Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Nihat abinin dediği gibi bu resim bir grafik tasarımdır ve logo max. büyüklükte yapılacaktır. Arka yarım ay şeklinde site ismi yazılacak.
%100 pamuk gabardin kumaş kullanılacak ter bandı astarı vs. olacak.
Arka ayar kısmını sulu işlerle uğraştığımız ve terle haşır neşir olacağı için cırt cırtlı yaptırıyorum (TABİ BU DEĞİŞTİRİLEBİLİR VE KLİPS OLABİLİR) çıt çıtlı plastik tam ayarı zor ve basit durduğu için hiç alternatife bile sokmadım.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
Yorumları: 491
Konuları: 36
LeVrEkCi yazdı:cem serkanın yönetim odasında yazdıklarını aynen kopyalıyorum.resim çıkmadı eklenmiş resimi tıklayın.
Bu sadece sanal bir tasarımdır.
Şapkanın kök rengi bu logo 1,5 veya 2 kat büyütlecek
Arkada yarım ay şeklinde site ismi yazacak oda logo rengi olan kırmızı olacak.
MaVrUşGiL yazdı:Nihat abinin dediği gibi bu resim bir grafik tasarımdır ve logo max. büyüklükte yapılacaktır. Arka yarım ay şeklinde site ismi yazılacak.
%100 pamuk gabardin kumaş kullanılacak ter bandı astarı vs. olacak.
Arka ayar kısmını sulu işlerle uğraştığımız ve terle haşır neşir olacağı için cırt cırtlı yaptırıyorum (TABİ BU DEĞİŞTİRİLEBİLİR VE KLİPS OLABİLİR) çıt çıtlı plastik tam ayarı zor ve basit durduğu için hiç alternatife bile sokmadım.
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.

Görünüşe göre çok güzel bir şapka olacak.
Görüpte isteyen çok olacak. Bu sınırlı sayıda üretilen şapkaların sahiplerinden biride ben olacağım için kendimi çok şanslı hissediyorum.
Yorumları: 977
Konuları: 14
Şapkalrın son durumu nedir acaba hafta sonu istanbula geliyorum elden teslim alamıycam galiba..
ustam61 yazdı:
biraz zor galiba.şapkayı alamasanda boğazda bir olta atarsın cem.
bu arada sana hayırlı yolculuklar.özel arabanla gideceksen buzlanmaya dikkat et.
Ustam hafta sonu orada olucam sadece cuma gidicem pazar dönücem boğaza ancak turlamaya giderim olta atmaya fırsat bulacağımı zannetmiyorum.
Arabayla gitmiyorum Hayrettin abi uçakla gidip uçakla dönücem. Arabayla 21 saat sürüyor.
Teşekkürler...
Aleykümselam Hayrettin abi selamını aldım ileticem....
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
sevimli34 yazdı:Ustam hafta sonu orada olucam sadece cuma gidicem pazar dönücem boğaza ancak turlamaya giderim olta atmaya fırsat bulacağımı zannetmiyorum.
Arabayla gitmiyorum Hayrettin abi uçakla gidip uçakla dönücem. Arabayla 21 saat sürüyor.
Teşekkürler...
Kazasız belasız hayırlı yolculuklar Cem kardeş.İstanbula selamlar.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
LeVrEkCi yazdı:cem serkanın yönetim odasında yazdıklarını aynen kopyalıyorum.resim çıkmadı eklenmiş resimi tıklayın.
Bu sadece sanal bir tasarımdır.
Şapkanın kök rengi bu logo 1,5 veya 2 kat büyütlecek
Arkada yarım ay şeklinde site ismi yazacak oda logo rengi olan kırmızı olacak.
Fotoğrafta görüldüğü gibi çok güzel olacağından eminim, emeği geçen herkese teşekkürler..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
şapkalar ancak dün iöalata verilebildi ve 17 si gibi alacağız hele bi alalım aynı gün kargoya vereceğim.
cem bu hafta sonu ne yazık yetişmiyor.
yinede sarıyere yolun düşerse beklerim.