Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eskişehir'den bir yolcu geçti
Siteden tanıdığım çok değerli bir arkadaşımız Eskişehir üzerinden Samsuna doğru yola çıktı dönüşünü bekliyoruz..

Resimlerinden tanımayanlar için ismi Harun ÇAM ( H.A.R.U.N.)

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
amanda ne güzel olmuş.harika olmuş.harun kardeşi sitede fazla göremiyorduk.böyle iyi oldu.allah muhabbetimizi bozmasın.Alkis
Bul
yycolak yazdı:amanda ne güzel olmuş.harika olmuş.harun kardeşi sitede fazla göremiyorduk.böyle iyi oldu.allah muhabbetimizi bozmasın.Alkis

Eyvallah şekerim Allah sitemizin muhabbetini bozmasın inşallah..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
harun bayadır yok ortalarda balık tutmaya gidiyordur kesin Gulumse
bizde geliyoruz yakında ahmet abi ama sabah gelip akşam döneceğiz meşhur eskişehiri ailece merak ediyoruz Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:harun bayadır yok ortalarda balık tutmaya gidiyordur kesin Gulumse
bizde geliyoruz yakında ahmet abi ama sabah gelip akşam döneceğiz meşhur eskişehiri ailece merak ediyoruz Seerf

çiğ börek yemeden dönmeyin sakın.76Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:harun bayadır yok ortalarda balık tutmaya gidiyordur kesin Gulumse

Valla olta takımları arabadaydı artık nolur bilmiyorum sanırım karadeniz turuna çıkmış..
Bütün arkadaşlar başımızın üstünde yerimiz var, gelipte haber vermeyen olmasın ona göre..
yycolak yazdı:çiğ börek yemeden dönmeyin sakın.76Siyirdim

Taktın sen o çiğböreğe SiyirdimSiyirdim
Harun uzun süredir görünmüyordu,dostlarını unutmamışAlkis
Bornova - izmir
Bul
Muhabbetiniz daim olsun beylerSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
orhanekmekci yazdı:Harun uzun süredir görünmüyordu,dostlarını unutmamışAlkis

Dostluklar unutulurmu babacım..

Albatros-gr yazdı:Muhabbetiniz daim olsun beylerSeerf

Hepimizin daim olsun faruk abi..

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi