13-10-2011, 11:09
benim kız aradı balık doğurmuş eskiden çocukken akvaryumum vardı çok balık doğurmuştu ama yem ne veriyorduk onu hatırlamıyorum bu gözle bile zor görülen yavrulara ne vereceğiz yem olarak?
lepistes doğurmuş,yardım..
|
13-10-2011, 11:09
benim kız aradı balık doğurmuş eskiden çocukken akvaryumum vardı çok balık doğurmuştu ama yem ne veriyorduk onu hatırlamıyorum bu gözle bile zor görülen yavrulara ne vereceğiz yem olarak?
13-10-2011, 11:22
amcaoğlu gözünüz aydın. Analı babalı büyüsünler. büyük balıklara yem olmasınlar diye ayrılması gerektiğini biliyorum. ancak akvaryum konusunda bilgisi olan arkadaşlardan cevap gelecektir.
13-10-2011, 11:25
murki yazdı:amcaoğlu gözünüz aydın. Analı babalı büyüsünler. büyük balıklara yem olmasınlar diye ayrılması gerektiğini biliyorum. ancak akvaryum konusunda bilgisi olan arkadaşlardan cevap gelecektir. saol amcaoğlu heralde bi 30-40 bebek olur da kaçını yaşatırız bilemiyorum,ayrı doğurma kabındalar onu biliyordum da ne yem verileceğini unuttum ![]()
13-10-2011, 11:29
LeVrEkCi yazdı:saol amcaoğlu heralde bi 30-40 bebek olur da kaçını yaşatırız bilemiyorum,ayrı doğurma kabındalar onu biliyordum da ne yem verileceğini unuttum artemia ver diyeceğim ama uzun etapda pahalı;pirma diskus ver un halinde ek olarak da prima chclid ve tetra color plus ver,Bunların yanında bristle worm ,tubiflex ve az da olsa canlı yemde verebilirsin.1-2 yem vermekle 6-7 çeşit yem vermenin farkını göreceksin....analı babalı büyüsünler ![]()
Deniz derindir durulmaz,dostluk ebedidir unutulmaz….
13-10-2011, 11:30
sirenia yazdı:artemia ver diyeceğim ama uzun etapda pahalı;pirma diskus ver un halinde ek olarak da prima chclid ve tetra color plus ver,Bunların yanında bristle worm ,tubiflex ve az da olsa canlı yemde verebilirsin.1-2 yem vermekle 6-7 çeşit yem vermenin farkını göreceksin....analı babalı büyüsünler ama sana direk artemia vermeni tavsiye ederim
Deniz derindir durulmaz,dostluk ebedidir unutulmaz….
13-10-2011, 11:31
Gözünüz aydın, analı babalı büyüsünler
![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
13-10-2011, 11:32
sirenia yazdı:artemia ver diyeceğim ama uzun etapda pahalı;pirma diskus ver un halinde ek olarak da prima chclid ve tetra color plus ver,Bunların yanında bristle worm ,tubiflex ve az da olsa canlı yemde verebilirsin.1-2 yem vermekle 6-7 çeşit yem vermenin farkını göreceksin....analı babalı büyüsünler bunları lepistes yavrusunamı vereceğim?bi yanlışın olmasın..
13-10-2011, 11:39
eğer şimdiye kadar ayırmadıysanız yeme gerek kalmamıştır onlar yem olmuştur zaten.gamlı baykuş gibi oldum ama.büyüklere verilen yemi ufalayıp versende olur lepistes yem ayırmaz.
![]() ![]()
13-10-2011, 11:41
yycolak yazdı:eğer şimdiye kadar ayırmadıysanız yeme gerek kalmamıştır onlar yem olmuştur zaten.gamlı baykuş gibi oldum ama.büyüklere verilen yemi ufalayıp versende olur lepistes yem ayırmaz. ayırdım abi 3 gündür ayrı ama dün akşam az daha tekrar akvaryuma salıyordum yatarken baktım daha doğurmamış acıdım hayvana ,iyiki salmamışım..yei ufalama olurmu diyecektim sen cevabı vermişsin en iyisi o.teşekkürler abi. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|