Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cihan deniz İzmir'de
Balık yoktu ama Cihan ve Ömer gibi temiz düzgün arkadaşlarla tanışmak büyük bi kazançtı benim için. İnşallah yakın zamanda güzel balıklar tutacağız beraber. Arap abim aleyküm selamSmile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Sevgili Fikret . saglık olsun diyelim bir dahaki sefere..

bir mahsuru yosa bir soru sorayım ,

Bu başkalarının tutupta sizin , balık tutamadıgınız yer neresi ( kabacada olsa) ? Gulumse
Bul
Hafta sonu beraberce muhabbetin belini kırmışsınızdırAlkisSeerfCihan bu işe azmetti inşallah gönlündeki balığıda tutacaktırGulumserasgele arkadaşlar.
Bornova - izmir
Bul
yycolak yazdı:ne yazacağım bensiz gitmişler.zor tutarlar çipurayı.Hadiordan
''Bensiz giden cupra tutamaya'' diye dua mı ettin yoksaSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
Mufi yazdı:Sevgili Fikret . saglık olsun diyelim bir dahaki sefere..

bir mahsuru yosa bir soru sorayım ,

Bu başkalarının tutupta sizin , balık tutamadıgınız yer neresi ( kabacada olsa) ? Gulumse

aynen abim söyleyeyim inciraltı yıkılan barakaların yanı yem gündüz yengeç gece mamun.Alkis
Bul
çuprayı sadece resimlemek kısmetmiş be fikret abi canınız saolsun..GulumseSeerf
Bul
monawar yazdı:abi birlikte guzel zaman gecirmissiniz birde balik gelseymis keyfinize keyif katarmis ama nasip.cupra fenaymis.
ali nasip işi birdahaki sefere .
Cihan Deniz yazdı:Arkadaşlar siteye giremiyorum o yüzden telefondan yaziyorum Fikret abi sana Barış abiye Hüseyin abi ve Ramazan abiye çok tesekküler Allah sizden razı olsun çok iyi zaman geçirdik balık olmazsa olsun sonuçta çok faydalı bilgiler öğrendim sayenizde bize göstermiş oldugunuz samimiyet herşeyin ötesinde sayende çok güldüm Allah seni hep gülsürsün
herşey için çok teşekkürler
cihan'ım biz teşekkür ederiz yüzünden gülücükler eksik olmasın.
tahsinmersin yazdı:şu güzelliğe bak hele.hemen ekip kurulmuş ve organize olup ava gidilmiş.
bu işbitiriciliktir.hepinizi tebrik ederimAlkis.
balık nasip işidir ama balığı görmekte iyidir.en azında orda var olduğunu göstermiş.Smile
bir daha ki sefere inşallah bol balıklı raporla dönersiniz.
herkese selamlar.
aleyküm selam dediğine katılıyorum çupra başladı yakındır avatar olması.
yycolak yazdı:ah be abicim.birde hedef balığı çipura diye belirtmişiniz.yalçınsız çipura yakalayabilirmisiniz hiç.bunu nasıl akıl edebilirsiniz.valla tebrik ediyorum.bir dahakine çağırın yalçını bakın çipura nasıl tutuluyor.WinkSiyirdim
kucaklıyorum hepinizi.Sefiom
dua'mı ettin şekerim çupra yakalamayalım diye.unutma lafını birdahaki sefere alo dedikmi geleçekmisin bakalım merak içindeyim...
yycolak yazdı:ne yazacağım bensiz gitmişler.zor tutarlar çipurayı.Hadiordan

bu hafta içinde benden veya barıştan mutlaka görürsün çupra'yı ...
Bul
bucalıfikret yazdı:ali nasip işi birdahaki sefere .

cihan'ım biz teşekkür ederiz yüzünden gülücükler eksik olmasın.

aleyküm selam dediğine katılıyorum çupra başladı yakındır avatar olması.

dua'mı ettin şekerim çupra yakalamayalım diye.unutma lafını birdahaki sefere alo dedikmi geleçekmisin bakalım merak içindeyim...

bu hafta içinde benden veya barıştan mutlaka görürsün çupra'yı ...

bu gece tutacağım abicim. geçen gün alkole adapte olmuştum olta bile atmadım. Bugün sadece çupraya adapte olacağımSmile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
orhanekmekci yazdı:Hafta sonu beraberce muhabbetin belini kırmışsınızdırAlkisSeerfCihan bu işe azmetti inşallah gönlündeki balığıda tutacaktırGulumserasgele arkadaşlar.
orhan baba görmeni isterdim cihanı oturmak yok yorulmak yok bukadar olurmu bir insanda enerji Alkis nasip olmadımı olmuyor..
orhanekmekci yazdı:''Bensiz giden cupra tutamaya'' diye dua mı ettin yoksaSiyirdim
orhan baba aynen katılıyorum..Siyirdim
LeVrEkCi yazdı:çuprayı sadece resimlemek kısmetmiş be fikret abi canınız saolsun..GulumseSeerf

sağol nihatım birkaç kişide vardı bir bizde yoktu bu hafta boş durmak yok yalçın kardeşimden [SIZE="7"]gaza geldim.Siyirdim[/SIZE]
Bul
bucalı yazdı:bu gece tutacağım abicim. geçen gün alkole adapte olmuştum olta bile atmadım. Bugün sadece çupraya adapte olacağımSmile

bak ben diyordum bir eksiklik var diye tabiki sen olta atmadın ondan çupra yoktu bizde olsun barışım güzel stres attın yarasın barışımaSeerf
rast gele.Affet
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Izmir aliaga göleti uzun murat 18 4,572 27-04-2011, 19:23
Son Yorum: uzun murat
  deniz havası bahriyeli 18 2,851 24-03-2010, 21:32
Son Yorum: mariner8

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi