Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kars'tan Doğa Manzaraları
Bakmak ile görmek arasındaki farkın çok net açıklaması olmuş bu çalışmalar..Ellerinize sağlık..
Bul
tebrikler insanın nasılda canı çekiyor şimdi oraları. fotolarda güzel ama çeken ellerde iyi çekmiş tekrar tebrikler.
Bul
brösi yazdı:çok güzel manzaralar seçmişsin evet tabiat el değmemiş gibi harika eline sağlık
Beğendiğinize çok sevindim..

Albatros-gr yazdı:AlkisAlkis
vay Cem ne bunlar yaa.Alkis
helal olsun..Seerf
profesyonelleri kiskandircak fotolarAlkis
paylasim icin tesekkurlerSeerf
Elimden geldiğince güzellikleri resmetmeye çalıştım.
Teşekkürler...
bucalıfikret yazdı:cem eline sağlık çok güzel resim çekmişsin harika kareler.Alkis
Teşekkürler...

bahriyeli yazdı:cem tebrik ederim çok güzel resimler. tekrar tekrar baktım doyamadım doğanın tüm güzelliklerini resimlere dökmüşsün. bu güzel karelerin kaybolmaması için bir dosya oluştur kendine. içlerinden bazılarını benim pcye atıcam müsaden olursa..selamlar sevgiler..AlkisAlkisAlkis
Müsade ne demek ben paylaştım beğendiyseniz ne mutlu bana...
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Kars manzaraları için teşekkürler, hele o baraj resmi yokmu ne balık vardır orda..AlkisAlkis
Çok güzel bir göl bende içimden geçirdim şuraya gideyim bir olta sallayayım diye. Ama kısmet olursa o göle gidicem balığa.

orhanekmekci yazdı:Harika karelerAlkisemeklerin,paylaşımın için teşekkürler CemAlkis
Ben teşekkür ederim orhan abi.

Köksal yazdı:Askerliğimi yaptığım yer Sarıkamış aklıma geldi.Resimler çok güzelGulumse
Teşekkürler...
LeVrEkCi yazdı:inanılmaz güzel ve etkileyici resimler,teşekkürler cem.Alkis
Ben teşekkür ederim...
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:tek kelime ile muhteşem resimler kesitler çok,çok güzel cem içtenlikle teşekkürler Alkis
Ben teşekkür ederim...
cemo yazdı:AlkisCem bey teşekkürler bu görüntüleri bizlerle paylaştığın için.Alkis
Beğendiğinize sevindim.
aygroup yazdı:Bakmak ile görmek arasındaki farkın çok net açıklaması olmuş bu çalışmalar..Ellerinize sağlık..
Teşekkürler...
jr doktor yazdı:tebrikler insanın nasılda canı çekiyor şimdi oraları. fotolarda güzel ama çeken ellerde iyi çekmiş tekrar tebrikler.
Teşekkürler...
Bul
cem güzel fotoğraflar çekmişsin.Sende Benim gibi gittiğin her yere fotoğraf makinesiz gitmeyenlerdensin galiba.Makro çekimlerin çok güzel.bende makro hastasıyım.tebrikler.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
SerenaY66 yazdı:cem güzel fotoğraflar çekmişsin.Sende Benim gibi gittiğin her yere fotoğraf makinesiz gitmeyenlerdensin galiba.Makro çekimlerin çok güzel.bende makro hastasıyım.tebrikler.

Güzel gördüğüm şeyleri resmetmeyi seviyorum.
Beğenmeniz beni çok mutlu etti çok teşekkürler.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2011 yılında yaptıgımız doğa yürüyüşü YaKaMoZ 15 2,801 20-04-2012, 09:39
Son Yorum: orhanekmekci
  İstanbuldan gece manzaraları 04-12-2011 nihatkr 33 5,759 06-12-2011, 07:42
Son Yorum: maxtar
  Yeşiltepe manzaraları; murki 8 2,225 15-04-2008, 12:31
Son Yorum: murki

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi