile, 4 tane - gülermisin,ağlarmısın,
Çok komik bir durum,
Sahil gümüş kaynıyor ve tutamıyorsun,
Tabir yerinde ise su üstünden suratıma bakıp gülüyorlar sanki…
Üstüme aldım, kasıldım,
Dünkü avalağa doğru devam ettim,
Mahcup etmedi, bir tava gümüş,
bir rüzgar, bir akıntı başladı,
Akıntı değişik, su alttan yukarı ne varsa çıkarıyor
(not : 4 sene önce bu tür bir akıntıda, eylül ayında, çubukluda kıyıdan palamut tutmaktan, bir hafta tatlı ve keyifli kol / kas ağrısı çekmiştim)
Deniz çırpık olmaya başladı, gümüş kesti,
0,08 yeşil floş,beyaz iğne 0,10 beden 50 gr kurşun, sağındakileri kolla, 2,70 kamış, fındık makine ile kıyıda istavrit aradım,
yüzüm güldü,
kopan kurşun ve takımın yerine, 5’li ,0,08 köstek beyaz/mor floş, 0,16 beden , 75 gr kurşun devam ettim (iğneler 14 no), 1,5 tava’da istavrit çıkardım,
İşin garibi ileriyi tarayanlara kraça varken, ince takıma kıyıdan 20-30 metre orta sudan,dibe seğirmede iri istavrit dolasıyordu,
saat 10,30 gibi avı bitirdim,
Sizlere ek’te bu hafta gittiği avlağın bir resim ve kendimce tarifini sunuyorum,
Yüzünüzden tebessümün eksik olmaması dileğiyle, hepinize rastgele,
[attachment=6227]
Saat 07:00 civarı beylerbeyi’ne askeriye’nin yanındaki camiye bitişik parka indim,
Bir saat gümüş aradım , nafile, 4 tane - gülermisin,ağlarmısın,
Çok komik bir durum,
Sahil gümüş kaynıyor ve tutamıyorsun,
Tabir yerinde ise su üstünden suratıma bakıp gülüyorlar sanki…
Üstüme aldım, kasıldım,
Dünkü avalağa doğru devam ettim,
Mahcup etmedi, bir tava gümüş,
bir rüzgar, bir akıntı başladı,
Akıntı değişik, su alttan yukarı ne varsa çıkarıyor
(not : 4 sene önce bu tür bir akıntıda, eylül ayında, çubukluda kıyıdan palamut tutmaktan, bir hafta tatlı ve keyifli kol / kas ağrısı çekmiştim)
Deniz çırpık olmaya başladı, gümüş kesti,
0,08 yeşil floş,beyaz iğne 0,10 beden 50 gr kurşun, sağındakileri kolla, 2,70 kamış, fındık makine ile kıyıda istavrit aradım,
yüzüm güldü,
kopan kurşun ve takımın yerine, 5’li ,0,08 köstek beyaz/mor floş, 0,16 beden , 75 gr kurşun devam ettim (iğneler 14 no), 1,5 tava’da istavrit çıkardım,
İşin garibi ileriyi tarayanlara kraça varken, ince takıma kıyıdan 20-30 metre orta sudan,dibe seğirmede iri istavrit dolasıyordu,
saat 10,30 gibi avı bitirdim,
Sizlere ek’te bu hafta gittiği avlağın bir resim ve kendimce tarifini sunuyorum,
Yüzünüzden tebessümün eksik olmaması dileğiyle, hepinize rastgele,
[attachment=6227]
Niyazi - 1967 - 0+