Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eski İSTANBUL ve Balıklar.
Sevgili dostlar durum şartları yüzünden nerdeyse uzunca bir zamandır konu sıkıntısı cekerken cok evvelden hazırladığım bu video slayt eski İstanbulda yoğun kışların hüküm sürdüğü senelerde siyah beyaz karelerine taşınmış mazinin şu fotoğrafları ile baş başa bırakıyorum (balıklı karelere dikkat) iyi seğirler.

http://dai.ly/eoPpz8
[DM]xgaip8[/DM]
mest oldum rauf abi müzikte görüntülerde harika.teşekkürler.Seerf
Bul
o kadar iyi geldiki anlatamam rauf abicim.ellerin dert görmesin.hem müzik hem fotolar.allah ne muradın varsa onu versin.teşekkürler.Alkis
Bul
süper olmuş çok teşekkürler ağbi.emeğine sağlık.tam bir nostalji olmuş tek kelime ile harika sağolasın..AlkisAlkisAlkisAlkis
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
Emeğine sağlık Rauf bey.
Memnuniyetimi yazılarla anlatamamAlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
Kaptan, var yaaaaa. Sana ne desem az gelecekAlkisAlkisBir yandan içim acıyor bir yandan çaresizliğimize kızıyorum. Şarkıda olduğu gibi Dönülmez Ufuklarda olduğumuzu hissettim. Nerede o İnsanlar nerede o deniz ve en önemlisi Nerede o ANLAYIŞ Açtığın bu konuda kitaplar yetmiyor biz ne edelim şimdi. Şarkını eşliğinde az biraz süslenelip kızalım bu güzelliklerin yok oluşunun nedenlerine76 Çok sağol varol
Bul
LeVrEkCi yazdı:mest oldum rauf abi müzikte görüntülerde harika.teşekkürler.

yycolak yazdı:o kadar iyi geldiki anlatamam rauf abicim.ellerin dert görmesin.hem müzik hem fotolar.allah ne muradın varsa onu versin.teşekkürler:

kaya yazdı:süper olmuş çok teşekkürler ağbi.emeğine sağlık.tam bir nostalji olmuş tek kelime ile harika sağolasın..AlkisAlkisAlkisAlkis

Ayhan ZERENER yazdı:Emeğine sağlık Rauf bey.
Memnuniyetimi yazılarla anlatamamAlkisAlkis

ALTAYLI yazdı:Kaptan, var yaaaaa. Sana ne desem az gelecekAlkisAlkisBir yandan içim acıyor bir yandan çaresizliğimize kızıyorum. Şarkıda olduğu gibi Dönülmez Ufuklarda olduğumuzu hissettim. Nerede o İnsanlar nerede o deniz ve en önemlisi Nerede o ANLAYIŞ Açtığın bu konuda kitaplar yetmiyor biz ne edelim şimdi. Şarkını eşliğinde az biraz süslenelip kızalım bu güzelliklerin yok oluşunun nedenlerine76 Çok sağol varol
Kıymetli arkadaşlarım bende Ana tarafından 3 göbek istanbulluyum babam asker ve gelibolulu olduğundan istanbul yıllarım parca parca gecmiştir zihnimde kalan 1953-54 senelerinin istanbulu sonraları 1964-68 seneleri mekan olarak Beşiktaştaydım zaten annemi başka semtte oturması mümkün değildiGulumseo seneler bile harika yıllardı.
Rauf abi eline emeğine sağlık harika kareler...Alkis
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
RAUF abicim abilerim tarafından söylenebilecek her şey söylenmiş tek kelimeyle muhteşem her şeyi bir arada sundun bize teşekkürler ellerine saglık...AlkisAlkisAlkis
Bul
rauf yazdı:Sevgili dostlar durum şartları yüzünden nerdeyse uzunca bir zamandır konu sıkıntısı cekerken cok evvelden hazırladığım bu video slayt eski İstanbulda yoğun kışların hüküm sürdüğü senelerde siyah beyaz karelerine taşınmış mazinin şu fotoğrafları ile baş başa bırakıyorum (balıklı karelere dikkat) iyi seğirler.

http://dai.ly/eoPpz8
[DM]xgaip8[/DM]

Rauf bey ne yazacağımı şaşkın bir şekilde bir şeyler karalamak üzere başladım yazmaya bakalım neler çıkacak ortaya.Görüntülerden ve TSM den mest olmamak elde değil. Düşünüyorum aklıma ilk gelenleride karalıyorum.Hangisini öne çıkarttırayım acaba, ama bizler Balıkçı Forumuz önce balık diyelim.O günlerdeki balıkları işte böyle hazırlamış olduğumuz videolarda görebiliyoruz.Çocuklarımız veya torunlarımız şu anda bizlerin az da olsa bulabildiklerimizi görebileceklermi diye düşünmekten kendimi alamıyorum.Gelelim o güzelim görüntülere eklemiş olduğunuz iki şarkıya. Görüntüleri izlerken çok sevdiğim şarkılardan iki tanesini video ile beraber bende mırıldanmaktan kendimi alamadım.Ben bir TSM hastasıyım.En kötü anımda bir TSM şarkısı beni ayağa kaldıracağını daima düşünmüşümdür.Daha çok şeyler yazmak isterim.Paylaşımın için teşekkürler,Ellerin dert görmesin sağ ol var ol.AlkisAlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mersin Silifkede Ne Tür Balıklar Çıkar hasansenturk72 21 4,936 22-06-2012, 03:29
Son Yorum: tahsinmersin
  Istanbul`da lufer? maxtar 13 2,919 21-09-2011, 01:49
Son Yorum: maxtar
  izmir istanbul Tropheus 26 3,982 01-07-2009, 12:45
Son Yorum: Tropheus
  Eski İZMİRDEN Kareler(video Slayt) rauf 19 3,693 26-12-2008, 01:12
Son Yorum: levent2735

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi