Yorumları: 1,277
Konuları: 45
yycolak yazdı:kefallerin nesi var çok güzel görünüyorlar.biz mavraki deriz.en lezzetlisidir kefalin .eşkina bir dahakine çok olsun.afiyetle kardeşim.
Sağol abi, buranın kefalleri de mis gibi olur, su tertemizdir çünkü..
bir tutkudur balık tutmak..
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Eşkina için o zoka yerine fosforlu şamandralı takım kullansaydın istediğin verimi alırdın bence.(yem teke veya boru kurdu) Fotodaki barınağın açık denize bakan dış kayalıklarının hemen önünü yokla..
Lakerda yazdı:Eşkina için o zoka yerine fosforlu şamandralı takım kullansaydın istediğin verimi alırdın bence.(yem teke veya boru kurdu) Fotodaki barınağın açık denize bakan dış kayalıklarının hemen önünü yokla..
Teke burda çok bol, 20 dakikada 100-150 teke çıkarabiliyorum.. ancak sözettiğin yerlerde hergün dalıyorlar, ispari bile yakalayamıyoruz ordan artık
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Sevgili Berkan,
Kefal yakalama tecrübem yoktur ama sevgili Tahsin abimden(tahsinmersin) iyi bilirim.
Zor avcılıktır. Kurnaz ve çevik olmak gerekir. Güzel kandırmışsın kefalleri.
Hele şu eşkinaya bayılıyorum.
Uygun bir avlakta hedeflerim arasında.
Herdaim keyifli avlara rastgele.
Sevgi ve selamlarımla...
![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Tebrikler Berkan abi güzel av olmuş. Eşkinaların azalması üzücü. 2 sene önce ben de maramara adasındaydım çalışmak için gitmiştim. Kısıtlı vakitlerimde kıyıdan bol bol istavrit yakalamıştım. Eşkinanın olabileceği güzel yerler farketmiştim ama vakit olmadığından hiç deneyememiştim.
Sazanları özledim...
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Tatilin keyfini iyi çıkarıyorsun Berkan
![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
temiz yerden alınan kefallerin lezzeti harika olur,bereketli afiyet olsun
Bornova - izmir
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
xfisher yazdı:Sağol Orhan abi.. buralarda kanalizasyon sistemi yoktur.. her evin kendi foseptiği var, tipik bir köy yani.. denize direk akan herhangi bir pislik olmadığı için deniz çok temiz ve berraktır ![76 76](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/1/76.gif)
Benim avlağın kefallerinden biliyorum lezzetlerini
Bornova - izmir
Yorumları: 1,258
Konuları: 49
Berkan abi bereketli olsun gerçekten tutmak istediğim balıklardan biridir bu eşkina umarım çekmesi keyifli olmuştur
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Cihan Deniz yazdı:Berkan abi bereketli olsun gerçekten tutmak istediğim balıklardan biridir bu eşkina umarım çekmesi keyifli olmuştur
Sağol Cihan, ben eşkinayı şimdiye kadar hep zokalı el oltası ile tekneden avladım, hiç kıyıdan kamışla şamandıralı sistemle avlamadım.. elle çekmesi zevkli, direk hissediyosun balığı, eminim kamışla çekmesi de çok zevklidir.. umarın en irilerinden tutarsın bir gün