Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Burç KARADENİZ ve hazirolta
17 Ocak 2012 akşam saatlerinde verdiğim siparişim, bugün ( 20 ocak 2012) öğle saatlerinde elime ulaştı. Bu karda-kışta birkaç gün gecikmeli geleceğini düşünüyordum. Sipariş verdiğim ürünler ve hediyeleriyle birlikte sağlam,eksiksiz ve zamanında elime ulaştı.

Kargodan paketi alıralmaz, bir deneme atışı yapmak için doğru deniz kenarına gittim. Makinayı kamışa monte ettim, 100 mt. misinayı sardım. 30 gr. cam rapalayı da misinanın ucundaki klipsli fırdöndüye taktım. Fazla yüklenmeden bir atış yaptım, yaklaşık 50-60 mt. gitti, gitti demek yanlış olur, uçtu uçtu. 100 mt. misina kısa gelecek sanırım Smile Yaklaşık 2 saatlik at-çek keyfinden eliboş döndüm ama hiç önemli değil. Cam rapalanın havadaki gidişi ve sudaki gelişi herşeye değer.

Burç KARADENİZ ve hazirolta ekibine teşekkür ederim.
Bul
bahar aylarında burç beyden bende bu cam rapalalardan alacağım,çok merak ediyorum neler olacağını.sizede rastgele.
Bul
tatlısuda kullanmak üzere bende bakacağım bir camlaraSmile
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Bak buna çok sevindim işte. Süper sanırım çok keyifli avlar göreceğiz. Burç siparişlere hazır ol abicimAlkis
Bul
ben de merak ettim
Bul
mehmet ali resimleseydin daha iyi olurdu bol balıklı avlarda kullanmanı dilerim Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
İyi akşamlar arkadaşlar.

Bu cam rapalalardan bendede epeyce var. Her renginden mevcut. Bir iki defa denediğimde oldu balığın yok zamanında. 1 tane ispendek almışlığı vardır. Beyaz renginin.
Bul
Hayırlı olsun.Alkis
Cam rapalalar bazen müthiş iş yapıyor.Havayı mı suyu mu seçiyor anlamadım. Smile
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Hayırlı olsun.Alkis
Cam rapalalar bazen müthiş iş yapıyor.Havayı mı suyu mu seçiyor anlamadım. Smile

bu konuda cahit abi açıklama yapar zannedersemGulumse
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:bu konuda cahit abi açıklama yapar zannedersemGulumse

Bence de arabım.Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  hazırolta dan aldığım balık bulucu LeVrEkCi 35 6,639 06-02-2013, 12:03
Son Yorum: LeVrEkCi
  Hazırolta.com'un müşteri memnuniyetine verdiği önem xfisher 8 2,595 16-04-2012, 20:08
Son Yorum: taylanovi
  hazırolta dan hediyeler. LeVrEkCi 17 4,228 25-03-2012, 23:16
Son Yorum: acemi dalgıç
  www.hazirolta.com LeVrEkCi 44 13,352 13-12-2011, 00:06
Son Yorum: kılçık

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi