Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mersin Silifkede Ne Tür Balıklar Çıkar
Aytekin arkadaşımız da birara Silifke'de tatilini geçirmişti,silifke tatili güzel başlayan balıkavı resimleri.. - Sayfa 4 - Amatör Balıkçı konusunda tatlı su av paylaşımı var.
Ayrıca Ufuk hocamın da Finike tatilerinden seri raporları vardı ne de olsa orasıda Akdeniz takım,yem fazla farketmez sanırım :Amatör Balıkçı
Şimdiden iyi tatiller ve rastgele..Gulumse
Bul
Lakerda yazdı:Aytekin arkadaşımız da birara Silifke'de tatilini geçirmişti,silifke tatili güzel başlayan balıkavı resimleri.. - Sayfa 4 - Amatör Balıkçı konusunda tatlı su av paylaşımı var.
Ayrıca Ufuk hocamın da Finike tatilerinden seri raporları vardı ne de olsa orasıda Akdeniz takım,yem fazla farketmez sanırım :Amatör Balıkçı
Şimdiden iyi tatiller ve rastgele..Gulumse

Teşekkürler abim Gulumse
Bul
ayrıca kurba balığı çıkıyormuş mersinli arkadaşla görüştüm internette araştırdım payalaşacağım
Bul
hasan abi silifkeye giderken ovacık die bi yer var kıyıdan kefal ve küpez az açılırsakda mırmır alabiliyoruz ama nerde o egenin cupraları mırmırları akdenizde öyle bolluk yok birde silifkeye geçmeden erdemlideki balık malzemesi satan yerde boru kurdu ve sülünes var bunlar da iyi iş yapıyor benim tavsiyem en güzeli çatal olta düzenegi ile kıyıdan kefal avlamak kesin sonuc veriyor hemde yem arama derdi yok ekmek her yerde var
Bul
Ben yazları Aydıncık' ta da bulunuyorum.Silifke ile arası 1 saat kadar.Akdeniz'in en popüler balıklarının başında "sokar" gelir. Benim önceki raporlarımda resimleri olacak. Kefal ve kefalin olduğu yerde levrek olmaz mı? Nadir de olsa bulunuyor tabi. Sarpa,mırmır,sargoz,çıplak(yalenderma),lokum balığı ve lidaki ilk aklıma gelenler.
Yine taze ekmek içi kefal,sokar,sarpa için kullanılan en ekonomik yemdir. Tavuk göğsü, ben bulamasam da boru kudu ,sülünes v.b diğer balıklar için yem olarak kullanılır. Rastgele...Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
kurusogan yazdı:hasan abi silifkeye giderken ovacık die bi yer var kıyıdan kefal ve küpez az açılırsakda mırmır alabiliyoruz ama nerde o egenin cupraları mırmırları akdenizde öyle bolluk yok birde silifkeye geçmeden erdemlideki balık malzemesi satan yerde boru kurdu ve sülünes var bunlar da iyi iş yapıyor benim tavsiyem en güzeli çatal olta düzenegi ile kıyıdan kefal avlamak kesin sonuc veriyor hemde yem arama derdi yok ekmek her yerde var

Teşekkürler Smile Gulumse Seerf
Bul
ufuktan26 yazdı:Ben yazları Aydıncık' ta da bulunuyorum.Silifke ile arası 1 saat kadar.Akdeniz'in en popüler balıklarının başında "sokar" gelir. Benim önceki raporlarımda resimleri olacak. Kefal ve kefalin olduğu yerde levrek olmaz mı? Nadir de olsa bulunuyor tabi. Sarpa,mırmır,sargoz,çıplak(yalenderma),lokum balığı ve lidaki ilk aklıma gelenler.
Yine taze ekmek içi kefal,sokar,sarpa için kullanılan en ekonomik yemdir. Tavuk göğsü, ben bulamasam da boru kudu ,sülünes v.b diğer balıklar için yem olarak kullanılır. Rastgele...Gulumse

Hocam teşekkür ederim Gulumse Seerf
Bul
Alanyada kalenin ucunda tuttuk biz orda kokar necat diyorlar. Yosun yemekten artık etine işlemiş balığın yiyemedik atmıştık. Birde Kefal cıkmıştı.
Bul
GuRoL yazdı:Alanyada kalenin ucunda tuttuk biz orda kokar necat diyorlar. Yosun yemekten artık etine işlemiş balığın yiyemedik atmıştık. Birde Kefal cıkmıştı.

Anlaşılan silifkenin balıkları işe yaramayacak Gulumse Siyirdim
Bul
hasansenturk72 yazdı:Arkadaşlar bu sene tatili kısmet olursa Mersin Silifke düşünüyoruz arkadaşlarla. Sizden ricam burada ne tür balıklar çıkar ve ne tür yem kullanılır. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

Saygılarımla

Hasan ŞENTÜRK

76

slm
silifke tarafında kıyıdan avlanacaksan deniz kurdu yada boru kurdu kullanman gerekiyor yoksa işin şansa kalmış demektir genelde kurt iş yapıyor bende tırtara gidiyorum ama tekneyle avlanıyoruz o yüzden karades genellikle kurduda silifkede satan yer varmı bilmiyorum ama bulamazsan sardalya dene taş ucunda sardalyayla avlanıyorlar bol bereketli avlar sana
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Eski İSTANBUL ve Balıklar. rauf 23 4,053 01-03-2012, 22:48
Son Yorum: kılçık

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi