Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yönetimden bir isteğiniz varmı?
arkadaşlar site için yapılmasını istediğiniz değişik bir uygulama yada mevcut uygulamaların değişmesi konusunda yönetimden istekleriniz varsa buradan veya özel mesajla bana iletirseniz yönetim odasında konuşup tartışıp karara bağlayıp olumlu yada olumsuz karar verir gerekirse uygulamaya koyarız.
Bul
LeVrEkCi yazdı:arkadaşlar site için yapılmasını istediğiniz değişik bir uygulama yada mevcut uygulamaların değişmesi konusunda yönetimden istekleriniz varsa buradan veya özel mesajla bana iletirseniz yönetim odasında konuşup tartışıp karara bağlayıp olumlu yada olumsuz karar verir gerekirse uygulamaya koyarız.

ben hayatımdan memnunum.Gulumseteşekkürler nihatcım.76
Bul
LeVrEkCi yazdı:arkadaşlar site için yapılmasını istediğiniz değişik bir uygulama yada mevcut uygulamaların değişmesi konusunda yönetimden istekleriniz varsa buradan veya özel mesajla bana iletirseniz yönetim odasında konuşup tartışıp karara bağlayıp olumlu yada olumsuz karar verir gerekirse uygulamaya koyarız.

Bu yaklaşım bile takdiri şayandır.Düşünceyi takdir etmemek ise hataların en büğüdür.Altında her hangi bir şey aramak amacıyla düşünmemenizi düşünerek,böyle güzel bir konuya sizleri yönelttiren konuyu merak etmekten de kendimi alamadım.Merakımı mazur görün.SefiomSefiomSefiomÇünkü bu siteyi çok seviyorum.Bals
Bul
sadece içimden geldi o kadar,burada büyük bir aileyiz site menfaati için herkesin düşüncesini zaten dinliyoruz gerekli uygulamaları yapıyoruz sizlerde site menfaatine olan birşeyi düşünün istedim hep biz düşünmeyelim herkes düşünsün istedim.Seerf
Bul
Nihat abi düşünmen bile güzel benim bir önerim var bu kendi kişisel mesajları ve istatislik bilgileri ana sayafa üzerine ekleyebilirmiyiz(üye listesi,oyunlar yazıyor onun hemen altına kolay ulaşım olur)
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Kontrolü nasıl olur bilmiyorum ama bazı forumlarda ana sayfanın üstüne sadece üyelerin kullanabildiği anlık mesajlaşma (Msn) gibi bir box koyuyorlar. Fena olmayabilir. Ama dediğim gibi eksi yönleri varsa bilmiyorum. Bu sadece fikir... Gulumse
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
bazı ikonlar ingilizce türkçe olmuyormu abi
Bul
LeVrEkCi yazdı:sadece içimden geldi o kadar,burada büyük bir aileyiz site menfaati için herkesin düşüncesini zaten dinliyoruz gerekli uygulamaları yapıyoruz sizlerde site menfaatine olan birşeyi düşünün istedim hep biz düşünmeyelim herkes düşünsün istedim.Seerf

Bu güzel düşünceleri sadeceHelalHelalHelalgerekir bir düşüncem olursa bende hep beraber paylaşmaktan gurur duyacağımdan emin olabilirsiniz.AlkisAffet
Bul
lionast yazdı:Nihat abi düşünmen bile güzel benim bir önerim var bu kendi kişisel mesajları ve istatislik bilgileri ana sayafa üzerine ekleyebilirmiyiz(üye listesi,oyunlar yazıyor onun hemen altına kolay ulaşım olur)

maxtar yazdı:Kontrolü nasıl olur bilmiyorum ama bazı forumlarda ana sayfanın üstüne sadece üyelerin kullanabildiği anlık mesajlaşma (Msn) gibi bir box koyuyorlar. Fena olmayabilir. Ama dediğim gibi eksi yönleri varsa bilmiyorum. Bu sadece fikir... Gulumse

lionast yazdı:bazı ikonlar ingilizce türkçe olmuyormu abi

bunlara bi bakalım olup olamadıgını inceleyip bilgi veririm.
Bul
LeVrEkCi yazdı:bunlara bi bakalım olup olamadıgını inceleyip bilgi veririm.

ilgin için teşekkürler nihat abi
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  hyundai i 20 aracı olan varmı.. ssevdim 20 4,765 18-09-2012, 22:30
Son Yorum: ALTAYLI
  feşmekan-yakala vb.indirim sitelerini kullanan varmı? ssevdim 22 3,978 27-10-2011, 13:38
Son Yorum: MaVrUşGiL
  şile,avşa giden varmı ssevdim 6 2,313 19-09-2011, 22:33
Son Yorum: xfisher
  Kerpe,Kefken,Maşukiye giden varmı ssevdim 12 4,621 13-09-2011, 23:24
Son Yorum: ufuktan26
  msn açılmıyor yardımı olacak varmı erdekli 11 3,011 22-09-2009, 18:43
Son Yorum: rusan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi