Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yönetimden bir isteğiniz varmı?
lionast yazdı:Nihat abi düşünmen bile güzel benim bir önerim var bu kendi kişisel mesajları ve istatislik bilgileri ana sayafa üzerine ekleyebilirmiyiz(üye listesi,oyunlar yazıyor onun hemen altına kolay ulaşım olur)

maxtar yazdı:Kontrolü nasıl olur bilmiyorum ama bazı forumlarda ana sayfanın üstüne sadece üyelerin kullanabildiği anlık mesajlaşma (Msn) gibi bir box koyuyorlar. Fena olmayabilir. Ama dediğim gibi eksi yönleri varsa bilmiyorum. Bu sadece fikir... Gulumse

bunlar yapılabilen şeyler fakat oktayla görüştüm foruma çok yük bineceğinden dolayı bu tarz şeyleri yapmıyormuşuz,ayrıca forumun online chat odasıda var onud foruma yük binmemesi için açmıyoruz.
Bul
lionast yazdı:bazı ikonlar ingilizce türkçe olmuyormu abi

hangileri ingilizce bildirirsen bakalım.
Bul
Nihatım Bilgilendirme için teşekkürler..
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
LeVrEkCi yazdı:sadece içimden geldi o kadar,burada büyük bir aileyiz site menfaati için herkesin düşüncesini zaten dinliyoruz gerekli uygulamaları yapıyoruz sizlerde site menfaatine olan birşeyi düşünün istedim hep biz düşünmeyelim herkes düşünsün istedim.Seerf

Sizinde bizlerden bir isteğinizin olup olmadıgını,varsa neler olabileceğini hatta site için yapmamız gereken konuların olup olmadığını bildirirseniz elimizden gelen ne ise site için yardımcı olmaya çalışırız.Ne tekim bir arkadaşımızın imza kampanyası açıp gerekli yere ulaştırdığı gibi.Bu da site içinde bir girişimdi.Hepimiz birimiz birimiz hepimiz gibi bir yumruk olmasını becerdik sanıyorum.
Bul
LeVrEkCi yazdı:hangileri ingilizce bildirirsen bakalım.

Altaki yazım ile ondan önceki yazım arasında dikkat edersen bayagı bir saat farkı vardır.Bundan önceki yazımı sana yazalı yaklaşık 1saat 30 dakika dan fazla.Sana yazıyı yazmıştım ama göndere basmadan telefon geldi binamın içinde iki dairenin su saatleri patlamış.Yönetici değilim yönetimle ilgim yok ama bu işlerin tamamınıda bina içinde bilen benim.Bu saate kadar onlarla uğraştım üstüm başım sucuk gibi oldum.Peki Hüseyin abi bundan bize ne diyeceksin.İşte yardımlaşmak için engüzel sebeplerden biri.Her hangi bir komşum hangi konuda olursa olsun madur olursa sadece o mu çeker yoksa hepimizde bir burukluk olurmu.Şimdi biz site sakinleri olarak yapılacak ve sitemizi daha verimli hale getirmemiz için yapılacak ne varsa her kezin canla başla alaka gösterceğini umut ediyorum.RoseRose
Bul
hus213 yazdı:Altaki yazım ile ondan önceki yazım arasında dikkat edersen bayagı bir saat farkı vardır.Bundan önceki yazımı sana yazalı yaklaşık 1saat 30 dakika dan fazla.Sana yazıyı yazmıştım ama göndere basmadan telefon geldi binamın içinde iki dairenin su saatleri patlamış.Yönetici değilim yönetimle ilgim yok ama bu işlerin tamamınıda bina içinde bilen benim.Bu saate kadar onlarla uğraştım üstüm başım sucuk gibi oldum.Peki Hüseyin abi bundan bize ne diyeceksin.İşte yardımlaşmak için engüzel sebeplerden biri.Her hangi bir komşum hangi konuda olursa olsun madur olursa sadece o mu çeker yoksa hepimizde bir burukluk olurmu.Şimdi biz site sakinleri olarak yapılacak ve sitemizi daha verimli hale getirmemiz için yapılacak ne varsa her kezin canla başla alaka gösterceğini umut ediyorum.RoseRose

tabiki hüseyin abi herkes elinden geleni yapacak anlayışlı olacak hep birden daha güzel günler yaşayacağız inşallah.
Bul
yazık bu kadar güzel dostluğa yazık...
Bul
LeVrEkCi yazdı:tabiki hüseyin abi herkes elinden geleni yapacak anlayışlı olacak hep birden daha güzel günler yaşayacağız inşallah.

İnşallah kardeşim inşallah.Bizleri buluşturanlar muhakkar gereğini görecektir.SefiomSefiomSefiom
Bul
LeVrEkCi yazdı:yazık bu kadar güzel dostluğa yazık...

Bu yazıyı neden yazdın Nihat anlamadım aradım ama bulamadım.Birisi bir edepsizlikmi etti.
Bul
hus213 yazdı:Bu yazıyı neden yazdın Nihat anlamadım aradım ama bulamadım.Birisi bir edepsizlikmi etti.

boşver abi ilgili kişi okudu.edepsizlik değilde anlayışsız davrandı işler istediği gibi olmayıca bize çamuru buladı.alıştık abi çamur bulanmaya ama ben kendimi biliyorum şükür.her lafa kafa takmıyorum.sanal ortamda herkes birbirini yanlış anlıyabiliyor ne yazıkki.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  hyundai i 20 aracı olan varmı.. ssevdim 20 4,770 18-09-2012, 22:30
Son Yorum: ALTAYLI
  feşmekan-yakala vb.indirim sitelerini kullanan varmı? ssevdim 22 3,994 27-10-2011, 13:38
Son Yorum: MaVrUşGiL
  şile,avşa giden varmı ssevdim 6 2,317 19-09-2011, 22:33
Son Yorum: xfisher
  Kerpe,Kefken,Maşukiye giden varmı ssevdim 12 4,625 13-09-2011, 23:24
Son Yorum: ufuktan26
  msn açılmıyor yardımı olacak varmı erdekli 11 3,011 22-09-2009, 18:43
Son Yorum: rusan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi