Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
El emeğim Ellektirikli CIKRIĞIM.
tebrikler abicim harika bir alet olmuş
Bul
eline sağlık usta.
Bul
Rauf abi eline sağlık. Nice trofelerde kullanman dileğiyle rastgele.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
eline sağlık rauf abicim.kocaman balıklı avlarda kullanasın inşallah.Affet
Bul
YaKaMoZ yazdı:Teşekkürler RAUF abi ellerine saglık gayet başarılı gözüküyor..
Evet 15 atış ve sarma durumunda problem olmadı lakin balık yoktu.

aahmet yazdı:rauf ağbi el emeğinin karşılıgını işallah güzel trofeli balıklar olur.
Teşekkürler Ahmet inşallah.

yalova tatar yazdı:kaptan eline emeğine sağlık artık yorulmazsında balık şekerken ama büyük bi trofe gelince zorlanma olmazmı .evet açma kapama düğmesini dediğin gibi şalterli hatta iki kademeli olursa diyorum ben
Sevgili kardeşim büyük balık vurursa o zaman manuel olarak cekiceğim yukarı kadar yada zeminden 100 metre kaldırup balık catlayıncaya kardar Kalaması yok bu düzeneğin yapılmazmı tabi yapılır ama bir yerde uğraşmak lazım oda burada Alanyada olmaz.Yazında belirttiğin bildiğin bir şalter tipi varmı?varsa bana bildirirmisin selamlar.

tahsinmersin yazdı:Rauf kaptan,çok güzel bir projeyi daha başaraıyla bitirdin.uğraş ve zahmetlerin için ellerine sağlık.ortaya güzel bir çıkrık çıkmış.
fren tertibatıda varmı?yani oltayı saldın kızla aşağıya iniyor kasnağı elimizle sıkarak mı durduruyoruz? yada balığı çekerken kafa attı hızla kasnağı boşaltıyor,balığı yormak için elle kasnaktanmı zorlama yaptırıyoruz?Smile
Tahsin derin suda teknik kösteğe bağlı 1 kilo kurşun ile mümkün olan en kısa zamanda dibe inmek onun icin frenlemeğe gerek yok.Dediğini anladım Kaloma sistemi yok eğer balık büyükse manuel olarak sarıyoruz cok drenc gösterirse ya kasnağı yavaşce geri birakıyorus yada manuel olarak geri döndürüyoruz Böyle derinlikte PETLEK denilen bir nevi orfoz oluyor ilk 50 metrede drenc gösteriyor 100 metrede ise işi bitiyor catlıyor basınctan ani cıktığı icin sonrası kolay indir horozu bas sarsın

LeVrEkCi yazdı:eline sağlık rauf abi,trofeleri bekliyoruz artık.rastgele
Teşekkürler nihat Kısmet inşallah.

hus213 yazdı:Rauf bey el emeği olan herşeye gıpta ve hayranlık duymuşumdur elinize emeğinize sağlık.Tebrik ederim en iyi avlarınızda kullanmanız dileğim ile.
Hüseyin kardeşim Cok sağ olun hayırlı günler diliyorum.

bucalıfikret yazdı:rauf abi eline sağlık. güzel avların olsun rast gele.AlkisSeerf

orhanekmekci yazdı:Emeğine sağlık üstadım bereketli avlara inşallah.Rastgele.
Teşekkür ederim sağ ol.

ALTAYLI yazdı:Kaptan Jig ti çıkrıktı derken yakında tekne yaparsan hiç şaşmayacağım vallahi helal olsun Ben de ava çıkarken ilk önce denizin kaçak olup olmadığına bakarım eğer deniz doluysa hiç şaşmaz iyi av olmaktadır. Dediğin gibi deniz kaçaksa o gün iş pek kolay olmuyor
Demek balıkcı ağzıyla kacak deniyor su düşmesineGulumseyazdım bunu bilmiyordum selamlar.
HIDIR yazdı:tebrikler abicim harika bir alet olmuş

fotokopici yazdı:eline sağlık usta.

kılçık yazdı:Rauf abi eline sağlık. Nice trofelerde kullanman dileğiyle rastgele.

yycolak yazdı:eline sağlık rauf abicim.kocaman balıklı avlarda kullanasın inşallah.Affet

[SIZE="4"]Sağ olun dostlar inşallah selamlar.[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  YENİ Derin su Cıkrığım. rauf 40 7,808 24-12-2010, 16:58
Son Yorum: Lakerda

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi