Yorumları: 247
Konuları: 5
ben işin parasında deǧilim fakat size daha güzel takimlar yapmanizi oneririm. mesela 4-5 köstekli güzel bir raglou takimi veya güzel bir sahteye degisik eklentilerle balik tutma şansinizi artirabilirsiniz. vs. kolay gelsin.
Yorumları: 620
Konuları: 41
Oguzcan haklı , yaratıcı ruhu alevlenmiş..
![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
bir tel al , ucunu halka yap . plastiğin bir tarafını tepeden del - teli geçir - tele bir tane delikli kurşun tak leblebi kadar yada az büyük . japonla bu kurşunu orta yerde sabitle - sonra diger parçayı tepeden del ve teli geçirip plastiği. kapatmış ol.. diger tarfata ki fazla teli kes ve 2. halkayı yap..
ne oldu __ pls. top içinden tel geçti ve ortada bir agırlık sabit - her iki tarafı tel halka .- her iki halkanın dibinide varsa sıcak tabanca slikonla dolgu yap ayrıca kapanma çizgisinide çepeçevre silikonla su girmesin ..
yumurtalar memlekete geldiğinde ilk yaptıgım işlerdendi .. o yüzden sana hak veriyorum ..
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
oğuzcan git malzemeciye istediğini beğen al kullan uğraşmaya değmez.![Siyirdim Siyirdim](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/siyirdim.gif)
Yorumları: 1,505
Konuları: 17
ustadlar isin asli zaman ve para meselesi degil bence.bu tarz ugraslardan keyif alma meselesi koprude balik tutarken oltalari koymak icin kopruye bagladigimiz tahtalarin tanesi lastikle beraber 2 lira ama bende kendi malzememi kendim yapmaktan keyif aldigimdan 2 gecede 2 tane tahtayi kendim yapmistim.kes civile zimparala guzel ugras kendi yaptigin malzemeyi kullanmak ayri zevk
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Yorumları: 712
Konuları: 27
monawar yazdı:ustadlar isin asli zaman ve para meselesi degil bence.bu tarz ugraslardan keyif alma meselesi koprude balik tutarken oltalari koymak icin kopruye bagladigimiz tahtalarin tanesi lastikle beraber 2 lira ama bende kendi malzememi kendim yapmaktan keyif aldigimdan 2 gecede 2 tane tahtayi kendim yapmistim.kes civile zimparala guzel ugras kendi yaptigin malzemeyi kullanmak ayri zevk
mufi abi ve monawar siz beni anlamışsınız teşekkür ederim sağolun..
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
oguzcanagca yazdı:Galiba açıklama koymayı unutmuşum burada amaç paradan kaçmak değil altı üstü 1-2 tl lik bir şey ben sadece kendim uğraşıp yapmak istedim kullanma amacımda zargana için di.Neden herkez maddiyatına yönelmiş onuda anlamış değilim ama genede yorumlar için teşekkür ederim.
dikkati başka yöne çekmek için.emeğe saygılıyız.sakın yanlı anlama .
yycolak yazdı:dikkati başka yöne çekmek için.emeğe saygılıyız.sakın yanlı anlama .
Teşekkürler abi.Şunu söylemeye çalışıyorum bende benim yapmak istediğim şeyde maddiyatı önemli değil el emeği ve hobi amaçlı sonuçda balıkta hobi hemde insanı rahatlatan yorgunluğunu alan yeri gelip sinirlerini yatıştıran bir hobi o zaman kimse 1 kg istavrit için balık tutmaya uğraşmasın sabah uykusunu bölmesin 5-10 tl versin alsın ama işde parasında değil olay uğraş zevk ben onun peşindeyim yoksa 1-2 tl veririm alırım ama kendi yaptığım şeyle balık tutmak daha büyük keyif verir herhalde yada ben anlaşılmadım.Herkeze saygılar.....RASTGELE....
oguzcanagca yazdı:Teşekkürler abi.Şunu söylemeye çalışıyorum bende benim yapmak istediğim şeyde maddiyatı önemli değil el emeği ve hobi amaçlı sonuçda balıkta hobi hemde insanı rahatlatan yorgunluğunu alan yeri gelip sinirlerini yatıştıran bir hobi o zaman kimse 1 kg istavrit için balık tutmaya uğraşmasın sabah uykusunu bölmesin 5-10 tl versin alsın ama işde parasında değil olay uğraş zevk ben onun peşindeyim yoksa 1-2 tl veririm alırım ama kendi yaptığım şeyle balık tutmak daha büyük keyif verir herhalde yada ben anlaşılmadım.Herkeze saygılar.....RASTGELE....
onu anladım.azıcık latife katayım istedim.ama olmadı.şimdi anlaştık.zararı yok.