Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TÜrkİye organİzasyonu 2
hus213 yazdı:Yahu beyler ben bu konuşmaları nasıl kaçırdım iyiki biraz işimiz çıktı. Yalçın kambersiz düğün olumu yahu. Oraya sıraladını eğer Fikret getirirse ben altı demiştim bunun üzerine mutlaka çıkarırım.Çıkmadığımı var sayalım şu anda görünrn rakkam 16 etti Buca Ve Bornova Bu rakkamFikret ile benden hani seni toplama merkezi yapmıştık yahu almaya gelmek istemiyorlar vay senin haline.Anasını satayım 6 yı aşarsam ikinci araba gerekir o zaman ben seni alırım hadi artık yırttın.HadiordanHadiordan

sen olmasan vay halimize.dost bildiklerimiz.ismi lazım değil(baş harfi fiko)kardeşler almadan gideceklermiş.Hadiordan
Bul
o kadar lafdan sonra almazmı almaz valla sizin oralardan geçmiyor benim araba dermi der Hehe
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
izmir için bugün yarın duyuru yapılacak arkadaşlar murat ayarlıyor bişeyler,tekneyi falan ayarladımı duyuruyu yapacak.Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:izmir için bugün yarın duyuru yapılacak arkadaşlar murat ayarlıyor bişeyler,tekneyi falan ayarladımı duyuruyu yapacak.Seerf

tekneyle beraber birde bana araba ayarlaması lazım.bizim vip'lik işe yaramadı belki adminlik yararda birileri benide alır.SiyirdimHappyWink
Bul
yycolak yazdı:tekneyle beraber birde bana araba ayarlaması lazım.bizim vip'lik işe yaramadı belki adminlik yararda birileri benide alır.SiyirdimHappyWink

adminlikde yaramaz ağam ters tarafdaysan benim gibi otagara gelecen biri alır misafir gelmiş diye Siyirdim sağolsun genelde muratın arabayla gidip geliyoruz seni yinede fiko alır atmaz birköşeye ya Gulumse
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
LeVrEkCi yazdı:izmir için bugün yarın duyuru yapılacak arkadaşlar murat ayarlıyor bişeyler,tekneyi falan ayarladımı duyuruyu yapacak.Seerf

dedimya elmooor(muraaat ) diye duymuş beni AlkisSeerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:adminlikde yaramaz ağam ters tarafdaysan benim gibi otagara gelecen biri alır misafir gelmiş diye Siyirdim sağolsun genelde muratın arabayla gidip geliyoruz seni yinede fiko alır atmaz birköşeye ya Gulumse

bakıcaz bir çaresine şekerim.Smile
Bul
Ne organizasyonmu var..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Ne organizasyonmu var..AlkisAlkisAlkis

boşunamı bağırıp durdum dünden beri ben izmir uyuyomu diye zorakide olsa Ohyandan96
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Anlamadığım bir şeyler dönüyor ortada da elbet bu işin kokusu çıkacaktır.Önceden yanlış bir konuya girmiyelim gün ola hayrola.Gizli olarak yapılırsa onu bilemem hayırlısı olsun deriz.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  türkiye org hakkında yalova tatar 10 2,400 13-05-2010, 01:46
Son Yorum: bucalıfikret
  İzmir KIş organizasyonu fish or die 85 9,010 27-12-2009, 02:16
Son Yorum: yycolak
  İstanbul Kış Organizasyonu Goktug 5 1,904 27-12-2009, 02:12
  Dalyan Organizasyonu Ulaşım fish or die 220 19,032 02-10-2009, 01:07
  İzmir Organizasyonu Ulaşım fish or die 151 14,352 23-04-2009, 16:16
Son Yorum: orhanekmekci
  asıl organizasyonu ben yapıyorum evleniyorum instinct 33 4,878 03-02-2009, 20:35
Son Yorum: Krizoberill
  izmir tekne organizasyonu hakkında LeVrEkCi 12 3,923 06-05-2008, 12:50
Son Yorum: ALTAYLI
  2.İSTANBUL ORGANİZASYONU LeVrEkCi 0 1,531 20-06-2007, 09:47
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi