Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bilgi lütfen
Bu gece bir şamandıra daha yapacağım şu süpriz yumurtadan fakat onlar biraz hafif atışta zayıf kalabilir diye düşünüyorum acaba içine yarıdan az sumu koyup kapatsam sızdırmazlık yapıp yoksa içerisine başka bir şeymi koysam öneriniz ne olur acaba?Yarında buradan bitmiş halini yayınlayacağım..GulumseGulumseGulumse
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
oguzcanagca yazdı:Bu gece bir şamandıra daha yapacağım şu süpriz yumurtadan fakat onlar biraz hafif atışta zayıf kalabilir diye düşünüyorum acaba içine yarıdan az sumu koyup kapatsam sızdırmazlık yapıp yoksa içerisine başka bir şeymi koysam öneriniz ne olur acaba?Yarında buradan bitmiş halini yayınlayacağım..GulumseGulumseGulumse
At-çek Levrek avı içinmi,yoksa şamandıra amaçlımı olacak takım.Levrek içinse içine küçük çakıl taşları koymanı tavsiye ederim.Diğerinde ise su olabilir.
Bul
Denizi kirletici olmasında,ben ince kumu denerdimGulumsekolay gelsin OğuzcanAlkis
Bornova - izmir
Bul
Abi senin ya işin yok ? yada kakao hormonları hareketlenmiş...SmileHappy
Bul
at çek takımında kullanacak iseniz içine cam yada metal küçük bilye koyarsanız,atıp çekme esnasında değişik aksiyonlar elde edebilir hatta şamandıranın sesi takıma balık çağırabilir diye düşünüyorum.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
sevgili kardeşim,işine karışmak gibi olmasında;ona harcayacağın vakti balıkta değerlendirsen.sızdırmazlık falan....şamandıraların çok fiyatlı olduğunu zannetmiyorum.ha vaktim var eylencelik diyorsan başka.emeğe saygımızda var.kolay gelsin.76
Bul
yycolak yazdı:sevgili kardeşim,işine karışmak gibi olmasında;ona harcayacağın vakti balıkta değerlendirsen.sızdırmazlık falan....şamandıraların çok fiyatlı olduğunu zannetmiyorum.ha vaktim var eylencelik diyorsan başka.emeğe saygımızda var.kolay gelsin.76

Alkis Yalçın abi seninle aynı fikirdeyim. Seerf
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
Bencede hic gerek yok bu kadar ince detayla ugrasmaya. Samandira her yerde bulunur. Fiyatida uygundur. Ici bilyali, aksiyon yaparken ses cikartan samandiralar da var. Gayet isinizi görecektir. Yinede ugrasacagim derseniz icine sallanirken ses cikaracak sekilde hazirlayin derim. kolay gelsin.
Bul
Galiba açıklama koymayı unutmuşum burada amaç paradan kaçmak değil altı üstü 1-2 tl lik bir şey ben sadece kendim uğraşıp yapmak istedim kullanma amacımda zargana için di.Neden herkez maddiyatına yönelmiş onuda anlamış değilim ama genede yorumlar için teşekkür ederim.
Mufi yazdı:Abi senin ya işin yok ? yada kakao hormonları hareketlenmiş...SmileHappy

Abi maalesef işim yok vaktim çok değerlendireyim diyorum GulumseGulumseGulumse

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi