Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
izmir'li arkadaşlar
polat_can yazdı:bu Gerence'ye belediye imkanlarıyla gidilebiliyor mu ya da dolmuşu var mı ve nereden kalkıyor, bilen var mı abilerim üstadlarım

Polatçım maalesef belediye otobüsüyle Balıklıova'ya kadar gidebilirsin, oradan Küçükbahçe'ye giden minibüsleri kullanmak gerekir.
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
2 hafta önce o civarda avlandık, aksam üzeri karareis önünde 100 parça çupra yakalayan arkadaşlar bizi aradı biz doyduk gelin siz devam edin dediler. Saat 17,00 gibi olta attık, aradan 10 dk. geçti balıkçı teknesi her yerimizi ağlarda bir güzel donattı, 1 tane bile yakalayamadık ve çektik gittik. Hadiordan
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Anlaşılan çiftlik patlamış yetişen kazanıyor gibi olmuş. Gidecek arkadaşlara şimdiden rast gele umutları ile avları denk gele76
Bul
bucalıfikret yazdı:barış genelde deniz çuprasıymış.Alkis

aynen kardeşime katılıyorum.Alkis

inanma hepsi çiflik çuprasıBig Grin
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bucalı yazdı:inanma hepsi çiflik çuprasıBig Grin

Barış günaydın hayırlı günler de nasıl yapsakta bir gün bir yerlere gitsek diyorum ama havayada baksana cumadan sonra fırtına veriyor.BalsBalsHediye
Bul
yazık hemen toplamışlar yine.amatöre azıcık eylencelik bıraksalardı bari.Hadiordan
Bul
yycolak yazdı:yazık hemen toplamışlar yine.amatöre azıcık eylencelik bıraksalardı bari.Hadiordan

Şekerim amatörü düşünenmi var ne varsa toplayacaklar onların işi o ama gerçekten yazık..Snifsinf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Şekerim amatörü düşünenmi var ne varsa toplayacaklar onların işi o ama gerçekten yazık..Snifsinf

tamamda hepsini toplamasınlar canım.Snifsinf
Bul
hus213 yazdı:Barış günaydın hayırlı günler de nasıl yapsakta bir gün bir yerlere gitsek diyorum ama havayada baksana cumadan sonra fırtına veriyor.BalsBalsHediye

İyi olur fakat dediğin gibi izmir havası belli olmuyor Hüseyin abi. Soğuklarda benim kanım donuyor Smile yakındır havaların ısınması az sabır..Smile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bucalı yazdı:İyi olur fakat dediğin gibi izmir havası belli olmuyor Hüseyin abi. Soğuklarda benim kanım donuyor Smile yakındır havaların ısınması az sabır..Smile

Çatlamassak iyidir Barış.İyice kurtlandık yoksa.Birazıcık ısınsa çok güzel olacak gerçi balık bırakmadılar.Bir kaç gün önce şöyle bir deniz havası alalım dedik Güzelbahçeye gittik inan buna bu havada 30veye 40 mt öteye ag seriyorlardı.Balıkmı kalır böyle.Sahil güvenliği aradım açmadılar bile devamlı meşgul düştü.Affet
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  izmir fuarı bucalıfikret 14 2,469 16-05-2014, 21:44
Son Yorum: polat_can
  uzun ahmet'in izmir sefası. yycolak 13 2,201 16-09-2012, 23:03
Son Yorum: tahsinmersin
  Havalar çok kötü dikkatli olalim arkadaşlar YaKaMoZ 16 2,692 23-12-2011, 20:52
Son Yorum: hus213
  Türkler için çok önemli lütfen dikkate alalım arkadaşlar!!! Atakan_YeniFoca 116 14,433 14-02-2011, 07:14
Son Yorum: yycolak
  Sarnıç Göleti/İzmir Volchok 11 6,118 08-02-2011, 10:06
Son Yorum: Uzun_ahmet
  14.İzmir kitap fuarı Bahadır Sarıca 9 1,797 21-04-2009, 11:48
Son Yorum: tatar35
  Ahmet (mariner8) Izmir`de Albatros-gr 79 7,342 20-04-2009, 12:04
Son Yorum: b.kral
  arkadaşlar karaya oturan gemiyi çekmişler memoli3579 6 1,537 29-03-2008, 16:10
Son Yorum: LeVrEkCi
  slm.arkadaslar.. HakoAVUSTURALYA 10 1,684 03-10-2007, 01:28
Son Yorum: eşref sürek
  arkadaşlar dolmabahçe sarayının dibinden iri barbun alıyorlarmış BalıkcıSerdar 7 1,702 07-08-2007, 21:45
Son Yorum: instinct

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi