Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
alabalık - yayın balığı
arkadaşlar işlerimizin yoğunluğu nedeniyle fazla giremediğimiz için cevaplarınızı geç yazıyoruz göstermiş olduğunuz ilgilerden dolayı hepinize teşekkür ediyoruz (BaLıKçInIn UsTaLıĞı Su DuRgUnKeN BeLLi OlMaZ...)
Bul
arkadaşlar sizlere yayın balığı hakkında küçük bir video gönderiyorum iyi seyirler ...

http://www.hemenpaylas.com/download/9947...1.wmv.html
Bul
arkadaslar merhaba formunuza msj yazmak istedim serkan kardes su yayının tanıtımıda mükemmeldi inan bana ben antalyada bar işletmecisiyim balık hastalığım çok fazla sizlerle görüşmek isterim tek yapamadığım düzgün alabalık ve yayın balığının olduğu bulunduğu yerleri bulamamak kısıtlı zamanlarım olduğu için arastıramıyorumda eyer bana yardımcı olursanız sevinirim beraber giderriz benım yerım barlar sokağında kale kapısında cici bar adım kadir hadi rasgele arkadaslar
Bul
alabalık ustası kadir abi öncelikle tşk ederim seninle balığa gitmek yanımızda deyişik arkadaşlarla balık tutmak bize mutlaka bi zevk verir numaralarımız var yazdık eyer arasan boş zamanlarımızda buluşur gideriz allaha emanetsın iyi günler
Bul
arkadaşlar yeni görüşlerinizi bekliyoruz hatta sizlerden yayın balığının değişik bilmediğimiz başka yediği yem yada tutabileceğimiz başka teknikler varsa yazarsanız seviniriz hoşçakalın...
Bul
saol kardes ekledim yeni resim allah hepimize daha büyüklerini nasip etsin...kolay gelsin
Bul
sağol sırtıcı kardes sanada allah en buyuklerını tutmak nasıp etsın hala antalyada bızımle balığa çıkacak birini bulmadık inş. buluruz ilerleyen zamanlarda antalya bolgesındede buyuk yayın alabıleceğimiz yerler varsada yazarsanız sevınırız iyi günlerrr
Bul
selam herkese .)) çok sık olmasa da arada sırada gırebılıyorum buraya.
((( serkan_0781 .. not'um sana gunubırlık alabalık avı'na gıtmek ıstersenız herzaman musaıt ve boşum... gıtmek hoşuma gıder... uzun zamandır tatlı su da balık avlamadım.
denız mekanım oldu... son 1 aydır bıraz bereketsız dı antalya denızı... akşamları turna ve levrek denıyorum arada sırada ama o da. Yok..((( umarım goruşuruz. 0.538 446 69 10 tel...
Bul
sağolun serkan ve mehmet arkadaşlar. Yaz aylarında antalya ve manavgata geleceğim. inşallah görüşme fırsatımız olur. ancak olmazsa bu baraj göletlerini manavgatlılar bilir mi?
çıkan balıkları ve yem tercihlerini söylerseniz ona göre Antalya ya hazırlıklı geliriz. İlginize şimdiden teşekkürler
Bul
aramıza hoşgeldiniz
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  YAYIN YERİİ :))) turna_06 8 4,167 25-12-2006, 18:58
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi