Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
YAYIN YERİİ :)))
arkadaşlar eski kalecik yolu diye geçen alibey köy var ırmak üzerinde hımmmm ne yayınlar aldık hafta sonu deneyin
Bul
YAYIN DEDİĞİN UFAK KELEBEK HERHALDE 3 İLA 5 KİLO GELENLER YADA DAHA UFAKLARI YANILMIYORSAM TABİ76
Bul
3 kilo 5 kiloyu yayından saymıyosun heralde:0507:..bu arada bu yer nerde ...onu yazmamıssın turna_06
Bul
Merhaba arkadaslar,
yayin baligi senede 10 cm büyüyor bir hesap edin 1.80 metrelik yayin kac yasinda oluyor.Burada irmakta solucanla günde 30 tane rahat tutuyoruz
onuda yilan baligi avinda istemeyerek oluyor tabiki bütün yavrulari geri suya atiyoruz.Boylari 25 cm den 50 cm kadar cok cikiyor.Almanyada yayinin boy siniri 70 cm.
Büyümelerine imkan taniyalim yoksa Oltalari ikibüklüm yada kiran yayin olmayacak,bir iki kiloluk sazan yem olarak takamiyacagiz.

[attachment=547]
[attachment=548]
Bul
mehmet usta kesinlikle sana katılıyorum ankara civarında eskiden olta dayanmazdı şimdi bulda yakala nerde alibeyli1 ve 2 de eskiden çok irileri çıkardı şimdi millet iki karışa bile yayın diye alıyor böyle devam ederlerse onuda bulamayacaklar.şu an zaten havyar zamanı hobi tamamda zamanında yapılan hobinin devamı olur gerçi bizimki hastalık,da kimseye birşey diyemiyoruz ancak buradan uyarıyoruz yazarak ilerisini bir düşünsünler diye 76
Bul
Confusedhelal olsun valla kardeş ben hep 1 ile 1.5 kilo yavru tutup salıyorum size nasıl vuruyor şans işte haydi rasgeleCry
Bul
helel olsun
çetin
Bul
kamil abi doğru söylüyor beş kilonun altındaki yayınlara es kiden kelek derledi hey gidi iç anadolum sularında ne yayınlar vardı tutması da zevk veriyordu yemeside
Bul
soğukta nasıl donmadınız mı.birde ne ile yakaladınız.benim uğrak yerlerimden biridir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  alabalık - yayın balığı serkan_0781 21 9,981 10-06-2007, 21:16
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi