Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tek başına tatil
Saygı değer arkadaşlarım doğayı balığı denizi çok sevdiğimden tatilimi tek başıma geçirmek istedim tenha ve sakin yerleri seçtim ısranca ormanları dereler baraj ve karadeniz kıyıları sakinmi sakin kalmaya ve yatmaya yer var sıcak su mutvak birde eski model her yere girebilecek içinde buz dolabı yiyeceği içeceği şemşiyesi her gördüğün suya oltanı at kumsala dik şemşiyeni ser havlunu uzan yat ne torunlar dede diye bağırıyor nede hanım bir şeyler eksik diyor sıkıldığın yerde müzik dinle kitap oku doğada her şeyi unutabileceğin bir şeyler bulabiliyorsun kuş sesleri akşamları çakal sesleri bazılarına sıkıcı gelir bana çok iyi geldi resimlerimin çoğunu kendim çektim istanbuldaki oğluma telefon ettim geldiler onlara kendi elimle mangal ziyafeti verdim tabi malzemeleri onlar getirdiler onlar gelinceye kadar barajdan bir turna çektim torunla resmini çektim dönüşte Nihat kardeşime uğradım çay içtik muabbet ettik galata köprüsünü dolaştım ve bursa ya döndüm gelecek yıl Allah ömür verirse samsuna çarşambaya yeşil ırmağın denize döküldüğü doğduğum ve 18 yaşına kadar yaşadığım yerleri gezmeyi düşünüyorum 1984 de gitmiştim nasip olursa gelecek yaz proğramıma aldım

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Çok güzel tatil olmuş Fahrettin abi, manzaraya bayıldım. Harika yerler Alkis
Sazanları özledim...
Bul
manzaraya devam
Bul
manzaralara devam reimler büyük küçültmem lazım fırsat buldukça devam edecem
Bul
tatilinin güzel geçtiği resimlerden belli fahrettin abi,oralarda olmak yeter insana Gulumse
Bul
manzaralara devam

Bul
Fahrettin abi, maşallah tatiliniz çok güzel geçmiş, böyle güzel yerler tarif edilemez hazlar yaşatıyor insana.
turna için ayrıca tebrikler.

saygı ve sevgilerimle Alkis
Bul
manzaralara devam

Bul
manzaralara devam

Bul
FAHRETTIN abicim umarim bizlerde senin gibi emekliligin tadini cikarmak nasip olur cok guzel kareler ellerine saglik...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tatil maceram maceratorr 36 5,459 19-07-2011, 16:23
Son Yorum: yakamoz.gr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi