Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Büyük Çekmece Gölü Organizasyonu
nihatkr yazdı:Resimler biraz az ama fotoğraf makinesini almak aklıma gelmeyince anca bukadarını derleyebildik.

Gençler ellerinize sağlık. Çok keyif aldım ben.

Rusen hava ısınsın turna tutturacaksın bana Smile Alkis

Abi hepiniz iyi ki geldiniz çok keyif aldık ve çok eğlendik. Her zaman da bekleriz. Sabah ayrılırken içimde burukluık vardı. Özellikle seninle, çok daha önceden de konuşmuştuk. Turna yakalamak istediğini biliyodum. Rüzgar moralimi bozdu. En azından sabah biraz izin verseydi de bir tane de olsa alsaydık. Kısmet değilmiş.Sözüm söz Nihat abi. Daha güzel meralar peşindeyim. Arabam olmadığından oraya çakılı kaldım. İnşallah çok büyük turnalar tutturucam.
Sazanları özledim...
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Başta Tevfik, Erdem ve ruşan kardeşim olmak üzere herkese çok çok teşekkür ederim SmileSeerf gerçekten güzel bir gece oldu.
Sonuçta soğukta olsa ben çok mutlu ayrıldım oradan ve bu gün yüzüm gülerek işe gitmiş isem o gecenin eseridir Alkis

Bu arada gençlik on numarasınız Alkis Alkis tıpkısının aynısından bir çok kere talepte bulunacağız ona göre Siyirdim

Bendeki resimler bu konudaki ilk mesajıma eklenmiştir.

Keyif aldıysanız ne mutlu bize Serkan abi Gulumse her zaman bekleriz. Göl kenarları organizasyon için daha iyi sanki. Havalar iyice ısınsın çok daha güzel yerlere gider hafta sonunu orda geçiririz. Yazın benim asıl meramda, turna olmasa da sazansız dönersek bırakırım ben balıkçılığı Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
patatese folyo en iyi çözüm ama o patatesde güzel di ben yanık falan görmedim adaş SiyirdimHehe
Bul
Resimlere bakılınca eğlence tavan yapmış tebrik ederim arkadaşlar.Balık olmasada güzel bir buluşma olmuş emeği geçenlere ve katılanlara sonsuz teşekkürler.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Resimlere bakılınca eğlence tavan yapmış tebrik ederim arkadaşlar.Balık olmasada güzel bir buluşma olmuş emeği geçenlere ve katılanlara sonsuz teşekkürler.Alkis

şu yalovaya iyi bir orgnizasyon yapmıyorsunuz ya siza hayret ediyorum haşim abi Gulumse
Bul
Aslında hazır ve nazır olup Karadeniz'e doğru bir organizasyon yapsak hiç fena olmaz. Hem kamp hem Balık için güzel yerler vardır. Bolu'ya kadar giderdik. Smile Tatlı su ve Deniz'de güzel bölgeleri vardır. Smile
açık hava ,ateş ve mangal başı kim takar zalım turnayı be yaw,bu mini org.ların tadını bildiğimden gıpta ederek fotolara daldım, diyecek yalın tek lafım var;helaallll üleynnnSmileAlkisAlkisAlkis
Bul
L'aiqLeNoiR yazdı:Aslında hazır ve nazır olup Karadeniz'e doğru bir organizasyon yapsak hiç fena olmaz. Hem kamp hem Balık için güzel yerler vardır. Bolu'ya kadar giderdik. Smile Tatlı su ve Deniz'de güzel bölgeleri vardır. Smile

daha yeni karasuya gittik tevfik ama bu muhabbetler hepimizi sardıgına göre sık sık toplanmaya çalışırız artık.Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:daha yeni karasuya gittik tevfik ama bu muhabbetler hepimizi sardıgına göre sık sık toplanmaya çalışırız artık.Seerf

Mayıs ayının çıkması lazım abi zaten. Geceleri soğuk olmaya devam eder bir süre daha. Ama başlamışken hızlı bir yaz geçirelim ümidindeyim AffetSeerf
LeVrEkCi yazdı:patatese folyo en iyi çözüm ama o patatesde güzel di ben yanık falan görmedim adaş SiyirdimHehe

Smile Kafan güzelmiş adaş. Ondan görmemişin. O soğukta yanıkta olsa yendi Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkiye 6. organizasyonu LeVrEkCi 80 4,062 10-05-2017, 15:20
Son Yorum: bucalıfikret
  14 mayıs istanbul organizasyonu LeVrEkCi 21 595 05-05-2017, 09:06
Son Yorum: yaser2sultan
  Türkiye 5. organizasyonu resim ve videoları 2016 LeVrEkCi 64 6,747 28-06-2016, 07:41
Son Yorum: tugayerdogan
  organizasyonu nerede yapalım? LeVrEkCi 126 7,322 18-02-2016, 02:30
Son Yorum: oguzcanagca
  Türkiye 4.organizasyonu gelibolu-mayıs 2015 LeVrEkCi 186 20,565 15-01-2016, 08:49
Son Yorum: yaser2sultan
  2015 Türkiye organizasyonu LeVrEkCi 1,221 120,927 10-05-2015, 20:44
Son Yorum: LeVrEkCi
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 3,025 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 58,250 08-06-2014, 22:35
  Türkiye organizasyonu yoklama LeVrEkCi 39 6,776 21-01-2014, 15:12
  Türkiye organizasyonu 4-5/10/2008 LeVrEkCi 146 21,590 21-05-2013, 09:33
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü: