Yorumları: 2,342
Konuları: 160
İbrahim Abi
Biz iskeleden yakaladığımız zamanlarda ; zaten balık dipte olmadığı için ağırlıkta takmıyoruz. Bazen Sarıkanatlar yüzeyde oluyor. O zaman zokada takmıyoruz. Sadece bir beyaz iğne ve fırdöndü...
Ağırlık bile takmıyoruz. Zaten el oltası... Çok zevk veriyor. Özellikle balık oltayı attığında ; birden asılıyor...
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
Evet Hüseyin aynı olta,biz dip balıklarına atıyoruz.Çok zevkli bir takımdır,her şeyi parmaklarında hissediyorsun.Ben tekenin hareketlerini bile hissediyorum,pıtır pıtır uçuyor su içinde.Avcıda gelip vurdumu,of of oof.
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
helal olsun size paylaşım anlatım şekli süper sanki şu an iskeleden balık tutargibi oldum süpersiniz.
Bizim burada teke yok denecek kadar az var. Hiç tekeyle avlanmadım. Genelde yemli balık tutuyorsak akyem kullanıyoruz. Zaten tekeye bakacak balıkta pek yok. Taş balıkları da çok kısıtlı. Yok diyebiliriz.
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
Bir gece yine bi organizasyon yaparız,gelirsin.tekeylede avlanırsın
İnşallah. Kartal çok uzak olduğu için gelemedim. En az 3 saatlik yol. Yoksa gelmek isterdim. Belli bir satte ulaşımda yok zaten.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
her eve lazım bir konuymuş
Yorumları: 289
Konuları: 14
abıler kusura bakmayın ama konuyu bastan sona kadar okudum ama bıseyler anlamadım.
gecen gun galata koprusune gıttıgımde bı cok kısıde cınekop gordum.orda oltacının bırıne sordum sabah 9a 10 a kdar caparıye gelıyor sonra da yemlıye gelıyor dedı.
bende bugune kadar bı ıstavrıt bıde sardalya tutmus bırıyom bu ıkısınden baska balık tutmadım.ama cınekop tutmayı cok ıstıyorum.
e halıyle yem takmayıda bılmıyorum.bırısının gostermesı lazım.
bende sunı yem alıp oyle avlanırım dıye dusundum.bugun malzmelerımı aldıgım yere gıttım malzmecıye sordum kopruden sunı yemle atamazsın anca kıyıdan at cek yaparsın.ya kopruden atılmaz dıye bısey yok atılırda kalabalık olur dengelı atamazsın sonra yer degıstırme olayı olmaz cok zorlanırsın o yuzden sunı yemle kıyıdan at cek yapsan daha ıyı olur.dırek koprudekı gıbı asagı bırakılmıyor dedı.bide yemlıye gore bazı zorlukları varmıs.ne gıbı bı zorlugu olabılırkı?
istanbulda kıyıdan sunı yemlerle cınekop tutan abılerım nerelerde avlanıyorlar?
koprude tutan varmı?
bana sunı yemlerle ılgılı genıs bılgı lazım.onumuzdekı salı gunu cınekop a gıtmeyı dusunuyorum ama nasıl,neyle avlanacagıma bı turlu karar veremedım
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
musty34 yazdı:abıler kusura bakmayın ama konuyu bastan sona kadar okudum ama bıseyler anlamadım.
gecen gun galata koprusune gıttıgımde bı cok kısıde cınekop gordum.orda oltacının bırıne sordum sabah 9a 10 a kdar caparıye gelıyor sonra da yemlıye gelıyor dedı.
bende bugune kadar bı ıstavrıt bıde sardalya tutmus bırıyom bu ıkısınden baska balık tutmadım.ama cınekop tutmayı cok ıstıyorum.
e halıyle yem takmayıda bılmıyorum.bırısının gostermesı lazım.
bende sunı yem alıp oyle avlanırım dıye dusundum.bugun malzmelerımı aldıgım yere gıttım malzmecıye sordum kopruden sunı yemle atamazsın anca kıyıdan at cek yaparsın.ya kopruden atılmaz dıye bısey yok atılırda kalabalık olur dengelı atamazsın sonra yer degıstırme olayı olmaz cok zorlanırsın o yuzden sunı yemle kıyıdan at cek yapsan daha ıyı olur.dırek koprudekı gıbı asagı bırakılmıyor dedı.bide yemlıye gore bazı zorlukları varmıs.ne gıbı bı zorlugu olabılırkı?
istanbulda kıyıdan sunı yemlerle cınekop tutan abılerım nerelerde avlanıyorlar?
koprude tutan varmı?
bana sunı yemlerle ılgılı genıs bılgı lazım.onumuzdekı salı gunu cınekop a gıtmeyı dusunuyorum ama nasıl,neyle avlanacagıma bı turlu karar veremedım
Hiç sıkma canını Mustafacım.Haberleş İstanbuldaki üstatlardan biriyle takıl peşine bir dakikada öğrenirsin bütün incelikleri.

Şimdiden rast gelsin.
Yorumları: 289
Konuları: 14
inşaallah abı ya bakalım.bı sekılde ogrencez artık.