Yorumları: 14
Konuları: 3
harslan1978 yazdı:paylaşım için teşekkürler, yalnız kafama takıldı saroz körfezi yayla sahili balık yönünden zengindir nasıl balık çıkmadı şaşırdım, bende erikli sahili, mecidiye sahili ve ibrice limanında çok balık tuttum, bu güne kadar oradan elim hiç boş çıkmadım ama nasip
Aslında haklısınız. Saroz'da balık bol. Ama benim pek uzun uzun zamanım ve uygun yemim de yoktu. Sadece tavuk göğsü vardı yem olarak yanımda ve onunla ilk denememdi. Neyse bu yaz bol bol balık tutacağım artık Saroz'da
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Paylaşımdaki hikayen balıktan güzel teşekkürler Oğlunuzuda güle güle büyütün
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
tebrikler..bende hayatımda bir kez kırlangıç yakaladım..kalkan avında oltaya kırlangıç gelmişti..gerçekten anlattığınız gibi nasıl gelişi var öyle zigzag çizerek geliyor..benimki baya bir büyüktü..40-50 cm civarıydı..arkadaşımda diğer eşini yakaladı..payalaşım için teşekkürler..devamını bekliyoruz..saygılar..ratgele..
tebrikler güzel av olmuş ancak denildiği gibi aynı yere aynı takım eşinide almalısınız. rasgele o balık her zaman çift gezer kolay gelsin
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
paylaşım çok güzel teşekkür ederim kırlangıçında ne çorbası olur ama oltayla çekmeside çok zevkli olur tebrikler afiyet olsun.