Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir Oltada Bana Verirmisiniz ?
yalnız balıkçı yazdı:Merhaba Mehmet.Bende dün üye oldum.Kısmete bak.Ama yine de önce ben geldiğim için hoşgeldin diyorum sana.Çipura ve sargozcuların sayısı çoğalıyor desene.

Merhaba Kamil abim;
Seni burada görmek çok güzel,güzel karşılaman için teşekkürler,sargoz ve paşalar yakında sahalara dönecekler inşallah,sevgiyle kal,Selamlar...
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
*** İÇERİM GAZOZU , YAKALARIM SARGOZU ***
[/SIZE]

Bul
ALTAYLI yazdı:Mehmet hoşgeldin keyifli paylaşımlarını ve avlarını bekliyoruz. Burada çok arkadaşın çıkıcak76

Ercan abi teşekkürler ,hoşbuldum.Tüm dostlara o zaman bereketli avlar olsun...Selamlar...
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
[/SIZE]

Bul
hoş geldin mehmetcim.sıcacık bir giriş olmuş,eh bizde ılımanızdır şükür.her zaman bekleriz paylaşımları.oltanda,yerinde hazır bil.sağlıkla kal kardeşim.76
Bul
Albatros-gr yazdı:Mehmet ailemize hosgeldin..
avatarindaki baliklar cok guzel..Alkis
senden guzel raporlar gelecek..oyle gozukuyor..Seerf
iyi paylasimlar

Teşekkürler Faruk abi,bana da öyle geliyor ki güzel raporlar izleyeceğiz çok yakında Hehe Selamlar...
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
[/SIZE]

Bul
yycolak yazdı:hoş geldin mehmetcim.sıcacık bir giriş olmuş,eh bizde ılımanızdır şükür.her zaman bekleriz paylaşımları.oltanda,yerinde hazır bil.sağlıkla kal kardeşim.76

Yalçın abim sıcak karşılamanızdan dolayı,çok teşekkürler...Oltama çok iyi bakacağım 76 söz...Selamlar...
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
[/SIZE]

Bul
Sargoz35 yazdı:
Yalçın abim sıcak karşılamanızdan dolayı,çok teşekkürler...Oltama çok iyi bakacağım 76 söz...Selamlar...

eyvallah kardeşim.76Smile
Bul
Mehmet hoşgeldin, safalar getirdin,keyifli ve bereketli avlar dilerimAlkisSeerf
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:Mehmet hoşgeldin, safalar getirdin,keyifli ve bereketli avlar dilerimAlkisSeerf

Sevgili Ömer teşekkürler...Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle...Selamlar...
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
[/SIZE]

Bul
Aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar .
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
mehmet ailemize hoşgeldin paylaşımların daim olsun sana bir olta değil bin olta feda olsun rast gele.AlkisAlkisSeerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi