Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kerpe,Kefken,Maşukiye giden varmı
kerpen,keffen,maşukiye o taraflardan haftasonu 2 gün gitmek istiyorumm nasıl sizce değermi ayrıca birbirlerine yakınlığı nasıldır.bilgisi olan varmı
Bul
ssevdim yazdı:kerpe,kefken,maşukiye o taraflardan haftasonu 2 gün gitmek istiyorumm nasıl sizce değermi ayrıca birbirlerine yakınlığı nasıldır.bilgisi olan varmı

0532 473 54 90 Engin Altıparmak.Facebook'ta dolanmaktan siteye girmeyen bir üyemiz Ahmetcim.Bu dediğin yerlerin uzmanı.Bir selam söyle telefonda seni ağırlasın.Bizede fotoları izlemek kalsın.İyi eylenceler.Rasgelsin kardeşim.

İsimlerin doğrularını yazdım müsadenle.
Bul
ssevdim yazdı:kerpen,keffen,maşukiye o taraflardan haftasonu 2 gün gitmek istiyorumm nasıl sizce değermi ayrıca birbirlerine yakınlığı nasıldır.bilgisi olan varmı

kefkene gidersen balık için biraz yürümen gerekir,zira kumluktur orası,kerpe ise bence mükemmel bir yer,kayalıklardan akşamları çok balık tutan oluyor,,ben gittiğimde karadenizde bu kadar sakin bir kıyının olacağını düşünemiyordum,maşukiye de bu ikisine biraz ters kalıyor,sapanca gölü çevresinde..Gulumse
Bul
Şimdiden rastgelsin..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
bende kerpe orayı biraz beğendim hem kafa dinlemek gezmek hemde akşamları balık yakalamak bakalım bu hafta tatil kesin gibi bir şey son 3 gün artık..
Bul
ayrıca yalçın abi gideceğimde yada telde bilgi alacam kesinlikle teşekkürler.
Bul
ssevdim yazdı:ayrıca yalçın abi gideceğimde yada telde bilgi alacam kesinlikle teşekkürler.
O telefonunsahibi benim çocukluk arkadaşımdır.Aynende emrine amadedir.Hiç merak etme hasta balıkçıdır.Ağırlıkla zıpkın kullanır ama her yola da gelir.76
Bul
Güzel yerler olduğunu duydum.Rastgele Alkis Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Kerpe'yi tavsiye ederim,bir iç deniz gibi doğal liman gibi.Konaklama imkanları, canlı sahil boyu,restoranları ve güzel mimarili evleri ile kendini Ege ve Akdeniz'in tatil yörelerinden birinde hissedersin..Çol çocuk denize denize girebilmek için ideal.Karadeniz'e bakan kısmı ise harika doğal,denize dik kaya oluşumlarıyla bezenmiş.At-çek balıkavı için uygun taşlar da var.İzmit-Kandıra üzerinden ulaşım da rahat,yollar güzel.2003 senesinde iki arkadaşım oradaki tatillerinde bol bol eşkina avladıklarını anlatmıştı.Ayrıca taşlardan çapari ile istavrit te almışlar.Kefken daha çok bir balıkçı kasabası havasında..
Bir ilave : Kerpe'den İstanbul'a dönüşünü Ağva ve Şile üzerinden yapmanı tavsiye ederim.Görülecekler buna değer..
Bul
Teşekkürler Mehmet abi Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  hyundai i 20 aracı olan varmı.. ssevdim 20 4,764 18-09-2012, 22:30
Son Yorum: ALTAYLI
  yönetimden bir isteğiniz varmı? LeVrEkCi 59 5,174 01-05-2012, 00:37
Son Yorum: Ayhan ZERENER
  feşmekan-yakala vb.indirim sitelerini kullanan varmı? ssevdim 22 3,971 27-10-2011, 13:38
Son Yorum: MaVrUşGiL
  şile,avşa giden varmı ssevdim 6 2,310 19-09-2011, 22:33
Son Yorum: xfisher
  msn açılmıyor yardımı olacak varmı erdekli 11 3,008 22-09-2009, 18:43
Son Yorum: rusan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi