Yorumları: 2,222
Konuları: 70
Merhaba arkadaşlar ve abiler.Bilindiği üzere 30 kasım günü foça org. var
Tahminen 25 kişi civarında olacağız.Benim kafama takılan çoğu kişinin amatör balıkçı belgesi yok bu konuda sahil güvenlik ile sorun yaşarmıyız?
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ
KemalİZM'İR !
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
fevzi bildiğim kadarıyla kiralanan tekne gezi teknesi ve gezi teknelerinde belge sorulmuyor diye biliyorum ama ayrıntılı bilgiyi murat ve diğer arkadaşlar verecektir.bende bu konuyu aslında merak ediyordum sanıyorum dediğim gibi oluyor.
saol nihat abi bende senin gibi biliyorum.ama ince ayrıntıları vardır sanırım bilen abilerimiz cıkar insallah..saygılar abi..
KemalİZM'İR !
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
fevzi nihat abi açıklamış gerekli bilgileri, kiraladığımız tekne gezi teknesi bu yüzden belge aranmıyor.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
tamam muratcım benım aklıma takıldıda o yuzden sordum ....saolasın..
KemalİZM'İR !
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
belgeye gerek yok .
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
22-11-2008, 16:26
(Son Düzenleme: 22-11-2008, 16:30, Düzenleyen: Lakerda.)
Arkadaşlar ''Amatör balıkçı belgesi'' artık zorunlu değil.İsteğe bırakıldı.2/2 tebliğin ilgili maddesi aynen aşağıda. Sizler için önemli olan kişisel değil,tekne sahibinin bu iş için ruhsatının olup olmadığıdır bence.
İKİNCİ BÖLÜM
Amatör Balıkçılık Yapılması
Türk vatandaşlarının amatör balıkçılık yapmaları
MADDE 4 – (1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gerçek kişiler, bu Tebliğ ile getirilen yasak, sınırlama ve sorumluluklara uymak şartıyla amatör balıkçılık yapabilirler. Bu kişilere müracaatları halinde, veriliş tarihinden itibaren dört yıl geçerli olmak üzere, il ve ilçe müdürlüklerince Amatör Balıkçı Belgesi verilir. Bu belgenin alınması veya avcılık sırasında bulundurulması zorunlu değildir.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Lakerda yazdı:Arkadaşlar ''Amatör balıkçı belgesi'' artık zorunlu değil.İsteğe bırakıldı.2/2 tebliğin ilgili maddesi aynen aşağıda :
İKİNCİ BÖLÜM
Amatör Balıkçılık Yapılması
Türk vatandaşlarının amatör balıkçılık yapmaları
MADDE 4 – (1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gerçek kişiler, bu Tebliğ ile getirilen yasak, sınırlama ve sorumluluklara uymak şartıyla amatör balıkçılık yapabilirler. Bu kişilere müracaatları halinde, veriliş tarihinden itibaren dört yıl geçerli olmak üzere, il ve ilçe müdürlüklerince Amatör Balıkçı Belgesi verilir. Bu belgenin alınması veya avcılık sırasında bulundurulması zorunlu değildir.
amatörbalıkçı belgesi mecbur değil ama ticari tekne ile çıkıldığında sarı belge mecburiyeti var sarı belgesi olan zaten amatör değil profesyonel balıkçı olmuş oluyor.
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
evet geçen yıl olduğu gibi bu yılda zorunlu değil.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
tesekkur edrım mehmet ve nıhat abı sanırım bır cok kısı serbest bırakıldıgını bılmıyordu benım gıbı ..
KemalİZM'İR !