Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tatil maceram
OZGUR__C yazdı:Muhammer abi sen kocaeli de nerdesin ve avatarındaki eşkinayı nerden esir aldın abicim.tanışalım istersen...
Özgür ben izmitte kuru çeşmedeyim eşkınayıda esir almadım yakaladım hemde istanbulda topkapıda beyağıda oldu tarihini bile hatılamıyorum.
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
muhammer41 yazdı:Özgür ben izmitte kuru çeşmedeyim eşkınayıda esir almadım yakaladım hemde istanbulda topkapıda beyağıda oldu tarihini bile hatılamıyorum.

Eyvallah muhammer abi, tanıştığımıza sevindim yanlız sürçülisan ettiysek afflola.
esir almaktan kastım yakalamak manasındadır.bide ismim özgür değil mehmet saygıdeğer abicim..ellerinden öperim.Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA
OZGUR__C yazdı:Eyvallah muhammer abi, tanıştığımıza sevindim yanlız sürçülisan ettiysek afflola.
esir almaktan kastım yakalamak manasındadır.bide ismim özgür değil mehmet saygıdeğer abicim..ellerinden öperim.Smile

Mehmet affedilicek bir durum yok bende şimdi seni tanıdım inş birgün beraberde
avlanırız rastgelsin.Gulumse
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
muhammer41 yazdı:Mehmet affedilicek bir durum yok bende şimdi seni tanıdım inş birgün beraberde
avlanırız rastgelsin.Gulumse

Eyvallah abi bir gün değil her daim olur inş....
yycolak yazdı:Kafayı resetlemişsin Rıfatcım helal olsun.Avda verimli geçmiş sayılır.Allah içine sindirsin.Afiyetle kardeşim.Alkis

kardeş sen nezama kafayı resetliyeceksin...SiyirdimSiyirdim
Bul
rıfat güzel tatil yapmışsın balıkta yanında harika olmuş..AlkisSeerfSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:kardeş sen nezama kafayı resetliyeceksin...SiyirdimSiyirdim

Geldiğinde öğreneceksin şekerim.Wink
Bul
OZGUR__C yazdı:Rıfat abicim, diğer abilerin demesi gibi balık olmasada o havayı solumak insana yeter de artar bile. inş o tuttuğundan daha büyükleri nasip olur. he bu arada gebzede nerede ikamet etmektesin ve ne işle meşgulsün. ben tuzla şifa'dayım. tanışalım görüşelim eğer istersen....

mehmet gebze arapçeşmede oturuyorum.bir musluk firmasında depo teknisyeni olarak çalışıyorum.
gebze arapçeşmede sedaş binasının yanında balkan taksi bitişiğinde balık malzemesi ve kırtasiye dükkanı var abime ait.oraya gelip beni sorabilirsin.şayet işte değilsem mutlaka gelirim.
sevgiyle kal.
Bul
maceratorr yazdı:mehmet gebze arapçeşmede oturuyorum.bir musluk firmasında depo teknisyeni olarak çalışıyorum.
gebze arapçeşmede sedaş binasının yanında balkan taksi bitişiğinde balık malzemesi ve kırtasiye dükkanı var abime ait.oraya gelip beni sorabilirsin.şayet işte değilsem mutlaka gelirim.
sevgiyle kal.

Bende geleyimmi Rıfatcım . . .Wink
Bul
maceratorr yazdı:mehmet gebze arapçeşmede oturuyorum.bir musluk firmasında depo teknisyeni olarak çalışıyorum.
sevgiyle kal.

Eyvallah rıfat abicim inş. mekanını öğrendik. bu ara da abinin adı neydi öğrenebilirmiyim...

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tek başına tatil BABUÇ 34 4,742 15-07-2012, 10:13
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi