Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbul galata köprüsünde eylül ayında hangi balıklar olur?
Öncelikle herkese merhabalar.Siteye yeni üye oldum.İstanbulda oturuyorum.Balık tutmayı çok seviyorum Smile Haftasonları balık tutmak için olta aldım.En son geçen ay Karaköy tarafında kefal avladım akşam üstü gittik ve kıbrız düzeni ile avlandık 3 saat içinde yaklaşık 20 25 tane çektim.Biraz daha farklı yöntemler kullnamak istiyorum.Bide hangi zamanada hangi balık olur onu tam bilemiyorum.Ufak balıklar beni pek heyecanlandırmıyor açıkçası Smile Yardımlarınız bekliyorum.Saygılarımla..
Bul
yakup aramıza hoş geldinAlkis istanbuldaki arkadaşlar şu an uykuda uyansınlar mutlaka güzel bilgiler gelecektir.. biraz sabırWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Teekkür ediyorum.
Bul
arores yazdı:Teekkür ediyorum.

ne demek yakup inan bu siteye biraz takıl hem muhabbetin hemde bilgilerin kralını bulacaksın hayırlı sahurlar Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Aramıza hoşgeldin Yakup.
Bornova - izmir
Bul
Hoşgeldin Yakup.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
arores yazdı:Öncelikle herkese merhabalar.Siteye yeni üye oldum.İstanbulda oturuyorum.Balık tutmayı çok seviyorum Smile Haftasonları balık tutmak için olta aldım.En son geçen ay Karaköy tarafında kefal avladım akşam üstü gittik ve kıbrız düzeni ile avlandık 3 saat içinde yaklaşık 20 25 tane çektim.Biraz daha farklı yöntemler kullnamak istiyorum.Bide hangi zamanada hangi balık olur onu tam bilemiyorum.Ufak balıklar beni pek heyecanlandırmıyor açıkçası Smile Yardımlarınız bekliyorum.Saygılarımla..

Hoş geldin Yakupcum.Tam yerindesin.Arkadaşlar toplansın gör bilginin ve sohpetin kralını.Alkis
Bul
yakup ailemize hoşgeldin paylaşımların daim olsun pek yakında istanbul'lu arkadaşlar mini org yaparlar katılmanı dilerim rast gele.AlkisAlkis
Bul
eylül ayında galata köprüsünde istavrit ve izmarit iyi derecede yapar..sabah erken saatlerde palamut alınır zokalı takımı hamsiyle yemleyip,yada çapariyle..köprü ayakları mırmır yapar,bazen eşkina,levrek de denk gelir..buda dip oltası ile (3 köstekli)yakalanır..sabah erken saatlerde yada gece alınır..ama o bölgelerin sahipleri her zaman aynıdır olta atamazsın..lüfer de kendini gösterir,eylül sonu ekim ortasına doğruda çinekop sarıkanat güzel av verir.takımıda 3 köstekli,4 no iğneli hırsızlı,küçük mantarlı takımdır.hamsiyi fileto kesip yemledikten sonra balığın yerini bulman gerekir buda dipten 5 er tur yukarı çekerek bulunur..her 5 turda 2-3 dk bekle vuruş aldığın noktada misinanı makaranın yanındaki çentiğe sıkıştır..bir daha derinlik sorunu yaşamazsın.zaten etraftakiler balığın yerini arada bir fısıldar kulağın onlarda olsun..yada en çok balığı tutanı takip et..birde gündüz kayış gibi zarganalar alabilirsin..karaköy tarafından boğaza bakan kısmın ortalarından şamandıraya 2.5mt 0,20 misinanın ucuna 9 numara 2 iğne iğnelerin yaklaşık 30,40 cm üzerine ufak kıstırma kurşun takılır..yem hamsi fleto yada küçük gümüş balığı..güm diye alır götürür yukarıdan yemi aldığını görürsün acele etmeden yemi yutmasın bekle,çıkarmak için ağzını yırtman gerekecek..kefal her dönem olur orada karda kol gibi kefalleri palamut içi takarak yakalardık..ne günlerdi be.çinekoplar ise her atışta 6 balık ...bitti gitti o balıklar..sana rastegele yakup..kovan boş kalmasın...
Seerf
Bul
Yakup hoşgeldin keyifli paylaşımlar dilerim. Sitemiz tam bir aile ortamıdır. Alışınca ayrılamazsın. Aradığın tüm bilgileri canlı ve yazılı olarak burada bulacaksın. Tekrar hoşgeldin iyi avlar76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Spin Olta ile LRF av olur mu? mandrake 21 1,491 27-09-2016, 12:09
Son Yorum: rusan
  İstanbul'da Balık Tutmaya Başlamak trrudeboy 25 5,055 04-04-2014, 10:26
Son Yorum: sefer
  İstanbul eminönü,sarayburnu,karaköy arores 2 1,623 25-09-2013, 23:23
Son Yorum: arores
  Dörtyolda, hangi balığa hangi yem? ekremselcuk 9 2,658 27-02-2013, 11:49
Son Yorum: ekremselcuk
  İstanbul Eminönün'de Nerde balık tutabilirim RastGele 27 4,503 17-11-2012, 18:39
Son Yorum: yycolak
  İstanbul - yenikapı-bakırköy arası LEVREK ring 9 2,459 03-11-2012, 00:06
Son Yorum: ring
  İstanbul Boğaz Yardımı... Gkmn34 15 2,021 31-10-2012, 09:53
Son Yorum: orhanekmekci
  istanbul için akşam balık avlanma yerleri kzltp 7 1,701 03-08-2012, 22:19
Son Yorum: yycolak
  İstanbul avlanma yeri muhammed tr 5 1,293 01-08-2012, 13:21
Son Yorum: muhammed tr
  istanbul'dayım bucalıfikret 39 4,649 08-05-2012, 09:23
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü: