03-06-2011, 10:17
Bakmak ile görmek arasındaki farkın çok net açıklaması olmuş bu çalışmalar..Ellerinize sağlık..
Kars'tan Doğa Manzaraları
|
03-06-2011, 10:17
Bakmak ile görmek arasındaki farkın çok net açıklaması olmuş bu çalışmalar..Ellerinize sağlık..
03-06-2011, 18:04
tebrikler insanın nasılda canı çekiyor şimdi oraları. fotolarda güzel ama çeken ellerde iyi çekmiş tekrar tebrikler.
03-06-2011, 19:01
brösi yazdı:çok güzel manzaralar seçmişsin evet tabiat el değmemiş gibi harika eline sağlıkBeğendiğinize çok sevindim.. Albatros-gr yazdı:Elimden geldiğince güzellikleri resmetmeye çalıştım. Teşekkürler... bucalıfikret yazdı:cem eline sağlık çok güzel resim çekmişsin harika kareler.Teşekkürler... bahriyeli yazdı:cem tebrik ederim çok güzel resimler. tekrar tekrar baktım doyamadım doğanın tüm güzelliklerini resimlere dökmüşsün. bu güzel karelerin kaybolmaması için bir dosya oluştur kendine. içlerinden bazılarını benim pcye atıcam müsaden olursa..selamlar sevgiler..Müsade ne demek ben paylaştım beğendiyseniz ne mutlu bana...
03-06-2011, 19:05
Uzun_ahmet yazdı:Kars manzaraları için teşekkürler, hele o baraj resmi yokmu ne balık vardır orda..Çok güzel bir göl bende içimden geçirdim şuraya gideyim bir olta sallayayım diye. Ama kısmet olursa o göle gidicem balığa. orhanekmekci yazdı:Harika karelerBen teşekkür ederim orhan abi. Köksal yazdı:Askerliğimi yaptığım yer Sarıkamış aklıma geldi.Resimler çok güzelTeşekkürler... LeVrEkCi yazdı:inanılmaz güzel ve etkileyici resimler,teşekkürler cem.Ben teşekkür ederim...
03-06-2011, 19:08
Kamil ILIPINAR yazdı:tek kelime ile muhteşem resimler kesitler çok,çok güzel cem içtenlikle teşekkürlerBen teşekkür ederim... cemo yazdı:Beğendiğinize sevindim. aygroup yazdı:Bakmak ile görmek arasındaki farkın çok net açıklaması olmuş bu çalışmalar..Ellerinize sağlık..Teşekkürler... jr doktor yazdı:tebrikler insanın nasılda canı çekiyor şimdi oraları. fotolarda güzel ama çeken ellerde iyi çekmiş tekrar tebrikler.Teşekkürler...
04-06-2011, 08:35
cem güzel fotoğraflar çekmişsin.Sende Benim gibi gittiğin her yere fotoğraf makinesiz gitmeyenlerdensin galiba.Makro çekimlerin çok güzel.bende makro hastasıyım.tebrikler.
04-06-2011, 13:26
SerenaY66 yazdı:cem güzel fotoğraflar çekmişsin.Sende Benim gibi gittiğin her yere fotoğraf makinesiz gitmeyenlerdensin galiba.Makro çekimlerin çok güzel.bende makro hastasıyım.tebrikler. Güzel gördüğüm şeyleri resmetmeyi seviyorum. Beğenmeniz beni çok mutlu etti çok teşekkürler. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
2011 yılında yaptıgımız doğa yürüyüşü | YaKaMoZ | 15 | 2,801 |
20-04-2012, 09:39 Son Yorum: orhanekmekci |
|
İstanbuldan gece manzaraları 04-12-2011 | nihatkr | 33 | 5,759 |
06-12-2011, 07:42 Son Yorum: maxtar |
|
Yeşiltepe manzaraları; | murki | 8 | 2,225 |
15-04-2008, 12:31 Son Yorum: murki |