Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
şapka ödemesi için hesap bilgileri
Nihat abinin dediği gibi bu resim bir grafik tasarımdır ve logo max. büyüklükte yapılacaktır. Arka yarım ay şeklinde site ismi yazılacak.

%100 pamuk gabardin kumaş kullanılacak ter bandı astarı vs. olacak.
Arka ayar kısmını sulu işlerle uğraştığımız ve terle haşır neşir olacağı için cırt cırtlı yaptırıyorum (TABİ BU DEĞİŞTİRİLEBİLİR VE KLİPS OLABİLİR) çıt çıtlı plastik tam ayarı zor ve basit durduğu için hiç alternatife bile sokmadım.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
yycolak yazdı:Ne kadar incesin şekerim.Alkis
Teşekkürler arkadaşlar.Alkis
sen birde benim k..... gör yani kabalığımı şekerim.SiyirdimSiyirdimSiyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:cem serkanın yönetim odasında yazdıklarını aynen kopyalıyorum.resim çıkmadı eklenmiş resimi tıklayın.
Bu sadece sanal bir tasarımdır.
Şapkanın kök rengi bu logo 1,5 veya 2 kat büyütlecek
Arkada yarım ay şeklinde site ismi yazacak oda logo rengi olan kırmızı olacak.

MaVrUşGiL yazdı:Nihat abinin dediği gibi bu resim bir grafik tasarımdır ve logo max. büyüklükte yapılacaktır. Arka yarım ay şeklinde site ismi yazılacak.

Arka ayar kısmını sulu işlerle uğraştığımız ve terle haşır neşir olacağı için cırt cırtlı yaptırıyorum (TABİ BU DEĞİŞTİRİLEBİLİR VE KLİPS OLABİLİR) çıt çıtlı plastik tam ayarı zor ve basit durduğu için hiç alternatife bile sokmadım.

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.Alkis
Görünüşe göre çok güzel bir şapka olacak.
Görüpte isteyen çok olacak. Bu sınırlı sayıda üretilen şapkaların sahiplerinden biride ben olacağım için kendimi çok şanslı hissediyorum.
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Nihat abinin dediği gibi bu resim bir grafik tasarımdır ve logo max. büyüklükte yapılacaktır. Arka yarım ay şeklinde site ismi yazılacak.

AlkisEmeği geçenlere çok çok teşekkürler.Alkis
Bence klipsli olması daha kaliteli olur.Seerf

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
Şapkalrın son durumu nedir acaba hafta sonu istanbula geliyorum elden teslim alamıycam galiba..Snifsinf
Bul
ustam61 yazdı:Hadiordanbiraz zor galiba.şapkayı alamasanda boğazda bir olta atarsın cem.AlkisSeerfbu arada sana hayırlı yolculuklar.özel arabanla gideceksen buzlanmaya dikkat et.Seerf
Ustam hafta sonu orada olucam sadece cuma gidicem pazar dönücem boğaza ancak turlamaya giderim olta atmaya fırsat bulacağımı zannetmiyorum.
Arabayla gitmiyorum Hayrettin abi uçakla gidip uçakla dönücem. Arabayla 21 saat sürüyor.
Teşekkürler...
Bul
Aleykümselam Hayrettin abi selamını aldım ileticem....Gulumse
Bul
sevimli34 yazdı:Ustam hafta sonu orada olucam sadece cuma gidicem pazar dönücem boğaza ancak turlamaya giderim olta atmaya fırsat bulacağımı zannetmiyorum.
Arabayla gitmiyorum Hayrettin abi uçakla gidip uçakla dönücem. Arabayla 21 saat sürüyor.
Teşekkürler...

Kazasız belasız hayırlı yolculuklar Cem kardeş.İstanbula selamlar.
Bul
LeVrEkCi yazdı:cem serkanın yönetim odasında yazdıklarını aynen kopyalıyorum.resim çıkmadı eklenmiş resimi tıklayın.
Bu sadece sanal bir tasarımdır.
Şapkanın kök rengi bu logo 1,5 veya 2 kat büyütlecek
Arkada yarım ay şeklinde site ismi yazacak oda logo rengi olan kırmızı olacak.

Fotoğrafta görüldüğü gibi çok güzel olacağından eminim, emeği geçen herkese teşekkürler..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
şapkalar ancak dün iöalata verilebildi ve 17 si gibi alacağız hele bi alalım aynı gün kargoya vereceğim.
cem bu hafta sonu ne yazık yetişmiyor.
yinede sarıyere yolun düşerse beklerim.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tekne kayıtları için af istiyoruz LeVrEkCi 12 3,090 27-02-2015, 12:17
Son Yorum: bucalıfikret
  bursa narlı için acil yardım teksasgkn 35 5,813 16-04-2014, 17:19
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  sitemiz için logo çalışmaları buraya... naxos 5 11 2,971 18-04-2012, 09:49
Son Yorum: LeVrEkCi
  2011 ek sirküleri için talepleriniz... aygroup 23 5,476 12-03-2011, 23:24