Yorumları: 329
Konuları: 76
LeVrEkCi yazdı:bunları lepistes yavrusunamı vereceğim?bi yanlışın olmasın..
ewet bir yanlış yok nihatcım Sera Mikropan da verebilirsin,sen akvaryumcuya git sor emin değilsen
Deniz derindir durulmaz,dostluk ebedidir unutulmaz….
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
sirenia yazdı:ewet bir yanlış yok nihatcım Sera Mikropan da verebilirsin,sen akvaryumcuya git sor emin değilsen
ben anlamam merak ettim,şimdilik yemleri ufalayıp verecemde artık yem alırım en kısa zamanda.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
LeVrEkCi yazdı:ayırdım abi 3 gündür ayrı ama dün akşam az daha tekrar akvaryuma salıyordum yatarken baktım daha doğurmamış acıdım hayvana ,iyiki salmamışım..yei ufalama olurmu diyecektim sen cevabı vermişsin en iyisi o.teşekkürler abi.
işe yararsa sevinirin.iyi günlerde büyüsünler.
Yorumları: 329
Konuları: 76
sirenia yazdı:ewet bir yanlış yok nihatcım Sera Mikropan da verebilirsin,sen akvaryumcuya git sor emin değilsen
Lepistes yavruları doğdukları andan itibaren kendilerine bakabilir durumdadır merak etme.Anne yada baba bakımına ihtiyaç duymazlar ve içgüdüsel olarak yapmaları gerekeni bilirler.İnce toz yem yine ince ufalanmış bitkisel yem de verebilirsin.Artemia pahalı ultra lüks sen bilirsin yinede nihatcığım benden bu kadar yardım akvaryumcuda seni yönlerdirir benimkiler dana gibiler valla
Deniz derindir durulmaz,dostluk ebedidir unutulmaz….
Yorumları: 1,682
Konuları: 26
İnce yem akvaryumcularda ben rastladım.Sahil kumuna benzer toz halinde satılıyor.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Köksal yazdı:İnce yem akvaryumcularda ben rastladım.Sahil kumuna benzer toz halinde satılıyor.
tamam bi bakayım,teşekkürler köksal.
Yorumları: 114
Konuları: 9
nihat abi hemen yardımcı oluyorum. Bence yavruları ayrı biyere almasın plastik bitkiler var onlarda cok güzel saklanıyorlar yada rafyayı iyice genişletip koyabilir. Yem olarak ben yumurtayı haşlıyorum bir saat kadar dışarda bekletiyorum sarısını. Kücük kücük parçalara ayırıp atabilir. Ayrıca ıspanak haşlayıp veriyorum. Ayrıca da normal büyüklerin yemlerini kücük kücük bölüp veriyorum. Bir icadımı da paylaşayım

Enjektör var bende küçük parçalara ayırdığım yemleri bir kaba koyup içine akvaryumdan aldığım suyu az boşaltıyorum. Sonra onu çekiyorum ardından da yavrularım genelde plastik bitkinin içinde oldugundan oraya sıkıyorum büyükler yemeden yavrulara ulaşıyor yemler. Ayrıca ilk doğduktan sonra 2 gün kendileri yemlenmeden durabilir yavrular
Marduk yazdı:nihat abi hemen yardımcı oluyorum. Bence yavruları ayrı biyere almasın plastik bitkiler var onlarda cok güzel saklanıyorlar yada rafyayı iyice genişletip koyabilir. Yem olarak ben yumurtayı haşlıyorum bir saat kadar dışarda bekletiyorum sarısını. Kücük kücük parçalara ayırıp atabilir. Ayrıca ıspanak haşlayıp veriyorum. Ayrıca da normal büyüklerin yemlerini kücük kücük bölüp veriyorum. Bir icadımı da paylaşayım
Enjektör var bende küçük parçalara ayırdığım yemleri bir kaba koyup içine akvaryumdan aldığım suyu az boşaltıyorum. Sonra onu çekiyorum ardından da yavrularım genelde plastik bitkinin içinde oldugundan oraya sıkıyorum büyükler yemeden yavrulara ulaşıyor yemler. Ayrıca ilk doğduktan sonra 2 gün kendileri yemlenmeden durabilir yavrular
teşekkür ederim semih,akşama bakalım kaç tane olacaklar..