Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Son okuduğunuz kitap ve kitap tavsiyeleriniz
Dostlar böyle bir konu açmak istedim çünkü gerçektende okumak yapılabilecek en güzel hobilerden biri,aslında bu iş hobi olarak değilde bir zorunluluk olarak kabul edilmeli.Burada son okuduğumuz kitapları paylaşabiliriz,yada okumak istediğimiz kitapları,hatta tavsiyelerde de bulunabiliriz.Sözü fazla uzatmayayım şu an okumakta olduğum kitap Çinli filozof " SUN-TZU "nun günümüzden 2500 yıl önce yazdığı " SAVAŞ SANATI " adlı kitabı.Kitap ta yazılan teorilere temel olan ilkeler savaş alanında olduğu kadar ekonomi ve politika alanlarında da liderlere, yöneticilere ve kendini geşiltirmek isteyen kişilere yol gösterici.Bir çok Dünya ülkesindeki büyük şirketler çalışanları için yaptıkları kişisel gelişim seminerlerinde bu kitaptan örnekler göstererek insanların düşünce yapılarını nasıl geliştirebileceklerini gösteriyorlar.Okumanızı tavsiye ederim.
tavsiye için teşekkürler.çok güzel bir konuya değinmişsiniz.gençlik yıllarımda okurdum ama şimdi elime kitap almayalı bilmem kaç yıl olmuştur.
sanırım kitap okuma alışkanlığı televizyon seyretme alışkanlığının önüne bir türlü geçemeyecek.ah zavallı bizler.
ama bir de şu var ki,televizyon bedava kitap parayla.yani toplumun çoğu kesimi kitaba para verse inanın bu o kişileri maddi olarak zorlar,bunlardan biri de benim.
türkiyede kitap malesef çok pahalı.
Bul
Aydın,türk erkeği bir acayiptir.kitap okumayı öğrenmedi ki.okul yıllarını düşünün,40 kişiden 10 tanesi ancak okur bu sayı yıllar geçtikçe dahada azalır.
kitabın zararlı olmadığını biliriz kullanmayız.
alkol ve sigaranın ise zararlı olduğunu bilipte kullanırız.
hem vakitte yoktur.olsada zaten onu ya kahvede ya sanalda okey oynayarak geçiririz.
heveslensekte şimdi okuruz sonra okuruz diye 6 ayda anca bitiririz.Hadiordan
yatak ucumda 4 ay oldu hala bitiremediğim Abbas Vakkasoğlunun -bir destandır çanakkale-kitabının yarısındayım.
yukarıda bahsettiğim belkide tipik bir türkte benim.
not:yukarıda yazılanlar;teksas,tommiks,zagor gibi kitaplar için geçerli değildir.Siyirdim
Aydın , güzel bir paylaşımın kapısını açtınız,teşekkürler.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
[Resim: 18426_buyuk.jpg]

İhtiyoloji / Prof. Dr. Necla Demir, | Nobel Yayınevi (Ankara), | 17,10 TL

satış fiyatına göre içerik olarak insana verdikleri açısından en yüksek degerdeki kitaplardan biri..Gulumse
Bul
Çok güzel bir konu açmışsın Aydın abi teşekkürler. Üniversteye kadar kitap okumamıştım. Üniverste yıllarında kitap okuma alışkanlığı kazandım ve büyük bir keyifli fırsat buldukça hep okuyorum. Olasılıksız ve Elif Şafak'ın Aşk kitapları favorilerim.
Son okuduğum kitap Aklından Bir Sayı Tut. Polisiye tarzında bir kitap. Polisiye kitapları sevmesem de fena değildi.
Sazanları özledim...
Bul
aydın dün akşam kızım getirdi 3 adet kitap baba bunları oku dedi aşkın gözyaşları tebrizli şems. bugün birinci baskısını okuyabilirim.
paylaşımın için teşekkürler.AlkisAlkisAlkis

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
eskiden çok okurdum yaş ilerledikçe okuyamaz oldum,okuyunca 3. sayfada direk uykum geliyor ne yazıkki.
Bul
Kitap okumak bence eger ilgili oldugunuz bir konuyla ilgiliyse cok zevklidir. Muvaffak abinin tavsiye ettigi gibi kendi hobilerimizle kendi ilgi alanlarimizla alakali bi kitap edinirsek gercekten heyecanla okuruz diye düsünüyorum. Cogumuzun evinde kitap vardir ama okumaya elimiz gitmez. Belliki zevk vermemistir. Eger forumdaki tüm dostlara balik avi maceralariyla ilgili bir kitap versek 400 500 sayfalik, bir hafta icinde nasil bitiyor bakin Gulumse
Bul
Evde benden başka herkes kitap okurSnifsinfanca Muvaffak beyin önerdiği kitabı zevkle okurumGulumse
Bornova - izmir
Bul
Guzel bir konu acmissin AYDIN abiAlkisAlkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi