Aksam carsiya arkadaslari gormek ve bayrmalasmak icin ciktim, balikci arkadaslarla gorustuk,arkadaslarla kahvede biraz oturduk cay ictik muhabbet ettik, arkadaslardan bazilari kalamar varmis dediler ve cok mirmir varmis dediler, bunu duyarizda baliga gidilmezmi kalamari denemek lazim dedik ve Ahmet abi ile (mariner8) programi hazirladik yarin icin.Saat 3 ten sonra Ahmet abiyi evinden aldim ve yola ciktik. Saat 4.30 gibi kalamar meramiza geldik, akinti cok guclu degil deniz harika cok uzun bir aradan sonra, sahtelerimizi derya ile bulusturduk, aksam uzeri kalamarlar gelmeye basladi ki benim sahteler karisti onlarla ugrasirken suruyu kacirdik tabi ve 4 kalamar birde supya, simdi sirada mirmir, meramiza gittik. Burasi tamamen kunda degil arada canli fikya ve arada oturmus eski fikya var, oltalarimizi attiktan sinra cok gecmedi Ahmet abi basladi, bende biraz sonra basladim mirmirlari tutmaya ve gece saat 11 e kadar avlandik avimiz bereketli oldu.
tesekkurler keyfimiz oldu,
Bende 5 yil Eskisehirde okudum abi 19 Mayis ortaokulunda ve Ataturk lisesinde Eskisehir o zaman pek iyi degildi ama simdi harika olmus arkadaslardan duydugum kadariyla.
kalamar baslamis demek ki...ilk firsatta bizim taraftada bir deneme yapmak gerek
bizde aksam mirmir avindaydik..fakat saat 19:00 gibi avi sonlandirdik...
guzel balik almissiniz..afiyetle
daha da bollarina Burhan
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]