Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eşkina, Hanos ve Kefal.. ortaya karışık..
yycolak yazdı:kefallerin nesi var çok güzel görünüyorlar.biz mavraki deriz.en lezzetlisidir kefalin .eşkina bir dahakine çok olsun.afiyetle kardeşim.

Sağol abi, buranın kefalleri de mis gibi olur, su tertemizdir çünkü.. Gulumse
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
Eşkina için o zoka yerine fosforlu şamandralı takım kullansaydın istediğin verimi alırdın bence.(yem teke veya boru kurdu) Fotodaki barınağın açık denize bakan dış kayalıklarının hemen önünü yokla..
Bul
Lakerda yazdı:Eşkina için o zoka yerine fosforlu şamandralı takım kullansaydın istediğin verimi alırdın bence.(yem teke veya boru kurdu) Fotodaki barınağın açık denize bakan dış kayalıklarının hemen önünü yokla..

Teke burda çok bol, 20 dakikada 100-150 teke çıkarabiliyorum.. ancak sözettiğin yerlerde hergün dalıyorlar, ispari bile yakalayamıyoruz ordan artık Snifsinf
Bul
Sevgili Berkan,
Kefal yakalama tecrübem yoktur ama sevgili Tahsin abimden(tahsinmersin) iyi bilirim.
Zor avcılıktır. Kurnaz ve çevik olmak gerekir. Güzel kandırmışsın kefalleri.
Hele şu eşkinaya bayılıyorum.
Uygun bir avlakta hedeflerim arasında.
Herdaim keyifli avlara rastgele.
Sevgi ve selamlarımla...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Tebrikler Berkan abi güzel av olmuş. Eşkinaların azalması üzücü. 2 sene önce ben de maramara adasındaydım çalışmak için gitmiştim. Kısıtlı vakitlerimde kıyıdan bol bol istavrit yakalamıştım. Eşkinanın olabileceği güzel yerler farketmiştim ama vakit olmadığından hiç deneyememiştim.
Sazanları özledim...
Bul
Tatilin keyfini iyi çıkarıyorsun BerkanAlkistemiz yerden alınan kefallerin lezzeti harika olur,bereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Sevgili Berkan,
Kefal yakalama tecrübem yoktur ama sevgili Tahsin abimden(tahsinmersin) iyi bilirim.
Zor avcılıktır. Kurnaz ve çevik olmak gerekir. Güzel kandırmışsın kefalleri.
Hele şu eşkinaya bayılıyorum.
Uygun bir avlakta hedeflerim arasında.
Herdaim keyifli avlara rastgele.
Sevgi ve selamlarımla...AlkisSeerf
Çok teşekkür ederim Smile bölge daha önceden yemlenmiş olduğundan kefaller çıldırmış gibiydi.. böyle durumlarda sağlam bir misinaya bağlanan tek çelik iğne çok iyi iş yapıyor.. su çok berrak olduğundan balıkları ve yemi alıp almadıklarını net bir şekilde görebiliyorduk Gulumse
rusan yazdı:Tebrikler Berkan abi güzel av olmuş. Eşkinaların azalması üzücü. 2 sene önce ben de maramara adasındaydım çalışmak için gitmiştim. Kısıtlı vakitlerimde kıyıdan bol bol istavrit yakalamıştım. Eşkinanın olabileceği güzel yerler farketmiştim ama vakit olmadığından hiç deneyememiştim.
Sağol Ruşan.. ada bu sene de istavrit bakımından çok bereketli.. tüketebileceğimizden fazlasını yakalamamak için artık hergün çapariye çıkmıyorum..
orhanekmekci yazdı:Tatilin keyfini iyi çıkarıyorsun BerkanAlkistemiz yerden alınan kefallerin lezzeti harika olur,bereketli afiyet olsunSeerf
Sağol Orhan abi.. buralarda kanalizasyon sistemi yoktur.. her evin kendi foseptiği var, tipik bir köy yani.. denize direk akan herhangi bir pislik olmadığı için deniz çok temiz ve berraktır 76
Bul
xfisher yazdı:Sağol Orhan abi.. buralarda kanalizasyon sistemi yoktur.. her evin kendi foseptiği var, tipik bir köy yani.. denize direk akan herhangi bir pislik olmadığı için deniz çok temiz ve berraktır 76

Benim avlağın kefallerinden biliyorum lezzetleriniSeerf
Bornova - izmir
Bul
Berkan abi bereketli olsun gerçekten tutmak istediğim balıklardan biridir bu eşkina umarım çekmesi keyifli olmuştur
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Cihan Deniz yazdı:Berkan abi bereketli olsun gerçekten tutmak istediğim balıklardan biridir bu eşkina umarım çekmesi keyifli olmuştur

Sağol Cihan, ben eşkinayı şimdiye kadar hep zokalı el oltası ile tekneden avladım, hiç kıyıdan kamışla şamandıralı sistemle avlamadım.. elle çekmesi zevkli, direk hissediyosun balığı, eminim kamışla çekmesi de çok zevklidir.. umarın en irilerinden tutarsın bir gün Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Eşkina avı ..20.09.2016 kengin 28 1,636 26-09-2016, 20:10
Son Yorum: expert0540
  1 Buçuk saatlik kefal avı maceram SpinAvcısı 27 4,149 25-08-2013, 20:12
Son Yorum: Cahit Acun
  Marmara Adası Akşam Suyu 2 - Ortaya Karışık xfisher 18 2,679 14-06-2013, 22:24
Son Yorum: xfisher
  Kandilli de MuhteşeM Kefal Avı yeniolta 36 4,501 03-08-2012, 19:26
Son Yorum: yeniolta
  Finike'de Kefal Avı ufuktan26 33 5,941 17-07-2012, 20:42
Son Yorum: Avramit
  15/06/2012 eşkina avı BALIK and OZAN 31 4,136 20-06-2012, 11:24
Son Yorum: BALIK and OZAN
  Mırmır karışık ufuktan26 24 3,631 21-07-2011, 01:20
Son Yorum: ufuktan26
  10-11.05.2011 mersin tömük kefal avı kurusogan 24 7,043 17-05-2011, 21:04
Son Yorum: orhanekmekci
  Eşkina & İskorpit avı doktor 14 3,665 09-11-2010, 01:07