Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
boğulma gerçeği.
bu tip konular çok ciddi konular ve sık sık hatırlatarak insanlar uyarılmalılar.teşekkürler yalçın abi .
Bul
orhanekmekci yazdı:Yanında çocuk varsa gözünü dört acacan arkadaşGulumsepaylaşım için teşekkürler YakupAlkis

doğru söylüyorsunda 15-20 saniye çok kısa be abi.allah yazmamış olsun.Affet
Bul
LeVrEkCi yazdı:bu tip konular çok ciddi konular ve sık sık hatırlatarak insanlar uyarılmalılar.teşekkürler yalçın abi .

hemde tam zamanı.herkes kendini herhangibir suya atmaya gayret ediyor.
Bul
Yalçın abi kesinlikle güzel bir ders niteliğinde evet okurken insanın içini eziyor ama gerçekler bunları bilmek denizde sevdiklerimizle olunca olaya nasıl bakmamız gerektiğini anlatıyor resmen teşekkür ederim kendi adıma.
Bul
darıcalı yazdı:Yalçın abi kesinlikle güzel bir ders niteliğinde evet okurken insanın içini eziyor ama gerçekler bunları bilmek denizde sevdiklerimizle olunca olaya nasıl bakmamız gerektiğini anlatıyor resmen teşekkür ederim kendi adıma.

haklısın ahmetcim.baksana adam 20 saniye diyor çokcuklar için.korkunç.allah korusun.Nayirolamaz
Bul
Geçmiş olsun YALÇIN abicim paylaşım için teşekkürler...
Bul
YaKaMoZ yazdı:Geçmiş olsun YALÇIN abicim paylaşım için teşekkürler...

sağol kardeşim.76
Bul
Teşekkürler Yalçın abi çok faydalı bilgiler AlkisAlkisAlkis
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
yycolak yazdı:minik kara kızım geçen hafta çok rahat olduğu suda böyle bir tehlike atlattı hemde anasının yanında.o yüzden konuyu açtım.şimdiye kadar böyle bir şeye şahit olmamıştım.çocuk eşimin gözüne bakarken gidiyormuş az kalsın.hemde boyundaki suda.yazıyı okuyana kadar şaka olduğunu zannettim.ama sonra kafamdan aşağı kaynar sular döküldü.bir kaç saniye bile özellikle çocuklar için yeterli oluyormuş.allah saklaya.çok dikkatli olmak gerekiyor.

Yalçın sen ne diyorsunuz abicim ya. Aklımız alma, aman diyeyim. Tabii ki geçmiş olsun ama lütfen dikkatAffet Öz güveni oldukça gelişmiş bile olsa, o daha minnacık abicim. Kızmaca yok söyledim işte76
Konu oldukça faydalıAlkis
Bul
şekerim öncelikle kara kıza ve size çok çok geçmiş olsun Affet konu çok önemlii ve gerçeklerle dolu çünkü bende geçirdimm bu korkuyu ,ses çıkartamazsın bağıramazsın.anca el çırpabilirsen oda bilinçsizce ,dikkat çekersin anca AffetALLAH göstermesin .
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  boğulma kurtarma LeVrEkCi 5 3,391 06-07-2007, 21:02
Son Yorum: çatalca 84

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi