Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eskişehir'den bir yolcu geçti
araphüso26 yazdı:yaparız canmız çıkıncaya kadar sırtımızda taşırız..fakat annemin yaptığı çiğ böreği tutmaz be haşimSiyirdimBobo

yeter ama.eskişehirde nöbetçi kargo varmıda böyle eziyet ediyorsunuz.hiç insafınız yokmu yahu.benim hanımda yapıyor ama.eskişehirdekilerin yanına bile yanaşmıyor.duymasın.NayirolamazDovsYeter94Furs
Bul
yycolak yazdı:yeter ama.eskişehirde nöbetçi kargo varmıda böyle eziyet ediyorsunuz.hiç insafınız yokmu yahu.benim hanımda yapıyor ama.eskişehirdekilerin yanına bile yanaşmıyor.duymasın.NayirolamazDovsYeter94Furs

gelirsem ben yaparım sana merak etmeSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:yaparız canmız çıkıncaya kadar sırtımızda taşırız..fakat annemin yaptığı çiğ böreği tutmaz be haşimSiyirdimBobo

Bilirim hüseyin o ellerde maharet bizimki laf olsun onlara zahmet olmasın.Affet
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
bucalıfikret yazdı:şu handa ağzımın tadını bozamazsın çünkü yerinde.SeerfSiyirdim

hah tamam işte,sen anca onu bilirsin.afiyet olsun bari.Seerf
Bul
bucalıfikret yazdı:şu handa ağzımın tadını bozamazsın çünkü yerinde.SeerfSiyirdim

Allah bozmasın fiko,afiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul
araphüso26 yazdı:gelirsem ben yaparım sana merak etmeSiyirdim

ne zaman geliyorsun şekerim.yarınmı dedin.SiyirdimAlkis
Bul
Değerli dostumuza hayırlı yolculuklar, iyi tatiller dilerim. AlkisSeerf
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Oh oh muhabbete bak muhabbete Smile bayadır Harun abiyi görmüyodum özlemişim.
Bu arada Harun abi gençleşmişmi yoksa Hüseyin abiyi görende öyle bi etkimi oluşuyo HappyHappy

Muhabbet güzeldi epey konuştuk,
Ne yani arap adamı gençleştiriyormu diyosun Smile)) HappyHappy
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
merttekol yazdı:eskişehirde bundan 8 sene evvel üniversitede kaldığım bir iki dersin telafisi için yaz okulunda bulunmuştum.2 ay kadar gelip gitmiştim.muhteşem bir şehir eskişehir.heleki üniversitesi,sosyal yaşamı,az kuru az pilav öğrenci lokantaları,
kalabak suyuSmileşehri çok ama çok güzelleştirmiş başkan.vizyonel bir insan zaten tanıdığım kadarı ile.o şehrih göbeğinden akan porsuk ve porsuktaki gezintiler.eskişehir bozkırın ortasında bir vaha.herkezin gitmesini tavsiye ederim.

Dediğin doğru mert Eskişehir görülmesi gereken iller arasındadır gelmek isteyen buyursun gelsin..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
yycolak yazdı:eskişehirde beslenme şeklim çiğbörek şekerim.sabah çayla,öğlen kolayla,akşam rakıyla.SiyirdimHappySmile

E İzmirde ne arıyorsun o zaman buyur gel hadi..

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi