Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İzmir Balıkova hakkında?
Merhabalar, bi ara arkadaşlarla balıkovaya gitmeyi düşünüyoruz, sizlerden özellikle balıkovada tecrübesi olanlar varsa bilgi almak istedim bu yer hakkında. Balıkovaya 735 nolu otobüs ile gideceğiz,
-nerde inip ne tarafta avlanmamızı önerirsiniz?
-kıyıdan el kasnakları ile avlanıcaz
-kıyıda ne tür balık vardır, bizim tutabilceğimiz balıklar nelerdir
-orda av market var mı, varsa ne tür yem kullanmak gerekir

-birde bi yem hakkında bir sorum olacak; 10 Aralık 2011 de kurutulmuş sülünes yemini almıştık, o zamandan bu zamana balığa gitmek nasip olmadı, onu kullanabilir miyiz yoksa atmak mı lazım?

sorularımı iyi anlaşılsın diye maddeler halinde sordum, sizlerinde eklemek istediği şeyler varsa yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar, malum daha yeniyiz bu sporda, göreceğimiz ve öğreneceğimiz çok şey var.
Bul
polat_can yazdı:Merhabalar, bi ara arkadaşlarla balıkovaya gitmeyi düşünüyoruz, sizlerden özellikle balıkovada tecrübesi olanlar varsa bilgi almak istedim bu yer hakkında. Balıkovaya 735 nolu otobüs ile gideceğiz,
-nerde inip ne tarafta avlanmamızı önerirsiniz?
-kıyıdan el kasnakları ile avlanıcaz
-kıyıda ne tür balık vardır, bizim tutabilceğimiz balıklar nelerdir
-orda av market var mı, varsa ne tür yem kullanmak gerekir

-birde bi yem hakkında bir sorum olacak; 10 Aralık 2011 de kurutulmuş sülünes yemini almıştık, o zamandan bu zamana balığa gitmek nasip olmadı, onu kullanabilir miyiz yoksa atmak mı lazım?

sorularımı iyi anlaşılsın diye maddeler halinde sordum, sizlerinde eklemek istediği şeyler varsa yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar, malum daha yeniyiz bu sporda, göreceğimiz ve öğreneceğimiz çok şey var.

eskiden balıkovaydı şimdi balıksız.oraya gideceğinize Güzelbahce yada sahil evleri daha verimli olur.balıklı ovada limanda kayalıklardan açık denize olta atabilirsiniz.mırmır zamanı gelince cipura,sagoz,ispendek ve bol miktarda ısparoz yapar.ısparoz tarlası da diyebilirim.
av market işini narlıderede yaparsanız,burada diğer bakkal,fırın,çay içme gibi ihtiyaçlarınızı karşılıyabilirsiniz.04 te bile fırından börek ve yandaki kahveden çay içebilirsiniz.
kurutulmuş yeme bir şey olmaz.
rast gelsin.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
polat balık avı kısmet işi şansın varsa alırsın yem taze sülünez ve borukurdu yeterli rast gele.Alkis
Bul
cevabı almışsın polatcım hemde en uzmanından,rasgelsin.balığa gitmiyor olsanız hiç görüşemeyeceğiz bu arada.Smile
Bul
yycolak yazdı:cevabı almışsın polatcım hemde en uzmanından,rasgelsin.balığa gitmiyor olsanız hiç görüşemeyeceğiz bu arada.Smile

bayaa ara verdik balığa abi ya soğuklar falan, bi ara kısmetse gelcem senin oraya ziyaretine Gulumse
Bul
Polat, kıyıcılardan gerekli açıklamaları aldığına göre sana kalan av yapmak. Hadi bol şanslar
Bul
tahsinmersin yazdı:eskiden balıkovaydı şimdi balıksız.oraya gideceğinize Güzelbahce yada sahil evleri daha verimli olur.balıklı ovada limanda kayalıklardan açık denize olta atabilirsiniz.mırmır zamanı gelince cipura,sagoz,ispendek ve bol miktarda ısparoz yapar.ısparoz tarlası da diyebilirim.
av market işini narlıderede yaparsanız,burada diğer bakkal,fırın,çay içme gibi ihtiyaçlarınızı karşılıyabilirsiniz.04 te bile fırından börek ve yandaki kahveden çay içebilirsiniz.
kurutulmuş yeme bir şey olmaz.
rast gelsin.

Tahsin şimdi inandım sen bu işi biliyorsun.Şimdi siteler diyorlar orada sarı metruk ev vardı çok sabahlamışımdır oralarda. Tekneyi alınca o problemlerden kurtulmuştum.SeerfSeerfSeerf
Bul
polat_can yazdı:bayaa ara verdik balığa abi ya soğuklar falan, bi ara kısmetse gelcem senin oraya ziyaretine Gulumse

Polat Yalçının yanına gideceğin zaman bana haber ver beraber gidelim.Tel 05352773345
Bul
hus213 yazdı:Tahsin şimdi inandım sen bu işi biliyorsun.Şimdi siteler diyorlar orada sarı metruk ev vardı çok sabahlamışımdır oralarda. Tekneyi alınca o problemlerden kurtulmuştum.SeerfSeerfSeerf

bizde bir tekne alsak bizde kurtulsak iyi olurdaaa,
biz nerdee, tekne nerde.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:bizde bir tekne alsak bizde kurtulsak iyi olurdaaa,
biz nerdee, tekne nerde.

Tahsin hocam o ne biçim laf,
ha benim teknem ha senin teknen,
hava müsait olduğu zaman bir hafta sonu beraber çıkalım Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İzmir Foça Tekne Önerisi sellkan 1 326 21-12-2016, 16:13
Son Yorum: tahsinmersin
  Kıyı balıkçılığı hakkında yardım Amedra 9 1,352 20-06-2015, 14:12
Son Yorum: Amedra
  Çadır Çubukları Hakkında rusan 6 1,335 07-05-2015, 08:14
Son Yorum: bucalıfikret
  Çadır hakkında bilgi yaser2sultan 43 6,384 24-01-2015, 16:02
Son Yorum: HAŞİM77
  izmir Mordoğan dan bi dost arıyorum acil. doktor 23 3,401 04-04-2013, 12:06
Son Yorum: doktor
  Kamış Ve Makina hakkında bilgi Antepli 27 4 1,418 30-01-2013, 23:50
Son Yorum: Antepli 27
  Sazlıbosna Hakkında Bilgi ve Yardım MirLivA 11 2,681 18-10-2012, 15:42
Son Yorum: MirLivA
  Izmir'de avlanmak için yer önerisi? aaatesss 20 3,344 01-04-2012, 18:07
Son Yorum: bucalıfikret
  Homeros Vadisi - İzmir aaatesss 50 8,234 20-03-2012, 18:03
Son Yorum: fotokopici
  izmir civarında balıga cıkabilcegim tekne lastvampire 20 3,231 04-03-2012, 18:03
Son Yorum: acemi dalgıç

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi