27-10-2011, 18:02
LeVrEkCi yazdı:konuyu 6. ayda açmışsın rauf abiHadi,yaaaBOMBA!!! ile MELANUR AVI....? - Amatör Balıkçı
![Siyirdim Siyirdim](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/siyirdim.gif)
![Mahcup Mahcup](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/mahcup.gif)
BOMBA!!! ile MELANUR AVI....?
|
27-10-2011, 18:02
LeVrEkCi yazdı:konuyu 6. ayda açmışsın rauf abiHadi,yaaa ![]() ![]()
27-10-2011, 18:12
dincobey yazdı:rauf üstad bombalama tekniğini ile çok güzel uyguladın ve çok güzel de bir av izledim. elinize emeğinize sağlık afiyet olsun. Dr.Güner yazdı:TEBRİKLER güzel av olmuş,biraz takımdan bahsederseniz sevinirim,teşekkürler LeVrEkCi yazdı:rauf abi bomba usulü takım nasıl bişey şamandırada kurşun yok yüzüyorlar gibi geldi yem nedir kanca nedir takımı biraz anlatırmısın..güzel video olmuş eline sağlık.rastgele Teşekkürler arkadaşlar Takım kabaca şöyle cocukların makarna dedikleri yüzmek icin kullanılan köpük vardır silindirik bir metre boyunda falan ondan 10 cm li boyda parcalar kesiyoruz 0.50mm misinaya aynı kıbrıs sarması gibi iğneleri bağlıyoruz biraz daha irice ve 10 adet oluyor ekmeğin sert tarafı icte beyaz tarafı dışa gelecek şekilde evvela yuvarlak strafora sonrada iğneli misinayı ekmeğin üstüne sarıp son iğneyi strafora saplayıp denize atıyoruz bu takımdan 10 tane olması şart avın verimli olması icin Melanurun olabileceği bölgeler evvela ufak ekmek parcalarıyla kontrol icin yemliyoruz eğer ekmeğe hucum varsa bütün bombalar atılıyor yok yemliklere dokunulmuyorsa başka bölgelere gidilerek mera araması yapılıyor sonrada tercihen iri gözlü kepce ile bombaları toplayıp başka bölgelere arama yapılması şart hep aynı bölgede av yapılması uygun olmuyor verim azalıyor selamlar.
27-10-2011, 18:28
rauf abi süpersin yaa. teknik taktik senden öğreneceğimiz çok şey var. ağzına sağlık teşekkürler.
![]()
27-10-2011, 18:37
rauf abi benim merada melanur kaynıyor ben bunu kesin deneyeceğim teşekkürler.
![]() LeVrEkCi yazdı:rauf abi benim merada melanur kaynıyor ben bunu kesin deneyeceğim teşekkürler. Rastgelsin Takım kabaca şöyle cocukların makarna dedikleri yüzmek icin kullanılan köpük vardır silindirik bir metre boyunda falan ondan 10 cm li boyda parcalar kesiyoruz 0.50mm misinaya aynı kıbrıs sarması gibi iğneleri bağlıyoruz biraz daha irice ve 10 adet oluyor ekmeğin sert tarafı icte beyaz tarafı dışa gelecek şekilde evvela yuvarlak strafora sonrada iğneli misinayı ekmeğin üstüne sarıp son iğneyi strafora saplayıp denize atıyoruz bu takımdan 10 tane olması şart avın verimli olması icin Melanurun olabileceği bölgeler evvela ufak ekmek parcalarıyla kontrol icin yemliyoruz eğer ekmeğe hucum varsa bütün bombalar atılıyor yok yemliklere dokunulmuyorsa başka bölgelere gidilerek mera araması yapılıyor sonrada tercihen iri gözlü kepce ile bombaları toplayıp başka bölgelere arama yapılması şart hep aynı bölgede av yapılması uygun olmuyor verim azalıyor selamlar. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Albatros-gr paragat-melanur show | Albatros-gr | 24 | 3,698 |
20-09-2013, 16:37 Son Yorum: monawar |
|
2010 yılı tekrar saroz 2 günlük avlarımız=mercan, karagöz, melanur, sarıgöz, uskumru | semihkaptan | 17 | 4,248 |
11-06-2010, 13:34 Son Yorum: dincobey |
|
saroz körfezindeki 3 günlük tatilimiz ve avlarımız=mercan, karagöz, melanur, sarıgöz, | yonca | 38 | 6,252 |
02-06-2009, 08:48 Son Yorum: fotokopici |