Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbuldan gece manzaraları 04-12-2011
Akşam üzeri işim olduğu için Eminönüne geçtim. Geçerken birden fotoğraf çekip biraz istanbul dışındaki arkadaşlarımıza buranın güzelliklerini sergilemek istedim.

Galata köprüsünden karaköye yürüyerek geçtim. Kalabalık bolca, Balık derseniz bugün köprü cömert, eşşek istavritleri, el kadar izmaritler, Bolca kefal ve boğazın sultanı lüfer sülalesinden sarıkanatlar. Maşallah hiç ufakta yoktu. Diyeceksinizki niye öteki balıkların resmi yok. Resim çekmeye 1 kişi müsade ettiği için sadece bu sarıkanatların resmi var. Diğerlerinin yok Snifsinf

Gevezeliği bırakayım. İşte istanbulun güzelliği. Zor bir şehir ama güzel bir şehir.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Resimlerin devamı

Bul
Resimlerin Devamı..

Bul
hep yapmak istediğim şeyi yapmışsın adaş,ama ben bunu sabah gün ağarırken yapmayı istemişimdir,kısmetse onuda yaparız artık.bu ara balık tutacağım diyene balık var yeterki vakit ayırılabilsin.teşekkürler.Seerf
Bul
Tarihi güzellikleri gezip görmek isterim,yaşamak için dersen allah sizlere kolaylık versinGulumsepaylaşımın için teşekkürler NihatAlkis
Bornova - izmir
Bul
LeVrEkCi yazdı:hep yapmak istediğim şeyi yapmışsın adaş,ama ben bunu sabah gün ağarırken yapmayı istemişimdir,kısmetse onuda yaparız artık.bu ara balık tutacağım diyene balık var yeterki vakit ayırılabilsin.teşekkürler.Seerf

Nihat aynen öyle. Balık tutmak isteyene biraz dolaşarak balık çok bu aralar. Ama zamanda lazım. Ben bu aralar buyuk levrrek ve eşkina tutuklarını gördüm. Yerinide biliyorum ama ah bu tekneyı kaldırma olayı varya. Ah..
Bul
orhanekmekci yazdı:Tarihi güzellikleri gezip görmek isterim,yaşamak için dersen allah sizlere kolaylık versinGulumsepaylaşımın için teşekkürler NihatAlkis

Orhan abi, ben onlara balığa giderken balıyorum Smile

Ben teşekkür ederim.
Bul
AlkisAlkisAlkis
paylasim icin tesekkurler NikoSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
albümlük olmuş teşekkürler , ankara da biraz daha çatlayalım bari
Bul
Niko abi, sayende gezdim ve gördüm diyebilirim bi tek o mis deniz kokusu eksikti o kadar Smile süper resimler çekmişsin bence iyi bi makina ile bu görüş açını dahada kıymetli hale getirebilirsin Siyirdim teşekkürler.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2011 yılında yaptıgımız doğa yürüyüşü YaKaMoZ 15 2,775 20-04-2012, 09:39
Son Yorum: orhanekmekci
  Kars'tan Doğa Manzaraları sevimli34 26 5,424 04-06-2011, 13:26
Son Yorum: sevimli34
  istanbuldan kareler. bahriyeli 39 7,925 01-03-2009, 00:07
Son Yorum: robinson987