Yorumları: 3,396
Konuları: 133
Sevgili dostlar...
Sohbet ve muhabbet babında bir yazı yazmak istedim..Daha doğrusu içimden geldi..Tabii bu yazıyı tetikleyen olaylar da var ama bence bazı şeyleri her ne kadar bilsek de arada tekrarlamakta fayda görüyorum. Sizin ihtiyacınız olur mu bilmem ama benim ihtiyacım olduğu kesin..
Yazıda amaç herhangi bir kişinin davranışını yargılamak, tenkit etmek veya övmek değildir. Bu nedenle hç kimsenin üstüne alınmasına gerek yoktur.
Hepimizin, kaç yaşında olursak olalım devamlı olarak yanlış karar verme gibi bir riski bulunmaktadır. Hiçbirimiz davranışlarımızın kesinlikle yapılacak en doğru hareket olduğunu iddia edemez.Çünkü bu davranışlarımıza etki eden bir çok unsur vardır.Çocukluktan bu yana yetişme tarzımız, hayatta gördüklerimiz vs.gibi unsurlar karakterimizi oluşturur ve biz tüm hayatımızda, bu karakterin doğru bulduğu yol üzerinde gideriz. Her zaman dediğim gibi "Bildiklerimizi biliyoruz.Bilmediklerimizi daha öğrenmedik"
Ama bazı davranışlarımızın üzerinden yıllar geçince gördüğümüz sonuçlar, o an yaptıklarımızın aslında çok yanlış olduğunu göstermektedir. Bu durumda yapılan yanlış sonuç vermesine rağmen o günün doğrusu gibi görünmüştür. Bu yönden bakıldığında yanlış görülen olayların, tüm muhataplar tarafından belli bir oranda tolerans ile ele alınması daha doğru görünmektedir.
Ayrıca arkadaşlık ve dostluk kavramları, bireylerin hiç bir derdi olmadığı zaman yaptıkları uygulamalar ile ölçülmemelidir. Bilindiği gibi dostluklar ancak kötü günlerde birbirinin yanında olmak ile gerçek değerine ulaşır. Bizim kendi içimizdeki bir çok arkadaşımız (hemen hemen) hiç sorun olmayan bir ortamı paylaşmakta ve bundan büyük mutluluk duymaktadır.
Peki ya en eski üyeden en yeni üyeye kadar, ortada bir sorun olduğunda giderme çabası göstermeyenler de dost mudur. Bence dürüstçe ve vicdani bir muhasebe yapıldığında eğer arkadaşınıza karşı YAPMANIZ GEREKEN fedakarlığı yapmış, hoşgörü ve anlayışı göstermiş ve huzurlu iseniz mesele yok demektir.
Dikkat edin hoşgörü ve anlayış kelimeleri olağanüstü haller içindir.Normal zamanda asla hoşgörü gerekmez.
Eğer herhangi birini savunmak istersek, yaptığı hareket ne olursa olsun o hareketi yapmasına bir gerekçe bularak savunabiliriz.
Bir örnek olarak vermek gerekirse bu gün oğlum bana yüksek ses ile konuştu ve ben oldukça kırıldım. Ama ben onu sevdiğim ve savunmak istediğim için bu davranışı ORUÇ tutmasına verdim ve üzerinde durmadım. Daha sonra da o bunu farkedip gönlümü aldı. Ayrıca bize her yanlış hareketi cezalandırma yetkisi verilmemiştir ki bizler uygulayıcı olalım. Bazen insanı ayıbı ile başbaşa bırakmanın en ağır cezadan bile daha etkili olduğu bilinen bir gerçektir.İnsan herkesi kandırabilir ama sadece kendine yalan söyleyemez.
Tüm yasalar ve insan eli ile yazılmış kuralların dışında olarak kalbimizdeki dostluğun derecesini (karşımızdaki kişiyi savunmak gayesi ile ve deli olmadığı müddetçe bir insanın dengesiz davranmasının düşünemeyeceğimiz bir nedeni olabileceğini düşünerek) dürüstçe sorgulamamız ve ileride pişman olacağımız davranışlardan uzak durmamız bence en doğrusu olacaktır.
Ben buradaki tüm arkadaşlarımızın, geçekten çok üstün özelliklerde insanlar olduğunu yıllardır içinizden biri olarak defalarca gördüm. Her zaman sizin gibi arkadaşlara sahip olduğum için gurur duydum.
Temennim her zaman gurur duyacağımız arkadaşlarımız olsun ve hep varlığımızdan gurur duyulacak insanlardan olalım.
Sevgilerimle..
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
aygroup yazdı:Sevgili dostlar...
Sohbet ve muhabbet babında bir yazı yazmak istedim..Daha doğrusu içimden geldi..Tabii bu yazıyı tetikleyen olaylar da var ama bence bazı şeyleri her ne kadar bilsek de arada tekrarlamakta fayda görüyorum. Sizin ihtiyacınız olur mu bilmem ama benim ihtiyacım olduğu kesin..
Yazıda amaç herhangi bir kişinin davranışını yargılamak, tenkit etmek veya övmek değildir. Bu nedenle hç kimsenin üstüne alınmasına gerek yoktur.
Hepimizin, kaç yaşında olursak olalım devamlı olarak yanlış karar verme gibi bir riski bulunmaktadır. Hiçbirimiz davranışlarımızın kesinlikle yapılacak en doğru hareket olduğunu iddia edemez.Çünkü bu davranışlarımıza etki eden bir çok unsur vardır.Çocukluktan bu yana yetişme tarzımız, hayatta gördüklerimiz vs.gibi unsurlar karakterimizi oluşturur ve biz tüm hayatımızda, bu karakterin doğru bulduğu yol üzerinde gideriz. Her zaman dediğim gibi "Bildiklerimizi biliyoruz.Bilmediklerimizi daha öğrenmedik"
Ama bazı davranışlarımızın üzerinden yıllar geçince gördüğümüz sonuçlar, o an yaptıklarımızın aslında çok yanlış olduğunu göstermektedir. Bu durumda yapılan yanlış sonuç vermesine rağmen o günün doğrusu gibi görünmüştür. Bu yönden bakıldığında yanlış görülen olayların, tüm muhataplar tarafından belli bir oranda tolerans ile ele alınması daha doğru görünmektedir.
Ayrıca arkadaşlık ve dostluk kavramları, bireylerin hiç bir derdi olmadığı zaman yaptıkları uygulamalar ile ölçülmemelidir. Bilindiği gibi dostluklar ancak kötü günlerde birbirinin yanında olmak ile gerçek değerine ulaşır. Bizim kendi içimizdeki bir çok arkadaşımız (hemen hemen) hiç sorun olmayan bir ortamı paylaşmakta ve bundan büyük mutluluk duymaktadır.
Peki ya en eski üyeden en yeni üyeye kadar, ortada bir sorun olduğunda giderme çabası göstermeyenler de dost mudur. Bence dürüstçe ve vicdani bir muhasebe yapıldığında eğer arkadaşınıza karşı YAPMANIZ GEREKEN fedakarlığı yapmış, hoşgörü ve anlayışı göstermiş ve huzurlu iseniz mesele yok demektir.
Dikkat edin hoşgörü ve anlayış kelimeleri olağanüstü haller içindir.Normal zamanda asla hoşgörü gerekmez.
Eğer herhangi birini savunmak istersek, yaptığı hareket ne olursa olsun o hareketi yapmasına bir gerekçe bularak savunabiliriz.
Bir örnek olarak vermek gerekirse bu gün oğlum bana yüksek ses ile konuştu ve ben oldukça kırıldım. Ama ben onu sevdiğim ve savunmak istediğim için bu davranışı ORUÇ tutmasına verdim ve üzerinde durmadım. Daha sonra da o bunu farkedip gönlümü aldı. Ayrıca bize her yanlış hareketi cezalandırma yetkisi verilmemiştir ki bizler uygulayıcı olalım. Bazen insanı ayıbı ile başbaşa bırakmanın en ağır cezadan bile daha etkili olduğu bilinen bir gerçektir.İnsan herkesi kandırabilir ama sadece kendine yalan söyleyemez.
Tüm yasalar ve insan eli ile yazılmış kuralların dışında olarak kalbimizdeki dostluğun derecesini (karşımızdaki kişiyi savunmak gayesi ile ve deli olmadığı müddetçe bir insanın dengesiz davranmasının düşünemeyeceğimiz bir nedeni olabileceğini düşünerek) dürüstçe sorgulamamız ve ileride pişman olacağımız davranışlardan uzak durmamız bence en doğrusu olacaktır.
Ben buradaki tüm arkadaşlarımızın, geçekten çok üstün özelliklerde insanlar olduğunu yıllardır içinizden biri olarak defalarca gördüm. Her zaman sizin gibi arkadaşlara sahip olduğum için gurur duydum.
Temennim her zaman gurur duyacağımız arkadaşlarımız olsun ve hep varlığımızdan gurur duyulacak insanlardan olalım.
Sevgilerimle..

İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Ahmet abi çok güzel bir konuya değinmişsin,
Yalnız şunuda unutmayalımki insanlarında bir patlama sınırı vardır ve bazı konuşmalar yenilir yutulur olmayınca haliyle patlamalar olabiliyor bunuda gözardı etmemek gerekir ve kişiler bu tür laflardan kaçarlarsa zaten olay kendiliğinden çözülür..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ahmet abi tüm yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum,
bir insan vardır uyarılır hatasını anlar özür diler ve hatasından utanır neden böyle yaptım der ve karşısındaki uyaran kişiye bile mahçup olur ki böyle büyük topluluklardaki insanlardan çok daha utanırlar.
bir insan daha vardır karşısındaki tarafından onlarca kez uyarıldığı halde inatla ben bildiğimi yaparım hatta küfür etmemi bile engelleyemezsin diyerek sosyal paylaşım sitelerinde bile cevap hakkı tanınmadığı şekilde hakaretler küfürler eder..
ben bu 1. şıktaki insanlara hayranımdır onlar gerçek olgun insanlardır onlar büyük isanlardır ama 2. guruba katlanmak zordur ki ben o 2. guruptan insanlara burada çok katlandım ama o kadar ileriye gittilerki bırak katlanmayı burada cevap hakkı bile vermeye tahammül kalmadığı halde rencide olmasınlar diye üyeliklerini kapatmadım.
bu 2. şıktaki kişilerden çok önemli hem benim için hemde site için çok önemli 2 ismi ben değil site yönetiminden çok değerli isimler kendi insiyatiflerini kullanarak tabiiki bizlere danışarak silmişler siteden uzaklaştırmışlardır ama bu isaimler özel mesajla,msn den ve facebook tan insanları etkide bırakmaya çalışarak sorun çıkartmaya devam etmişlerdir.
bazı kişiler bizlerden bilgi alma lütfunda bulunarak sorunun farkına varmış sonrada birebir olayları yaşayarak facebook arkadaşlıklarını bile iptal etmişlerdir.
kısacası ahmet abi sen haklısın,hatası olan hatasını görüp özür dilerse o büyük olur haa biz özürde istemedik dur dedik bi rahat dur bu böyle nereye kadar dedik aynen böyle dedik neden dedik sonu ne olacak dedik hiç olmazsa küfür yemeyelim dedik karşımdaki cevap ne oldu?ben garanti vermem dendi.
insanlar facebook ve bizim siteyi her dakika takip etmezken online görünen fakat cevap yazmayanlar hain oldu yanlı olduburada öyle bir düzen kuruluki (bunun herkes artık farkında)kimse huzurlu değilse durmaz gider mutlu olan burada kalır ki görüyorsun muhabbet arkadaşlık karşılıksız devam ediyor.
bu olayların geçmişi 5-6 aydır ve bu sürede birçok kez üzülen ben olmuşumdur sonunda kendisiyle vicdanıyla başbaşa bıraktığım sevgili abimin düzelme yerine hala daha saldırma yolunu seçtiğini görmüşümdür buda beni bir kez daha üzmüştür.ne yazıkki bu böyle olmamalıydı ama artık kendisinin hata sayısı sınırları aşmış çözümsüz hale gelmiş artık özür aşamasına gelse bile kalplerde buz gibi hatıralar bırakmıştır.
ben olayların derinine inerek tek tek satır satır herşeyi yazmak bilgilendirmek istemiyorum ama beni bilen bana güvenenler zaten olayları görüp desteklerini bildirmişlerdir.
ayrıca şunu tekrar üstüne basa basa bildirmek istiyorum ki herşeye rağmen 2 önemli isim (birisi banlanmış sonradan banı açılmıştır diğeri ısrarla banlıdır ve ban ı asla açılmayacaktır.)siteden benim tarafımdan değil diğer yönetici arkadaşlar tarafından uzaklaştırılmıştır.bunu belirtmek istiyorum çünkü olaylar hep benim üzerimdeymiş gibi görünüyor insanlar bana yükleniyor evet çoğu olayda ben müdahilimdir ama özellikle son olaylardaki banlamalar benim tarafımdan olmamıştır ama onayım alınmıştır(her yöneticinin onayı alınmaktadır en azından online olanların)
bu yazıların uzamamasını istiyorum çünkü bazı insanlar durup durup buraya yazılar yazıp insanları etkilemek istiyorlar,ben birçok hakaret dolu yazıyı sizler görmeyin o insanlar rencide olmasın diye sildim ve normal şartlarda buradan uzaklaşan insanların veda yazısı olabileceği gibi bu şartlardaki insanların veda yazılarını yayınlamadık bu nedenlede sık sık ben yurt dışına gidiyorum hakkınızı helal edin gibi oyunlarla oynanmak istendi ama kusura bakmasınlar bunlara izin veremeyiz.
yazım karışık olabilir sabah sabah yazı (şahsınla alakalı olmayarak) zoruma gitti ve yazılması gerekenleri yazdım isterimki insanlar yönetime güvensin bana güvensin ama ne yazık bu güven daha sağlanamamış.
saygı ve sevgilerimle.
Yorumları: 24
Konuları: 1
Dün Akşamdan beri takip ediyorum da vatandaşın dediği birşey yok.500 mesajı silinmiş ,birde "iyi ramazanlar hakkınızı helal edin "demiş.ne olmuş sanki foruma bomba düşmüş gibi tepki verdiniz.bu yazdıklarımdan sonra benide atarsınız belki forumdan ama bu kadar katı kurallarla devlet mi yönetiyorsunuz eyaletmi?hepmi birkaç kişinin isteği doğrultusunda yazı yazmalı üyeler.hepmi adminlerin sırtını sıvamalı,yalakalık etmeli üyeler.Balıkcılık üzerine tek forum bumudur.?bu yazıyı siler beni de atarsanız kendinizin haklı olduğunu ispatlamış olursunuz değilmi.
Ahmet beyin yazdıklarına katılmamak elde değil. yazınız için teşekkürler.
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
Ahmet abi çok güzel şeylere değinmişsin .Sıkılmadan 2 kez okudum.çok doğru şeyler .Okudum ve yorum yapsam ne diyebilirim ki.Nihatta gerçekleri yazmış .Yani burda birbirimize her zaman destek olmalıyız.Yeri geldi oldukta.Zamanında çok şeyler döndü.Ama bakın mesaj yazan ve kopmayan bir sürü arkadaş olduk.Dostluklar sağlam temelle atılırsa kolay kolay bozulacağını sanmıyorum.Burdan kimseninde kalbini kırmak istemem.Bu siteye üye olmuş ve bir şekilde mesajla olsun telefonla olsun görüştüğümüz yüzlerce arkadaşımız var.Dostluklarımızın daha da artması dileğiyle ....
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
cemo yazdı:Dün Akşamdan beri takip ediyorum da vatandaşın dediği birşey yok.500 mesajı silinmiş ,birde "iyi ramazanlar hakkınızı helal edin "demiş.ne olmuş sanki foruma bomba düşmüş gibi tepki verdiniz.bu yazdıklarımdan sonra benide atarsınız belki forumdan ama bu kadar katı kurallarla devlet mi yönetiyorsunuz eyaletmi?hepmi birkaç kişinin isteği doğrultusunda yazı yazmalı üyeler.hepmi adminlerin sırtını sıvamalı,yalakalık etmeli üyeler.Balıkcılık üzerine tek forum bumudur.?bu yazıyı siler beni de atarsanız kendinizin haklı olduğunu ispatlamış olursunuz değilmi.
cemil olayları bilmeden yargısız infaz yapman doğru değil,kimse kimsenin sırtını sıvazlamıyor burada.
seninde ebenin bilmemneresi,ne bilmem ne yapayım yavşak ibne desinler senide görelim ve bunlara rağmen bu şahsiyete 2 ay dokunmadan sabırla beklendi daha ne yapalım anamıza kadar mı bekleyelim.
zaten adamın amacı bu işte olayları bilmeyenleri gaza getirip sorun çıkartıp huzur bozmak.olayları açıklama gereği duymuyorum kim ne isterse istediği gibi düşünebilir ben tek tek insanları ikna turu atamam o şahsiyet gibi.
mesajların silinmesinin kendisiyle alakası yok silinen konular içinde mesajları gitmiş olabilir bunun hesabını sormayada hakkı yok.veda yazısı yazmayada hakkı yok çünkü bunları yapmakla siteyi ayaklandırmak amacındadır.
senin gibi olayları dinlemeden haksız yargısız infaz yapanlar yüzünden memlekette sorun yaşanmadan durulmuyor ki burada durulsun.
seni uzaklaştırmak için kural dışı bir sebeb yok olursa herkes uzaklaştırılırki biz günde 10 üye banlayan bir site değiliz biz yılda 2 üye bile banlamıyoruz yılda....
lütfen olayları dinlemeden anlamadan yorum yapmayın.kolay gelsin.
ya arkadaşlar ne sandıgımı sanıyorsunuz herkes buraya ve bana muhtaç benim her dediğimi yapacak ben ne dersem o olur böylemi düşündüğümü sanıyorsunuz.
yaww arkadaşlar yoksa yoklama konusundaki ve ramazanda ki yemekle ilgili yasakların gerçk oldugunu espri olmadığınımı düşünüyorsunuz?
ben burada sitenin yöneticisiyim ve bu görevin ne oldugunu bile bilmeyerek vede rızam olarak gelmedim ben normal üye olmayı herzaman tercih etmişimdir,kurallarda yazan kurallara uyulmazsa insanlar uyarılır olayın durumuna göre ve tekrarına görede uzaklaştırılır bu devlet kurallarındada böyledir okuldada böyledir askerdede böyledir buradada böyle.kurallar uygulanmazsa sitedeki bugünki birlik beraberlik düzen kurulamaz abuk sabuk bir site olurduk.
beni tanıyan tanıyor benimle muhabbeti olan biliyor en büyük isteğim sorunsuz olaysız site olmamızı sağlamaktır.
kimse burada zorla tutulmuyor isteyen istediği siteye girip yazar okur ne yaparsa yapar,burada mutlu olanlar zaten burada ne oluyor ne bitiyor görüyor anlıyor ve yargısız infaz yapmıyorlar.mutlu olmayan zaten bir şekilde rahatsız olup gidiyor yada gönderiliyor.
bundan sonra kimseye hesap vermeme kararı aldım,kimse için kendimi üzmeyeceğim ve beni tanımadan yorum yapanlar için asla üzülmeyeceğim.doğru bildiğim yoldan hiç çıkmadım ne babam ne iş ortağım ne eşim doğru olmadıgını bildiğim şeyin asla arkasında durmam hatayı gözardı etmesinide bilirim.
bu zamana kadar bu şahsın konularını yazılarını rencide olmasın diye sildim siteden uzaklaştırılmış birisi aradan 2 ay geçince tekrar neden girip hakkınızı helal edin diye konu açarki?işte bu yüzden açar insanları gaza getirmek için açar insanlarda gaza gelir hemen admine saldırır neden yaa admin kim insan değilmi?her admin kötümüdür her admin bancımıdır?her admin kişiliksizmidir?
bundan sonra bende ciddi diktatör adminmi olayım tüm adminler diktatördür bizde olalım o zaman kaç kişi kalacak sitede gerçekten öyle olsak şu anda online olan kaç kişi kalırdı?
hayatım boyu böyle olaylara kızmış ve üzülmüşümdür,sende kimsin bee dememişimdir..ama keşke bu yorumları yapmadan bi yazdıklarımızı okusanız desenizki ortada bilinmeyen var iki tarafta haklı olabilir birine deiğilde ikisine yüklenelim diyebilseydiniz.
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
LeVrEkCi yazdı:ya arkadaşlar ne sandıgımı sanıyorsunuz herkes buraya ve bana muhtaç benim her dediğimi yapacak ben ne dersem o olur böylemi düşündüğümü sanıyorsunuz.
yaww arkadaşlar yoksa yoklama konusundaki ve ramazanda ki yemekle ilgili yasakların gerçk oldugunu espri olmadığınımı düşünüyorsunuz?
ben burada sitenin yöneticisiyim ve bu görevin ne oldugunu bile bilmeyerek vede rızam olarak gelmedim ben normal üye olmayı herzaman tercih etmişimdir,kurallarda yazan kurallara uyulmazsa insanlar uyarılır olayın durumuna göre ve tekrarına görede uzaklaştırılır bu devlet kurallarındada böyledir okuldada böyledir askerdede böyledir buradada böyle.kurallar uygulanmazsa sitedeki bugünki birlik beraberlik düzen kurulamaz abuk sabuk bir site olurduk.
beni tanıyan tanıyor benimle muhabbeti olan biliyor en büyük isteğim sorunsuz olaysız site olmamızı sağlamaktır.
kimse burada zorla tutulmuyor isteyen istediği siteye girip yazar okur ne yaparsa yapar,burada mutlu olanlar zaten burada ne oluyor ne bitiyor görüyor anlıyor ve yargısız infaz yapmıyorlar.mutlu olmayan zaten bir şekilde rahatsız olup gidiyor yada gönderiliyor.
bundan sonra kimseye hesap vermeme kararı aldım,kimse için kendimi üzmeyeceğim ve beni tanımadan yorum yapanlar için asla üzülmeyeceğim.doğru bildiğim yoldan hiç çıkmadım ne babam ne iş ortağım ne eşim doğru olmadıgını bildiğim şeyin asla arkasında durmam hatayı gözardı etmesinide bilirim.
bu zamana kadar bu şahsın konularını yazılarını rencide olmasın diye sildim siteden uzaklaştırılmış birisi aradan 2 ay geçince tekrar neden girip hakkınızı helal edin diye konu açarki?işte bu yüzden açar insanları gaza getirmek için açar insanlarda gaza gelir hemen admine saldırır neden yaa admin kim insan değilmi?her admin kötümüdür her admin bancımıdır?her admin kişiliksizmidir?
bundan sonra bende ciddi diktatör adminmi olayım tüm adminler diktatördür bizde olalım o zaman kaç kişi kalacak sitede gerçekten öyle olsak şu anda online olan kaç kişi kalırdı?
hayatım boyu böyle olaylara kızmış ve üzülmüşümdür,sende kimsin bee dememişimdir..ama keşke bu yorumları yapmadan bi yazdıklarımızı okusanız desenizki ortada bilinmeyen var iki tarafta haklı olabilir birine deiğilde ikisine yüklenelim diyebilseydiniz.
Sevgili Nihat,
Bu zamana kadar bu ve bunun gibi olayları çok yaşanışsındır/beraberce de yaşadık. Bu tür olaylar için kendini üzmene, yıpratmana gerek yok. Yönetimde olan arkadaşlarımız, ellerinden geldiğince doğru yapmaya çalışırlar. Ama nihayetinde belirli bir düzen olması gerektiği açıktır. Sonuçta bir karar vermek zorunda olan yönetimdir. Buradaki her arkadaşın(çoğunlukla) yönetimin bu söylediklerimi iyi niyetle yaptığının bilincindedir. Bundan sonrada bu tür olaylar doğası gereği yaşanacaktır. Senin bu konularda üzüldüğünü ve kendini yıprattığını bildiğim için yazma gereği duydum. Kendini üzme.
Sevgi ve selamlarımla...
Not: Ahmet abinin yazısını "ustam" adına ele almıyorum. Genel doğrular adına çok doğru söylemler.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
05-08-2011, 14:19
(Son Düzenleme: 05-08-2011, 14:21, Düzenleyen: Uzun_ahmet.)
cemo yazdı:Dün Akşamdan beri takip ediyorum da vatandaşın dediği birşey yok.500 mesajı silinmiş ,birde "iyi ramazanlar hakkınızı helal edin "demiş.ne olmuş sanki foruma bomba düşmüş gibi tepki verdiniz.bu yazdıklarımdan sonra benide atarsınız belki forumdan ama bu kadar katı kurallarla devlet mi yönetiyorsunuz eyaletmi?hepmi birkaç kişinin isteği doğrultusunda yazı yazmalı üyeler.hepmi adminlerin sırtını sıvamalı,yalakalık etmeli üyeler.Balıkcılık üzerine tek forum bumudur.?bu yazıyı siler beni de atarsanız kendinizin haklı olduğunu ispatlamış olursunuz değilmi.
Sevgili Cemil kardeşim,
Ahmet abinin yazdıklarına şu ana kadar herkes katılıyor,
Yalnız bilmediğin bir konu var siteden uzaklştırılan bir kişi tekrar tekrar siteye giripde hakkınızı helal edin benim mesajlarımı sildiniz dememeli, bir ikinciside burda kimse kimsenin yalamalığını yapmıyor burda kimseyi zan altında bırakamassın varsa bildiğin bişey açıklarsın.
Burda kimseyide zorla tutmuyorlar isteyen istediği forumada girebilir ben kendi adıma balıkçılık ile ilgili bir kaç foruma üyeyim bana kimse şu foruma üyesin burda işin yok demedi diyemezde.
Senden ricam bilmediğin konularda lütfen aceleci olupda sonradan pişman olacağın şeyleri yapma hiç bir forum sayfası durduk yere kimseyi banlamaz bu konuda müsterih olabilirsin.
Biz güzel güzel paylaşımlarımıza dönelim yönetimin veya adminin küs olduğu birisiyle forumdaki herkes küs olacak değil ve ya iyi olduğu kişi ilede iyi olacak değil o yüzden herkes kendi bildiği gibi davransın kimse kimseyide yönlendirmesin ve aynı zamanda kimseninde dolmuşuna gelmesin..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
|