Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mersin Silifkede Ne Tür Balıklar Çıkar
Arkadaşlar bu sene tatili kısmet olursa Mersin Silifke düşünüyoruz arkadaşlarla. Sizden ricam burada ne tür balıklar çıkar ve ne tür yem kullanılır. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

Saygılarımla

Hasan ŞENTÜRK

76
Bul
bi ara üyelerimiz orada kıyı raporları koyuyordu her türlü balık vardı kıyıdan keler bile çekmişlerdi Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:bi ara üyelerimiz orada kıyı raporları koyuyordu her türlü balık vardı kıyıdan keler bile çekmişlerdi Gulumse

Nihatım yem olarak ne kullanılır
Bul
bence orada 3 köstekli sağlam bir takım yapıp yem olarak taze istavriti fleto yapıp atıp beklersen bişeyler gelebilir,tabi bilmiyorum oraları ama en basit ve verimli takım bu olabilir.
Bul
hasan tatilin hayırlı olsun güzel balıklı raporlarla dönme nasip olsun rast gele.Alkis
Bul
bucalıfikret yazdı:nihat tatilin hayırlı olsun güzel balıklı raporlarla dönme nasip olsun rast gele.Alkis

ben değil fikret abi hasan gidiyormuş,ben nerdeee tatil be abi o zor biraz Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben değil fikret abi hasan gidiyormuş,ben nerdeee tatil be abi o zor biraz Gulumse

pardon nihat düzelteyim.Hadiordan
nihatım işleri yoluna koydunmu oda olur üzme canını...
Bul
bucalıfikret yazdı:hasan tatilin hayırlı olsun güzel balıklı raporlarla dönme nasip olsun rast gele.Alkis

İnşallah abim raporları sunacağım elbette kısmet olurda tutbilirsem Smile Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:bence orada 3 köstekli sağlam bir takım yapıp yem olarak taze istavriti fleto yapıp atıp beklersen bişeyler gelebilir,tabi bilmiyorum oraları ama en basit ve verimli takım bu olabilir.

Ok nihatım tavuk eti deneyeyim diyordum inşallah yüzümüze gözümüze bulaştırmayız Smile Happy
Bul
hasansenturk72 yazdı:Ok nihatım tavuk eti deneyeyim diyordum inşallah yüzümüze gözümüze bulaştırmayız Smile Happy

tavuk etide olur gögüs eti iş yapar.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Eski İSTANBUL ve Balıklar. rauf 23 4,042 01-03-2012, 22:48
Son Yorum: kılçık

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi