Anket Kaç Adet İstiyorsunuz
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
1 Adet
0%
0 0%
2 Adet
0%
0 0%
3 Adet
0%
0 0%
4 Adet
0%
0 0%
5 Adet
0%
0 0%
6 Adet
0%
0 0%
7 Adet
0%
0 0%
8 Adet
0%
0 0%
9 Adet
0%
0 0%
10 Adet
0%
0 0%
Toplam: 0 0%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Baskılı Tişört Adet ve Şekli
tamam gerekli araştırmaları yapalım bakalım son haline getirelim olayı
Bul
Marjan yazdı:Fikir vermesi bakımından  

Sait tasarımların ikisi de çok güzel, fakat sağdaki daha hoş. Eline sağlık.
Daha değişik tasarımları ve çeşitli araştırıracağın örnekleri bekliyuz.
Bul
evet ön çalışmalar çok güzel olmuş eğer yaptırılsa ben alırım 4 adet tüm aile için
Bul
Ayrıca arkadaşlar bu ürünün fiyatı tamamen maaliyetine olacaktır. Hiç bir şekilde kar amacımız yoktur ve bu işin ticaretini yapmıyoruz. Bu baskı işini yapan yere her kese tek tek fatura kestirilecektir.
Bul
bizim buradaki amacımız açık üyesi bulunduğumuz siteyi tanıtıp daha kalabalık bir aile olmak talebin o kadar çok olacağını sanmıyorumki kar amaçlı olsun amaç tanıtım ve bizlerde gönüllü üyeleriz hepsi bu hiç kimsenin farklı düşüneceğini sanmıyorum
Bul
ben açıkcası bu tür işlerde zaten bir kar amacı düşünüceğinizi sanmıyorum.
ben her hangi bir fatura felan istemem açıkcası sizlere güveniyorum.
bazı tasarımcı arkadaşlarım var onlarla görüşücem logomuzun üzerinde ufak tefek değişiklikler yada ne gibi logolar üretebilirler onlara bakmak lazım.
saygılar.
Bul
Logonun orjinal hali mevcuttur. Yukarıdaki ufaltılmış hali. Fatura konusuna gelince her vatandaş faturasını fişini almalıdır. Sizler istemeseniz bile tişörtlerle birlikte faturalarda eklenecektir.

Çoğu arkadaşım bilir ve her zamanda söylerim bu siteyi kurmamdaki ilk amacım güzel dostluklar edinmek yardım edip yardım almaktır ve hiçbir zamanda ticari bir iş yapmayı düşünmedim düşünmeyeceğimde.

Aslında benim bu tişört işine girmeye hiç niyetim yoktu daha öncede yapmak isteyen arkadaşlar oldu fakat bu sefer talep hayır diyemiyeceğim kadar çok.

Ayrıca başka dizany fikri olan arkadaşlardanda yukarıdaki gibi örnekler bekliyorum
Bul
Oktay kar amacı gibi şeyler aklımızın ucundan bile geçmiyor o konuda müsterih ol
Bu tişört olduğundan daha çok yaz aylarında giyilecektir mesela bir arkadaşımın firmasının tişörtü vardı yuvarlak yaka atlet gibi yazın tişört gibi kullanıyordum kışın atlet niyetine
Bul
Ekranın sağ tarafındaki büyük logolu güzel olmuş,eline sağlık said.
Bul
said soldaki küçük logo ön sağdaki büyük logo arka diye düşünüyorum doğrumu eğer öyle ise öndeki logonun altına oval çerçeveye paralel site adresinide yazsak
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  TİŞÖRT VE ŞAPKA KARGO BİLGİLERİ LeVrEkCi 56 9,187 24-11-2007, 18:14
Son Yorum: balıkçızakir
  Tişört ve Şapka Siparişi verilmiştir Lapsetur 13 3,661 09-07-2007, 17:24
Son Yorum: Lapsetur
  Tişörtlerin Baskılı Görüntüsü Lapsetur 10 2,646 06-07-2007, 15:20
Son Yorum: doktor
  Tişört ve Şapka için havale yapanlar. SerenaY66 7 2,203 22-06-2007, 21:35
Son Yorum: Köksal
  Baskılı Şapka Hk. printix 18 3,316 13-06-2007, 00:03