Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
El emeğim Ellektirikli CIKRIĞIM.
[SIZE="5"]Havaların Biz Amatör balıkcılar icin oldukca kötü bir periota gitmesi Evvelden pilanladığım ama bir türlü birazda üşengeclikten uğraşamadığım Elektirikli derin su cıkrığı Yapma veya uğraşısına girmeme sebep oldu.Bir iki dostuma manuel olsun 12 volt olsun bir kac cıkrığı yapmıştım ama terzi kendi söküğünü dikemez misali anca şimdi kendime sıra geldiSmile Bu sabah Muhabbet odasında yazdığım gibi cıktık test ettik calıştırdık sonrada kendime Bii Aferin cektim.kiki Ama yine muhabbet odasında yazdığım gibi bu gün balığın yeme günü değildi o konudada haklı cıktım.Size ufak bir hatırlatma yapayım Eğer balığa cıkacağınız zaman denizin seviyesi düşükse bilinki su yükselinceye kadar verimli bir avınız oldukca zordur Neyse bu kadar gevezelik yeter Videomuz ile devam edelim Teknik olarak dilimin döndüğünce videoda her şeyi izah ettim iyi seğirler hoşca kalın.[/SIZE]

[SIZE="4"]VİDEOMUZ[/SIZE]
http://dai.ly/xPRDpE
[DM]xpj2ag[/DM]
Teşekkürler RAUF abi ellerine saglık gayet başarılı gözüküyor...AlkisAlkisAlkis
Bul
rauf ağbi el emeğinin karşılıgını işallah güzel trofeli balıklar olur.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
kaptan eline emeğine sağlık Affet artık yorulmazsında balık şekerken ama büyük bi trofe gelince zorlanma olmazmı .evet açma kapama düğmesini dediğin gibi şalterli hatta iki kademeli olursa diyorum benAffetAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Rauf kaptan,çok güzel bir projeyi daha başaraıyla bitirdin.uğraş ve zahmetlerin için ellerine sağlık.AlkisAlkisortaya güzel bir çıkrık çıkmış.
fren tertibatıda varmı?yani oltayı saldın kızla aşağıya iniyor kasnağı elimizle sıkarak mı durduruyoruz? yada balığı çekerken kafa attı hızla kasnağı boşaltıyor,balığı yormak için elle kasnaktanmı zorlama yaptırıyoruz?Smile
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
eline sağlık rauf abi,trofeleri bekliyoruz artık.rastgele Alkis
Bul
rauf yazdı:[SIZE="5"]Havaların Biz Amatör balıkcılar icin oldukca kötü bir periota gitmesi Evvelden pilanladığım ama bir türlü birazda üşengeclikten uğraşamadığım Elektirikli derin su cıkrığı Yapma veya uğraşısına girmeme sebep oldu.Bir iki dostuma manuel olsun 12 volt olsun bir kac cıkrığı yapmıştım ama terzi kendi söküğünü dikemez misali anca şimdi kendime sıra geldiSmile Bu sabah Muhabbet odasında yazdığım gibi cıktık test ettik calıştırdık sonrada kendime Bii Aferin cektim.kiki Ama yine muhabbet odasında yazdığım gibi bu gün balığın yeme günü değildi o konudada haklı cıktım.Size ufak bir hatırlatma yapayım Eğer balığa cıkacağınız zaman denizin seviyesi düşükse bilinki su yükselinceye kadar verimli bir avınız oldukca zordur Neyse bu kadar gevezelik yeter Videomuz ile devam edelim Teknik olarak dilimin döndüğünce videoda her şeyi izah ettim iyi seğirler hoşca kalın.[/SIZE]

[SIZE="4"]VİDEOMUZ[/SIZE]
http://dai.ly/xPRDpE
[DM]xpj2ag[/DM]

Rauf bey el emeği olan herşeye gıpta ve hayranlık duymuşumdur elinize emeğinize sağlık.Tebrik ederim en iyi avlarınızda kullanmanız dileğim ile.AlkisAlkisAlkis
Bul
rauf abi eline sağlık. güzel avların olsun rast gele.AlkisSeerf
Bul
Emeğine sağlık üstadımAlkisbereketli avlara inşallah.Rastgele.
Bornova - izmir
Bul
Kaptan Jig ti çıkrıktı derken yakında tekne yaparsan hiç şaşmayacağım vallahi helal olsunAlkis Ben de ava çıkarken ilk önce denizin kaçak olup olmadığına bakarım eğer deniz doluysa hiç şaşmaz iyi av olmaktadır. Dediğin gibi deniz kaçaksa o gün iş pek kolay olmuyor76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  YENİ Derin su Cıkrığım. rauf 40 7,789 24-12-2010, 16:58
Son Yorum: Lakerda

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi