Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TÜrkİye organİzasyonu 2
Kamil ILIPINAR yazdı:bunu yazana kadar arkadaşlar ben buişle ilgilenirim der sen admin arıyorsun Hadiordan fiko hadi ilgileninn Seerf

kıvıracak yer arıyor şekerim.parmağının ucunu bile koymaz taşın altına.sızlanacak birini nasıl bulur yoksa.bak ne diyor doğru dürüst organizasyon.ağzımızla kuş kapsak yaranamayız.SiyirdimHadiordanSnifsinf
Bul
yycolak yazdı:kıvıracak yer arıyor şekerim.parmağının ucunu bile koymaz taşın altına.sızlanacak birini nasıl bulur yoksa.bak ne diyor doğru dürüst organizasyon.ağzımızla kuş kapsak yaranamayız.SiyirdimHadiordanSnifsinf

vay be izmie hadi dendimmi hemen org başlardı ciddi ciddi emekliler kendini bırakmışlar Nayirolamaz ha gayret yoksa ben tek başıma org yapacam ıldırıda Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:vay be izmie hadi dendimmi hemen org başlardı ciddi ciddi emekliler kendini bırakmışlar Nayirolamaz ha gayret yoksa ben tek başıma org yapacam ıldırıda Siyirdim

azdaha gaz verelim olur bu iş şekerim.akşamı beklesek.WinkSmile
Bul
bucalıfikret yazdı:düzensiz org yaparsan olacağı buydu.

atla devemi ayarlarız kardeşim yanlız ıldır olur.

[B]izmirde bir muratmı var admin.Hadiordanişlerin yoğunluğundan murat siteyebile giremiyor mesajı okursa kesin org yapar Alkis[/B]

bence oda yok fikret abi baksana iş adamı oldu takılmıyor siteye,hiç olmazsa yatarken 2 mesaj yaz be kardeşim hergece 3 te yatıp 5 te işe gitmiyordur heralde Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:bence oda yok fikret abi baksana iş adamı oldu takılmıyor siteye,hiç olmazsa yatarken 2 mesaj yaz be kardeşim hergece 3 te yatıp 5 te işe gitmiyordur heralde Siyirdim

evet evet ihmal ediliyoruz.bir çare bulup muratı siteye getirmek lazım.76
Bul
Yahu beyler sitemiz bir yasak söz konusumu ki Kişinin işi var iken yorulmuş bitmiş belki uykusuz tekrar erken kalkması gerekiyor rahat bırakın elbet bizleri birgün hatırlar öyle değilmi.
Bul
yycolak yazdı:azdaha gaz verelim olur bu iş şekerim.akşamı beklesek.WinkSmile

Gaza gerek varmı canım ciğerim hiç kimseye birşey sormadan benden altı kişi garantidir her zaman bunun fazlası olur eksiğiolmaz geriye ne kalıyor 14 biri sensin diğerleride mutlaka bulunur bak çarşambadan sonra havalar da ısınıtormuş hadi de bakalım Yalçın Beyimiz.
Bul
hus213 yazdı:Yahu beyler sitemiz bir yasak söz konusumu ki Kişinin işi var iken yorulmuş bitmiş belki uykusuz tekrar erken kalkması gerekiyor rahat bırakın elbet bizleri birgün hatırlar öyle değilmi.

öyle değil işte arayıp haberdar olmamız gerekiyor.mesela şimdi aradım telefonu iki seferdede cevap vermedi.iş var herhalde bitince arar muhakkak.bende haber veririm durumu.76
Bul
hus213 yazdı:Gaza gerek varmı canım ciğerim hiç kimseye birşey sormadan benden altı kişi garantidir her zaman bunun fazlası olur eksiğiolmaz geriye ne kalıyor 14 biri sensin diğerleride mutlaka bulunur bak çarşambadan sonra havalar da ısınıtormuş hadi de bakalım Yalçın Beyimiz.

o zaman sen ayarla şekerim fikoyla beraber..burada sezon kapandı.Wink
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:vay be izmie hadi dendimmi hemen org başlardı ciddi ciddi emekliler kendini bırakmışlar Nayirolamaz ha gayret yoksa ben tek başıma org yapacam ıldırıda Siyirdim

Kamilciğim Yalçına yazdığımı okudunmu benden 6 kişi garanti dah neyapaym birde kendisi etti 7 geri kalanınıda her halde bulmakta zorluk çekeceğini sanmam çünkü havalar malım devamlı bozuk gitti her kez balığa gitmek için can atıyor yanlışmıdüşünüyorum.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  türkiye org hakkında yalova tatar 10 2,407 13-05-2010, 01:46
Son Yorum: bucalıfikret
  İzmir KIş organizasyonu fish or die 85 9,070 27-12-2009, 02:16
Son Yorum: yycolak
  İstanbul Kış Organizasyonu Goktug 5 1,907 27-12-2009, 02:12
  Dalyan Organizasyonu Ulaşım fish or die 220 19,068 02-10-2009, 01:07
  İzmir Organizasyonu Ulaşım fish or die 151 14,424 23-04-2009, 16:16
Son Yorum: orhanekmekci
  asıl organizasyonu ben yapıyorum evleniyorum instinct 33 4,897 03-02-2009, 20:35
Son Yorum: Krizoberill
  izmir tekne organizasyonu hakkında LeVrEkCi 12 3,926 06-05-2008, 12:50
Son Yorum: ALTAYLI
  2.İSTANBUL ORGANİZASYONU LeVrEkCi 0 1,531 20-06-2007, 09:47
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi