Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deniz Biyolojisi hakkında,
Deniz Biyolojisi | Genel Biyoloji

(Sayfa makaleyi almadıgından adres vermek zorunda kaldım )
Bul
güzel bir makale okunması gerekli.. Alkis okuma özürlü bir toplumda kaç kişi okur bilememSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Muvaffak abi biraz az ama öz yazılar versen daha iyi olur.
bize üniversite diplomasımı aldırıcan.Siyirdimoku oku bitmiyo,kör edicen bizi.
değerli abicim konular çok güzel ama inan sonunu getiremedim.özür dilerim.Affet
daha boş zaman da okuyucam.
ama bu değerli emeğin için saygılarımı sunarım.
ellerine sağlık abicim.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
teşekkürler muvaffak abicim 76
Bul
Arkadaşlar ben alışkanlık edindim bunları okumaya , zaten işin çok teknik tarafı bizi baglamaz ama, okurken akılda kalabilecek veya öğretisi olacak bir sürü şey olabiliyor..

mesela atmosferdeki O2 nin bir kısmının deniz yosunlarından geldiğini herkes bilmez, vs..
Bul
Teşekkürler MuavaffakAlkis
Bornova - izmir
Bul
bizler balıkları akvaryumda bile zor yaşatırken bu sistemi yaratan ve düzenli bir şekilde işleten Allaha gelde şükretme..sistem gerçekten müthiş işliyor,herşeyin bir sebebi var,amacı var..teşekkürler muvaffak abi.
Bul
araphüso26 yazdı:güzel bir makale okunması gerekli.. Alkis okuma özürlü bir toplumda kaç kişi okur bilememSiyirdim

Teşekkürler MUVAFFAK abi...

Ben okudum HÜSEYİN abiHappy
Bul
Denizlerde yaşam yam anlamıyla muhteşem. İnşallah bu yapı bozulmaz. Çünkü her geçen gün beslenme zincirinde azalmalar oluyor ve tehlike geliyorum diyor.
Bul
ALTAYLI yazdı:Denizlerde yaşam yam anlamıyla muhteşem. İnşallah bu yapı bozulmaz. Çünkü her geçen gün beslenme zincirinde azalmalar oluyor ve tehlike geliyorum diyor.

Heleki küresel ısınma ! belirgin vaziyette etkiliyor , eriyen buzullar , okyanus akıntılarındaki su sıcaklıgının değişmesine neden oluyor,, az da olsa bu uzun bir zaman sonra belirgin hale gelecektir.ve malum iklimlerden tutunda, sucul alemdeki canlı türlerine - kadar her şey etkilenebilir..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tekne hakkında evraklar candan 9 2,547 28-03-2015, 00:32
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi