10-08-2012, 15:27
Gecen hafta Victor Hugo Sefiller romanini okudum, daha once degisik bir tercumesini okudugum icin bu biraz yavan geldi, tavsiye derseniz muthis bir kitap,okumayan bence mutlaka okusun

Son okuduğunuz kitap ve kitap tavsiyeleriniz
|
10-08-2012, 15:27
Gecen hafta Victor Hugo Sefiller romanini okudum, daha once degisik bir tercumesini okudugum icin bu biraz yavan geldi, tavsiye derseniz muthis bir kitap,okumayan bence mutlaka okusun
![]()
10-08-2012, 15:38
Aydın abi bir ara böyle bir ana başlık açmayı düşünmüştük ama pek ilgi görmediği için vazgeçmiştik
![]() ![]() ![]() 2 Hafta önce Soner Yalçın ın SAMİZDAT kitabını bitirdim şimdi Yılmaz Özdil in son kitabı İSİM ŞEHİR BİTKİ yi okuyorum, benim kitap konusundaki en büyük şansım günlük git gel 80 dakikalık metrobüs seyahatim oluyor o süredede aylık ortalama 2 kitap bitirebiliyorum ![]() Tüm dostlara ısrarla tavsiye ediyorum ![]() ![]() ![]()
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
10-08-2012, 16:46
Biyografi sevenler için tavsiyem.
Albert Einstein ( albırt aynştayn)'nın hayatı ve çalışmaları anlaşılabilir bir dille anlatılmış. ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
10-08-2012, 18:48
Kitap okumayı tüm dostlara tavsiye ederim.Serkan arkadaşımızın dediği gibi ilgi alanınıza göre kitap seçemeniz sizin yararınıza olacaktır.
Şu an KEMAL TAHİR'in KURT KANUNU kitabını okuyorum.
[COLOR="#0000CD"]YOLA ÇIKIP VARMAYAN,YOLDAN ÇIKIP VARAN YOKTUR.
[/COLOR]
10-08-2012, 20:14
bill74 yazdı:Kitap okumak bence eger ilgili oldugunuz bir konuyla ilgiliyse cok zevklidir. Muvaffak abinin tavsiye ettigi gibi kendi hobilerimizle kendi ilgi alanlarimizla alakali bi kitap edinirsek gercekten heyecanla okuruz diye düsünüyorum. Cogumuzun evinde kitap vardir ama okumaya elimiz gitmez. Belliki zevk vermemistir. Eger forumdaki tüm dostlara balik avi maceralariyla ilgili bir kitap versek 400 500 sayfalik, bir hafta icinde nasil bitiyor bakin orhanekmekci yazdı:Evde benden başka herkes kitap okur ihtiyoloji tarzı kitaplarda zor kitaplardır bu tip kitapları anlayarak okumak gerçekten zordur ve zor oluncada zevk vermemeye başlayabilir. ama rahmetli üstad ali pasinerin kitabını okurken zevkle okmuştum,kitapta üstadın balıkçılık anıları,hayalleri vardı.balık kitabı okunacaksa bence anıların bol oldugu kitaplar daha zevkli olacaktır. ilime bilime inmek isteyenlere ihtiyoloji olabilir diye düşünüyorum.
10-08-2012, 20:54
çok güzel bir öneride,hemde zamanı bol olan biri için bana.
birde internet ve onun sanal eylenceleri olmasa. harika mazeretler değilmi.aydıncım kafamı karıştırdın.konuyu ciddi bir şekilde ele almam lazım.hemde kitaplıkta okunmamış bir sürü kitap varken.hatta intenette......teşekkürler kardeşim.
10-08-2012, 21:44
yycolak yazdı:çok güzel bir öneride,hemde zamanı bol olan biri için bana. şekerim ilk kitabın benden hediye iyi okuman dileğimle. ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
10-08-2012, 21:46
Merhaba Dostlar
![]() ![]() Tavsiye ettiğiniz ve okumakta olduğunuz kitaplar harika.Umarım katılımcı sayımız artarak devam eder.
10-08-2012, 22:07
Okumasam da kesinlikle ilginizi çekeceğine emin olduğum bir kitap:
Cüneyt Alpay - Balık avı hikayeleri , fiyatı 11 12 lira Bu kitabın yazılışı çok ilgimi çekmişti. Yıllar sonra bir sabah uyandığında gördüğü bir lüferle başlayan bir yolculuk. Ardından herşeyi bırakıp levrek peşinde geçen bir ömür...
Sazanları özledim...
11-08-2012, 00:14
son 20 yıldır yaşanmış siyasi olayları anlatan kitaplar şu an için tercihim..GÜZ YAYINLARI- ÇINAR ÖZKAN ın kitabı- BİR VATAN İKİ REİSİ OKUMAYA ÇALIŞIYORUM.okuma alışkanlığı pek olmadığı için ilgimi mutlaka çekmeli bir kitap. güzel bir konu lütfen altlarda kalmasın arasırada olsa güncelliyelim
![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|