Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Izmir'de avlanmak için yer önerisi?
Izmir'de avlanmak için yer önerisi? Önerilen yerlerde malzeme ve yem önerisi almak istedim bu aralar içimiz kıpır kıpır sonuçta bir kaç abimizde gördük avlanmak bizde bu zevke dahil olmak istiyoruz üstün bilginizden yararlanarak kismetse boş dönmemek istiyoruz Smile hayırlı günler bol kısmetli avlar dilerim Smile
"Büyük şeyleri büyük milletler yapar."
Bul
aaatesss yazdı:Izmir'de avlanmak için yer önerisi? Önerilen yerlerde malzeme ve yem önerisi almak istedim bu aralar içimiz kıpır kıpır sonuçta bir kaç abimizde gördük avlanmak bizde bu zevke dahil olmak istiyoruz üstün bilginizden yararlanarak kismetse boş dönmemek istiyoruz Smile hayırlı günler bol kısmetli avlar dilerim Smile

ateşcim;
1- hafta sonu hava bozuk.nereye gidersen git.yarına yağmurda var.

2- balık turları var azıcık araştırınca bulunur hatta ben bile ayarlarım.(535 8165800)

3- benim yaşadığım yerde kıyı sorunsuz ama balık pek yok bu aralar.

4- diğer izmirlilerde cevap vereceklerdir mutlaka.

nasıl ama.76Wink
Bul
yycolak yazdı:ateşcim;
1- hafta sonu hava bozuk.nereye gidersen git.yarına yağmurda var.

2- balık turları var azıcık araştırınca bulunur hatta ben bile ayarlarım.(535 8165800)

3- benim yaşadığım yerde kıyı sorunsuz ama balık pek yok bu aralar.

4- diğer izmirlilerde cevap vereceklerdir mutlaka.

nasıl ama.76Wink

Ben onlara öyle bir açıklama yapacağım üçünüde tutup kafa kafaya vuracağım.Önce almaları gerekenleri alsınlar sonra sorsunlar bende her şeylerini hazırlarım.Hadiordan
Bul
aaatesss yazdı:Izmir'de avlanmak için yer önerisi? Önerilen yerlerde malzeme ve yem önerisi almak istedim bu aralar içimiz kıpır kıpır sonuçta bir kaç abimizde gördük avlanmak bizde bu zevke dahil olmak istiyoruz üstün bilginizden yararlanarak kismetse boş dönmemek istiyoruz Smile hayırlı günler bol kısmetli avlar dilerim Smile

Ateş önce almanız gerekenleri alın En yakın yer en güzel yer en çok avlanabileceğiniz yer güzelbahçe sahilleridir.
Bul

Ne oldu bu gün tatil değilmiydiniz.Hani buluşup bir şeyleri birlikte paylaşacaktık.
Bul
hus213 yazdı:Ben onlara öyle bir açıklama yapacağım üçünüde tutup kafa kafaya vuracağım.Önce almaları gerekenleri alsınlar sonra sorsunlar bende her şeylerini hazırlarım.Hadiordan

eh ben aranıza girmeyeyim o zaman.kafa sağlam kalsın.Siyirdim
Bul
yycolak yazdı:eh ben aranıza girmeyeyim o zaman.kafa sağlam kalsın.Siyirdim

Girme,girme ben onlara gerekenleri anlattım hatta elimde bir sürü malzeme var ne yapacağım onları mezara koymazlar öbür tarafa götüremem ki.dağıtıyorum işte.Ama onlarda bir başlangıç yapsınlar.Hadiordan
Bul
ateş inciraltı ve sahilevlerine gitmeni öneririm.rast gele.Alkis
Bul
Hüseyin abi bugün bi yere gitmedik, diğer arkadas çalışıyor bende çalıştım bugün. Haftaya falan da gidemeyiz balığa büyük ihtimal, çünkü vize sınavları geldi çattı. Sami arkadasımız 9 eylülde okuyor onun başladı bile. Ateş forumda resimleri görünce heyecanlanmış galiba Smile Vizelerden sonra gerekli takımlarımızı uygun bi şekilde tamamlamaya çalışıp kısmetse gideceğiz balığa, seni de mutlaka haberdar etcez abi her gelişmeden Gulumse
Bul
hus213 yazdı:Girme,girme ben onlara gerekenleri anlattım hatta elimde bir sürü malzeme var ne yapacağım onları mezara koymazlar öbür tarafa götüremem ki.dağıtıyorum işte.Ama onlarda bir başlangıç yapsınlar.Hadiordan

AlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkis

Kaç yıldır bu tür bir yaklaşım okumamıştım ..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Takım önerisi sellkan 8 993 28-12-2016, 18:35
Son Yorum: bucalıfikret
  İzmir Foça Tekne Önerisi sellkan 1 289 21-12-2016, 16:13
Son Yorum: tahsinmersin
  Sazan Avı için yemleme tekniği tatar1301 5 707 26-10-2016, 08:02
Son Yorum: rusan
  Jig avı için görüşleriniz?? çömez 3 818 01-02-2016, 00:58
Son Yorum: LeVrEkCi
  İlk av için yardım KaanGultek 11 3,540 20-08-2014, 17:10
Son Yorum: yaser2sultan
  Kamış ve Makara önerisi sefer 3 1,390 28-04-2014, 13:06
Son Yorum: sefer
  2004 model johnson 4 zamanlı 9.9 hp motor için kullanma klavuzu ihtiyacı ANTALYALI07 16 2,976 20-01-2014, 09:24
Son Yorum: orhanekmekci
  Jig için Yardım mahmutbas 2 1,094 22-08-2013, 15:44
Son Yorum: mahmutbas
  Boğaz için kamış + makine yardımı. Dumbass 16 3,768 20-05-2013, 20:04
Son Yorum: kaya balığı
  sazan avı için yardım. muhammed tr 11 2,453 05-05-2013, 01:41
Son Yorum: ersinerden

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi