Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hazırolta dan aldığım balık bulucu
sponsorumuz hazırolta balık bulucularda çok güzel bir kampanya başlatmış,sık sık hazırolta sitesine bakarım ne var ne yok indirimli ürünler varmı diye,bu ürünü görünce yararlanmak istedim.
Humminbird 535 Balık Bulucu, Balık Bulucu & GPS, MTS

şimdi hani teknende kullanmazdın bu aletleri dendiğini duyar gibiyim,
benim meramda kullanmama gerek yok çünkü benim merayı avucumun içi gibi bilirim,hem senelerdir olta attığım için hemde dalış yaptıgım için nerede ne var bilirim ama başka meralar kayalık bölgeler bulursam oralardada levrek lüfer arayabilirim düşüncesi ve istavrit sürüsü aramakla zaman geçirmemek için gerekliydi.
eskisi kadar balıkta olamasamda oldugum zamanlarda işime yarar inşallah.
hazırolta ve burç beye ilgilerinden dolayı teşekkürler.
ayrıca bu tarz kampanyaları duyuracak zamanları olmadığını öğrendim,bundan sonra bu tarz kampanyaları gördükçe ben siteye eklemeye çalışacağım.Seerf
Bul
Nihat iyi gunlerde bol balikli avlarda kullan..
humminbird benim favori markalarimdandir...
bir de o balik bulucunun fiyati burada ,inanmiyacaksin ama..308 EVRO..evet evet yanlis okumadin 308 evro...
hakikaten guzel fiyatlari var hazirolta`ninAlkis
sadece sana birde GPS lazim..demedi deme
buldugun merayi tekrar nasil bulacaksin...kertezini almak,sirti hizini teknenin ayarlamak icin GPS sart oldu...Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:Nihat iyi gunlerde bol balikli avlarda kullan..
humminbird benim favori markalarimdandir...
bide o balik bulucunun fiyati ,inanmiyacaksin ama..308 EVRO..evet evet yanlis okumadin 308 evro...
hakikaten guzel fiyatlari var hazirolta`ninAlkis
sadece sana birde GPS lazim..demedi deme
buldugun merayi tekrar nasil bulacaksin...kertezini almak,sirit hzizini teknenin ayarlamak icin GPS sart oldu...Seerf

haklısın faruk abi,bakalım onuda alırız ileride,teşekkürler.
Bul
LeVrEkCi yazdı:haklısın faruk abi,bakalım onuda alırız ileride,teşekkürler.

sadece aklinda olsun ,her karka GPS o kadar kullanisli degil...reklam olmasin diye buradan yazmiyorum..bizim kullandigimiz markalar cok kullanisli,bende Ahmet te,Adnan da var....bir diger marka Ayhan da kullanisi cok komplike..niyetine girdiginde markayi ozelden konusuruz..
birde GPS`in buyuk olmasi gerekmiyor,el GPS `leride ayni isi yapiyor hem daha ucuz..
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:sadece aklinda olsun ,her karka GPS o kadar kullanisli degil...reklam olmasin diye buradan yazmiyorum..bizim kullandigimiz markalar cok kullanisli,bende Ahmet te,Adnan da var....bir diger marka Ayhan da kullanisi cok komplike..niyetine girdiginde markayi ozelden konusuruz..
birde GPS`in buyuk olmasi gerekmiyor,el GPS `leride ayni isi yapiyor hem daha ucuz..

anladım faruk abi saolasın,iş oraya gelince mutlaka sana danışacağım.
birde bu makinenin kullanım klavuzu yok,nasıl şarj ediliyor onu çözemedim,kullanım klavuzunu istedim de merak ettim sorayım dedim.
Bul
LeVrEkCi yazdı:anladım faruk abi saolasın,iş oraya gelince mutlaka sana danışacağım.
birde bu makinenin kullanım klavuzu yok,nasıl şarj ediliyor onu çözemedim,kullanım klavuzunu istedim de merak ettim sorayım dedim.

bunlar sarj edilmiyor Nihat,teknende aku yokmu,eger yok ise alacaksin..aku ile calisiyorlar..disaridan bagliyorsun..telleri olmasi lazim
Bul
Albatros-gr yazdı:bunlar sarj edilmiyor Nihat,teknende aku yokmu,eger yok ise alacaksin..aku ile calisiyorlar..disaridan bagliyorsun..telleri olmasi lazim

telleri var boşta,o telleri aküye bağlıyorum anladığım kadarıyla.o zaman blık bulucular için aküler var onlardan almam lazım.
Bul
ilk msatırlarda yazdıklarını başlığı görür görmez aklımdan geçirdim nihatcım.Siyirdimsonra açıklama olunca gayet mantıklı geldi.Alkisiyi günlerde bol ve kocaman balıklı avlarda kullan kardeşim.Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:telleri var boşta,o telleri aküye bağlıyorum anladığım kadarıyla.o zaman blık bulucular için aküler var onlardan almam lazım.

evet akuye baglaniyor..benim teknemde araba akusu var..
birde unutmadan manual ayarlar yaparken..sensitive(hassasiyet)ile fazla oynama(orta ayardakalsin-ne cok acik,ne cok kapali) bu cok onemli
acikliyayim..hassiyeti cok acarsan denizdeki en ince detayi ekrana yansitir,az acarsan cok seyi okumaz..
bu neden ile onu orta ayarda tut ki,gozlerin her zman gosterdigi seye alisik olsun..bilmem anlatabildim mi
Bul
Albatros-gr yazdı:evet akuye baglaniyor..benim teknemde araba akusu var..
birde unutmadan manual ayarlar yaparken..sensitive(hassasiyet)ile fazla oynama bu cok onemli
acikliyayim..hassiyeti cok acarsan denizdeki en ince detayi ekrana yansitir,az acarsan cok seyi okumaz..
bu neden ile onu orta ayarda tut ki,gozlerin her zman gosterdigi seye alisik olsun..bilmem anlatabildim mi

tamam abi akü işinide halledeyim çalıştırınca yardım isteyeceğim senden,teşekkürler.Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hazırolta.com'un müşteri memnuniyetine verdiği önem xfisher 8 2,600 16-04-2012, 20:08
Son Yorum: taylanovi
  hazırolta dan hediyeler. LeVrEkCi 17 4,240 25-03-2012, 23:16
Son Yorum: acemi dalgıç
  Hazir oltadan aldigim malzemeler YaKaMoZ 24 4,831 25-03-2012, 21:17
Son Yorum: turna
  Burç KARADENİZ ve hazirolta mapaydin 17 6,094 23-01-2012, 16:45
Son Yorum: ufuktan26
  www.hazirolta.com LeVrEkCi 44 13,366 13-12-2011, 00:06
Son Yorum: kılçık
  istavritci balık avı malzemeleri LeVrEkCi 61 10,370 14-07-2009, 10:40
Son Yorum: EROL_52

Hızlı Menü: