Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lepistes doğurmuş,yardım..
benim kız aradı balık doğurmuş eskiden çocukken akvaryumum vardı çok balık doğurmuştu ama yem ne veriyorduk onu hatırlamıyorum bu gözle bile zor görülen yavrulara ne vereceğiz yem olarak?
Bul
amcaoğlu gözünüz aydın. Analı babalı büyüsünler. büyük balıklara yem olmasınlar diye ayrılması gerektiğini biliyorum. ancak akvaryum konusunda bilgisi olan arkadaşlardan cevap gelecektir.
Bul
murki yazdı:amcaoğlu gözünüz aydın. Analı babalı büyüsünler. büyük balıklara yem olmasınlar diye ayrılması gerektiğini biliyorum. ancak akvaryum konusunda bilgisi olan arkadaşlardan cevap gelecektir.

saol amcaoğlu heralde bi 30-40 bebek olur da kaçını yaşatırız bilemiyorum,ayrı doğurma kabındalar onu biliyordum da ne yem verileceğini unuttum Gulumse
Bul
hiç akvaryumum olmadı adamım Baby
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
LeVrEkCi yazdı:saol amcaoğlu heralde bi 30-40 bebek olur da kaçını yaşatırız bilemiyorum,ayrı doğurma kabındalar onu biliyordum da ne yem verileceğini unuttum Gulumse

artemia ver diyeceğim ama uzun etapda pahalı;pirma diskus ver un halinde ek olarak da prima chclid ve tetra color plus ver,Bunların yanında bristle worm ,tubiflex ve az da olsa canlı yemde verebilirsin.1-2 yem vermekle 6-7 çeşit yem vermenin farkını göreceksin....analı babalı büyüsünlerSmile
Deniz derindir durulmaz,dostluk ebedidir unutulmaz….
Bul
sirenia yazdı:artemia ver diyeceğim ama uzun etapda pahalı;pirma diskus ver un halinde ek olarak da prima chclid ve tetra color plus ver,Bunların yanında bristle worm ,tubiflex ve az da olsa canlı yemde verebilirsin.1-2 yem vermekle 6-7 çeşit yem vermenin farkını göreceksin....analı babalı büyüsünlerSmile

ama sana direk artemia vermeni tavsiye ederim
Deniz derindir durulmaz,dostluk ebedidir unutulmaz….
Bul
Gözünüz aydın, analı babalı büyüsünlerSmile
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
sirenia yazdı:artemia ver diyeceğim ama uzun etapda pahalı;pirma diskus ver un halinde ek olarak da prima chclid ve tetra color plus ver,Bunların yanında bristle worm ,tubiflex ve az da olsa canlı yemde verebilirsin.1-2 yem vermekle 6-7 çeşit yem vermenin farkını göreceksin....analı babalı büyüsünlerSmile

bunları lepistes yavrusunamı vereceğim?bi yanlışın olmasın..
Bul
eğer şimdiye kadar ayırmadıysanız yeme gerek kalmamıştır onlar yem olmuştur zaten.gamlı baykuş gibi oldum ama.büyüklere verilen yemi ufalayıp versende olur lepistes yem ayırmaz.76hayırlısı olsun.çocuklar adına sevindim.çanlı doğuran balık beslemek keyiflidir.molileride alabilirsin.karakara değişik olur.76
Bul
yycolak yazdı:eğer şimdiye kadar ayırmadıysanız yeme gerek kalmamıştır onlar yem olmuştur zaten.gamlı baykuş gibi oldum ama.büyüklere verilen yemi ufalayıp versende olur lepistes yem ayırmaz.76hayırlısı olsun.çocuklar adına sevindim.çanlı doğuran balık beslemek keyiflidir.molileride alabilirsin.karakara değişik olur.76

ayırdım abi 3 gündür ayrı ama dün akşam az daha tekrar akvaryuma salıyordum yatarken baktım daha doğurmamış acıdım hayvana ,iyiki salmamışım..yei ufalama olurmu diyecektim sen cevabı vermişsin en iyisi o.teşekkürler abi.Seerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi