Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir Oltada Bana Verirmisiniz ?
Amatör Balıkçı Formu üyelerine selamlar...
Ben Sargoz35 -Mehmet TEKİN...Bu foruma yeni üye oldum,ama çok zaman uzaktan takipçisiydim kısmet bugüneymiş...Aranızda beni tanıyanlar mutlaka olabilir.Kıyı avlarına özellikle sargoz,çipura ve mırmır avlarına hastayım Gulumse
Bilgi ve birikimlerimi her daim paylaşmaya açığım...Güzel ve seviyeli avlarımız olması dileğiyle...Tüm dostlara Selamlar...
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
*** İÇERİM GAZOZU , YAKALARIM SARGOZU ***
[/SIZE]

Bul
Mehmet bey biz bir aileyiz Smile ve aile paylaştıkça büyür Seerf
Fazladan oltalık yerimiz ziyadesiyle mevcutdur hoş geldiniz sefalar getirdiniz.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Mehmet bey biz bir aileyiz Smile ve aile paylaştıkça büyür Seerf
Fazladan oltalık yerimiz ziyadesiyle mevcutdur hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

Bu hoş karşılama için,teşekkürler sevgili Serkan ;
Seviyeli ve güzel paylaşımlar olması dileğiyle...
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
[/SIZE]

Bul
Hoş Geldiniz mehmet abicim diger amatör balıkcı sıtelerınden tanıyorum sizi umarım bizim sitemizinde daimi paylaşımcılarından olursunuz saygılar Gulumse
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
mehmet aramıza hoşgeldin,boş taburemiz herzaman mevcuttur üstüne adını yazdık artık senindir GulumseAlkisrastgele.
Bul
MEHMET kardeşim aramıza hoşgeldin sıcak bir giriş olmuş emin olki buradada aynı sıcaklıgı bulacagından hiç şüphen olmasın...Alkis
Bul
blue_zaire yazdı:Hoş Geldiniz mehmet abicim diger amatör balıkcı sıtelerınden tanıyorum sizi umarım bizim sitemizinde daimi paylaşımcılarından olursunuz saygılar Gulumse

Sevgili Fevzi teşekkürler...Paylaşımlarıma buradan devam etmek benim için keyifli olacak...Selamlar...

LeVrEkCi yazdı:mehmet aramıza hoşgeldin,boş taburemiz herzaman mevcuttur üstüne adını yazdık artık senindir GulumseAlkisrastgele.

Nihat bey çok teşekkürler...Değerli paylaşımlarımız olması dileğiyle...Selamlar...

YaKaMoZ yazdı:MEHMET kardeşim aramıza hoşgeldin sıcak bir giriş olmuş emin olki buradada aynı sıcaklıgı bulacagından hiç şüphen olmasın...Alkis

Sevgili Murat teşekkürler...O sizin güzelliğiniz,güzel paylaşımlar olması dileğiyle...Selamlar...
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
[/SIZE]

Bul
Merhaba Mehmet.Bende dün üye oldum.Kısmete bak.Ama yine de önce ben geldiğim için hoşgeldin diyorum sana.Çipura ve sargozcuların sayısı çoğalıyor desene.
Bul
Mehmet hoşgeldin keyifli paylaşımlarını ve avlarını bekliyoruz. Burada çok arkadaşın çıkıcak76
Bul
Mehmet ailemize hosgeldin..
avatarindaki baliklar cok guzel..Alkis
senden guzel raporlar gelecek..oyle gozukuyor..Seerf
iyi paylasimlar
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi