Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
amatör balıkçı belgesi hk.
herşey iyi güzel de bu belgeyi neden çıkardılar o zaman.gereksiz bir belgemi yani bizim elimizdekilerHadiordan
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
alper gereksiz demiyelimde.bunun altında yatan çok şey var.en azından verilen paralar döner sermaye olarak onlara kalıyor.Şahsen ben bile bile yine aldım.10 ytl verdim.Balıkta üzerimde taşıyorum.yetkili kişilerde zorunlu olmadığını biliyor ama gıcıklık yapmak bu ülkede bedava olunca ister istemez zorunluymuş gibi hissettiriyorlar.balıkta sana sorsalar yok desen ve zorunlu değil desen.Karşındaki anlayışlı biriyse tamam der çeker gider.Ama kafaya takmışsa seni ilgili birime götürür.sonrada 2 saat tutarlar ve bi yanlışlık olmuş deyip bırakırlar.Olan sana olur.balık merandan ayrılmışsın, malzemeni toplamışsın ,o kadar zaman kaybetmişsin ,birde moral bozukluğu hadi işin yoksa balığa tekrar başla.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
şu anda geçersiz gibi kaldı ama tekneyle balığa çıkarsan belgeni göstermek gerekiyor diye biliyorum.yasa çıkarsalardı çok önem taşıyordu,ama yasa çıkarken o maddeyi çıkardılar arasından
Bul
Teknenİn profesyonel belgesİ varsa amatÖr belgesİ olmayan veya olan kİmse bİnemez.tekne Özel tekneyse amatÖr balikÇi belgesİ dahİl kiyi balikÇiĞi İÇİnde geÇer lİ.
AmatÖr balikÇi belgesİ alin baŞiniz agrimasin..rasgele
Bul
altar yazdı:Teknenİn profesyonel belgesİ varsa amatÖr belgesİ olmayan veya olan kİmse bİnemez.tekne Özel tekneyse amatÖr balikÇi belgesİ dahİl kiyi balikÇiĞi İÇİnde geÇer lİ.
5 metreden ufak ve motoru 10 hp den küçük özel teknelerde amatörbalıkçı belgesi istenmez altar bey.kıyı balıkçılıgında zaten belge istenmiyor.
Bul
altar yazdı:Teknenİn profesyonel belgesİ varsa amatÖr belgesİ olmayan veya olan kİmse bİnemez.tekne Özel tekneyse amatÖr balikÇi belgesİ dahİl kiyi balikÇiĞi İÇİnde geÇer lİ.

hatırlatma için teşekkürler altar Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
LeVrEkCi yazdı:5 metreden ufak ve motoru 10 hp den küçük özel teknelerde amatörbalıkçı belgesi istenmez altar bey.kıyı balıkçılıgında zaten belge istenmiyor.
bu habere sevindim nihat 2.5 metreden yukarısına biliyordum.Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:5 metreden ufak ve motoru 10 hp den küçük özel teknelerde amatörbalıkçı belgesi istenmez altar bey.kıyı balıkçılıgında zaten belge istenmiyor.

hayrettin-18 yazdı:Hiteknede,kayıkta avlanırken Amatör balıkcı belgesi olacakmı olmayacakmı?Mahcup
ne yazmışım çıtır oku öğren diye yazdık Hadiordan
Bul
bucalıfikret yazdı:bu habere sevindim nihat 2.5 metreden yukarısına biliyordum.Alkis
Fiko,liman bağlama kütüğü istiyorlarGulumse
Bornova - izmir
Bul
hayrettin-18 yazdı:Hiteknede,kayıkta avlanırken Amatör balıkcı belgesi olacakmı olmayacakmı?Mahcup
Başın ağrıyacağına al bir teskere beş yıl arkana bakma HayriSeerf
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sahiplik belgesi Özel tekneler İÇİn AFALA 0 2,432 23-09-2008, 23:45
Son Yorum: AFALA
  sarı balıkçılık belgesi(gerçek-gemi-amatör su ürünleri tezkeresi) ozoca51 20 13,465 03-10-2007, 11:54
Son Yorum: naladag
  Amator balıkçı ruhsatları çatalca 84 6 5,587 22-04-2007, 19:42
Son Yorum: turna
  Amatör balıkçı belgesi.ile ilgili durum .... SerenaY66 4 3,110 21-04-2007, 22:46
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi