Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alabalıkların Benekleri
bucalıfikret yazdı:HALAH'ın hikmeti.

Evet sevgili Fikret kardeşim..

Her konuda olduğu gibi bu konuda yüce Allah'ın. bir mucizesi ve mükemmel organizasyonu..
Hele Alabalıkların, bir çok başka özelliklerini öğrensen, inan bana, ağzın bir karış açık kalır şaşkınlıktan....
Tabii zaman içinde bunları sırası ile paylaşacağım..

Sevgiler..
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Adaşım..

Bence Alabalığın derisinin zemin rengi, yaşadığı ortama uyma konusunda farklı olabiliyor ama beneklerin bu konuda etkin olduğunu sanmıyorum.Çünkü kırmızı rengin kamuflaj ile bir alakası yok.

Konu benim değil, İsmail'in konusu..)))

Selamlar..

Konu hernekadar ismailin olsada daha doğrusu sizin alabalıklar üzerine bilginiz (benim için tartışılmaz) bizlerden daha üst düzeyde olduğu için sizin anlattıklarınıza diyeceğim bir şey olamaz..
Yinede konuyu yeni başlık altına taşıdığınız için değişik bir konu olarak değerlendirdim, bir kez daha teşekkür ediyorum..Gulumse
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Konu hernekadar ismailin olsada daha doğrusu sizin alabalıklar üzerine bilginiz (benim için tartışılmaz) bizlerden daha üst düzeyde olduğu için sizin anlattıklarınıza diyeceğim bir şey olamaz..
Yinede konuyu yeni başlık altına taşıdığınız için değişik bir konu olarak değerlendirdim, bir kez daha teşekkür ediyorum..Gulumse

Sağolasın sevgili Adaşım.

hep beraber bu bahane ile öğreniyoruz..

sevgiler..
Bul
aygroup yazdı:Sağolasın sevgili Adaşım.

hep beraber bu bahane ile öğreniyoruz..

sevgiler..

Saygılar bizden ahmet abi, sizleri seviyorum..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Demekki o ve yazı resimler doğru, bundan sonra da OLTACI dergisi okumaya değmez.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Sevgili İsmail..
Başka bir tane daha buldum..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi