Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2011 ek sirküleri için talepleriniz...
Değerli Arkadaşlar..

Yöneticilerimiz ,2011 yılı için mevcut sirkülerde değişiklik yapmayı uygun gördükleri takdirde,büyük bir ihtimalle konuyu uzmanlara danışarak karara bağlayacaklardır.

Bizim sesimizi duyurmamız çok zor olmasına rağmen "gün doğmadan neler doğar" diyerek daha önceden küçük bir hazırlık yapmayı önermek isterim.

Her birimiz ,mevcut sirkülerdeki ,eksik-unutulmuş-yanlış bulduğumuz ,veya başka bir sebepten dolayı değişmesini istediğimiz öğeleri ,gerekçeleri ile beraber detaylı olarak belirtelim.

Tabii ,bu konuda bu güne kadar yapılması gerekenler veya yapılmayanlar gibi bir tartışma açmak istemiyorum.Bu tür tartışmalar ,belki bir ölçüde faydalı olmasına rağmen konuyu yok edeceği ve saptıracağı için gerekirse ayrı bir başlıkta konuşulması düşünülebilir.Yani "ağ gözleri küçültülsün" veya "kıyı şeridi korunsun" türünden istekler zaten mevcut olmasına rağmen uygulanamıyor.Bunlar için yapılacak şeyler ayrı bir konu....

Ben daha çok düşünülememiş veya unutulmuş olanları bulmak istiyorum.Tabii ki sizlerin yardımı ile..Bunlar genel talepler olabileceği gibi yöresel talepleriniz de olabilir...Sadece sirkülerde olmayan ama görmek istediğiniz önerilerinizi merakla bekliyorum..Eminim ki bu başlık altında çok değişik öneriler ortaya atılacaktır.

İlginize şimdiden teşekkürler..

Sevgiler..
Bul
Sirküleri ve içeriğini tam bilmiyorum ama;benim isteğim trol ve gırgırların yasaklanması.En azından kısıtlanmaları yada sıkı denetlenmeleri.Bir tekne bir seferde 37.5 ton balık yakalayamamalı.Hele bizim gibi amatörlere konan kısıtlamaya göre.
Bul
içme suyu göletlerinin ava açılması.örneğin yalovada ki gökçe barajı ava kapalı ve kaçak ava teşvik ediyor ,kaldıki bunun yanında balık popülasyonuda çoğaldı ve artık barajı kirletmeye başladı.Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Ahmet abi çok iyi bir konuya değinmişsin,
Avcılıkta olduğu gibi (Merkez Av Komisyonu) balıkçılıkla ilgili de bir komisyonun olması gerekir diye düşünüyorum..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
unutulan en önemli madde zaten tebliğin uygulamaya geçmesi konusudur,tebliğdeki maddeler cezaları ile birlikte uygulanmaya konulmalı.
Bul
Bundan sonraki yönetmeliklerin eskiden olduğu gibi her iki senede bir uygulanması, böylelikle görülen hatalar kıza zamanda düzeltilir.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
LeVrEkCi yazdı:unutulan en önemli madde zaten tebliğin uygulamaya geçmesi konusudur,tebliğdeki maddeler cezaları ile birlikte uygulanmaya konulmalı.

katılıyorum.en önemli şey uygulamak.uygulama olmayınca sirkülere ne yazsan boş.
Bul
yycolak yazdı:Sirküleri ve içeriğini tam bilmiyorum ama;benim isteğim trol ve gırgırların yasaklanması.En azından kısıtlanmaları yada sıkı denetlenmeleri.Bir tekne bir seferde 37.5 ton balık yakalayamamalı.Hele bizim gibi amatörlere konan kısıtlamaya göre.

Sevgili Yalçın..

Kesinlikle haklısın.Tüm yazdıklarında seninle beraberim.
Ama bu konu profesyonel balıkçılar ile ilgili.Ben bizler ,yani amatörler ile ilgili konuları irdelemek istedim.

Selamlar..
Bul
ustam61 yazdı:AlkisAhmetAğam göstermiş olduğun hassasiyetten dolayı teşekkür ederim.Aklımıza geldikce yazarız.Alkis

Sağolasın Ustacığım..Her zamanki gibi konuya ilgini bekliyorum..

Sevgiler..
Bul
LeVrEkCi yazdı:unutulan en önemli madde zaten tebliğin uygulamaya geçmesi konusudur,tebliğdeki maddeler cezaları ile birlikte uygulanmaya konulmalı.

abi yazılan iki sorun haricinde diğerleri uygulamaya konsun .. nihat kaerdeşime katılıyorum Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tekne kayıtları için af istiyoruz LeVrEkCi 12 2,906 27-02-2015, 12:17
Son Yorum: bucalıfikret
  bursa narlı için acil yardım teksasgkn 35 5,390 16-04-2014, 17:19
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  sitemiz için logo çalışmaları buraya... naxos 5 11 2,809 18-04-2012, 09:49
Son Yorum: LeVrEkCi